Dit kost uw mijnwerker daarom veel kracht. Dit dwong ook veel CPU-mijnwerkers uit en verhoogde de instapkosten voor toekomstige mijnwerkers. In de genoemde periode kunnen veel factoren, zoals mijnbouwproblemen en wisselkoersen, fluctueren, waardoor het moeilijk wordt om de exacte duur te voorspellen voordat men kan verwachten dat de investering zelfs zal breken. 22 oktober 2019, 07:

Dit werd bereikt door een combinatie van tactieken, waaronder: Zolang het zich op een plaats met veel ventilatie bevindt, presteert de S9 betrouwbaar, of slechts één of meerdere eenheden in een logeerkamer worden bewaard of honderden tot duizenden eenheden in een enorm mijncentrum. Daarom, als u verwacht dat de wisselkoers zal stijgen of dalen, voert u de waarde in die u aan het einde van de tijdshorizon verwacht. Credit boost, wat we normaal vinden, is dat wanneer we nieuwe hoge tonen inzetten en we terugduwen, eerdere weerstand dan steun wordt, dus de structuur wordt ook gerespecteerd. Hoge efficiëntie wordt gegarandeerd door te werken op 14nm DW1227-chips. De S7 is echter goedkoper dan zijn laatste, krachtigere versie.

Op deze manier weet u de exacte ROI te berekenen en wanneer u break-even zult zijn. Een aspect van Antminer is dat het behoorlijk compact is. De ingebouwde webassistent biedt vereenvoudigde en eenvoudige assistentie bij het installatieproces. Online handelsplatforms zoals eBay zullen echter mensen hebben die het oudere en krachtigere model willen verkopen.

ASIC kopen of niet?

Geen Bitcoin miners zijn gelijk gemaakt

Dit is echter niet verbazingwekkend, omdat de complexiteit van het minen van de meest populaire digitale activa steeds groter wordt en de mijnwerker verondersteld krachtige hardware te hebben. Ik heb de volgende methoden niet kunnen testen, maar hoop ooit. Daarom prijzen op mijnwerkers. De prijs van de Antmier s9 varieert enorm. Power cycling nu om te zien of dat dingen verandert. Omdat mijnbouw steeds meer gemeengoed wordt, doen bedrijven hun best om mijnbouwapparaten te maken die gemakkelijk te gebruiken zijn; het gebeurt gewoon zo dat Bitmain voorop loopt met apparaten zoals de Antminer T9. Hoewel ROI geen zekerheid kan worden gegeven, met de natuurlijke onvoorspelbaarheid van Bitcoin-mining, is het waarschijnlijk dat het voor een langere periode winstgevend blijft dan de voorgaande generaties ASIC-mijnwerkers.

Een ander kenmerk van de Antminer T17 kan worden weerspiegeld in de manier waarop het hashing-vermogen gebruikt. Dit betekent dat het apparaat aanzienlijk warm wordt, maar dit is iets waarop Bitmain heeft geanticipeerd, en dat is de reden dat het zorgvuldig een koelsysteem heeft ontworpen dat u de gemoedsrust zal geven om gedurende uw werkdag te blijven werken. In een blogpost afgelopen donderdag zei de startup dat het onafhankelijk had geverifieerd dat de mijnwerker AsicBoost kon ondersteunen, hoewel het zei dat het toevoegen van de code ongeveer 13 procent aan energiekosten zou besparen, in plaats van de 20 procent die vorig jaar werd geclaimd. Een normale thuis-CPU kan een veelheid aan taken heel goed verwerken, maar is niet goed geschikt om dezelfde vergelijking miljoenen keren te berekenen. De waarde van deze valuta kan nog steeds stijgen, wat betekent dat u op de lange termijn nog steeds een mooi rendement kunt behalen.

Verdere verhogingen worden verondersteld regelmatig op te treden volgens het gespecificeerde interval. Met laadregelaars op zonne-energie kunnen laadspanningen tot 14 stijgen. Nieuwe firmware voor antminer S9 - minder stroomverbruik 22 oktober 2019, 07: Om maximale winst te behalen, is een minimumperiode van 10 maanden mijnbouw vereist, rekening houdend met de extra elektriciteitskosten. Wat heb je nodig voor mijnbouw?

Geen Spam, Anders Wordt U Permanent Verbannen Van Aankopen Op Onze Website.

De meeste mijnwerkers upgraden naar S9's en andere geavanceerde hardware, waardoor de moeilijkheid toeneemt en de kansen op toekomstige winstgevendheid worden geschaad. Het laat zien hoe Bitmain hun eerdere gegevens gebruikt om nog krachtigere rigs te maken. ALS U UW BESTELLING MET CREDITCARD PLAATST, ZAL DIT ALLEEN UW BESTELLING RESERVEREN. Klik op een link in een aanbieding hieronder om de volledige aanbieding op Telegram te bekijken. Op de lange termijn blijft bitcoin-mining bij ASIC's echter een stabiele bron van passieve inkomsten. Het aantal dagen tot de eerste aanpassing van de moeilijkheidsgraad wordt beschouwd als de ETA-schatting van blockexplorer.

Bitcoin-prijzen blijven fluctueren.

Omschrijving

Mensen verzenden mijnwerkers naar de U. Dat is echter niet het enige voordeel van crypto-mining. Velen hebben verklaard dat de wet van Moore niet langer waar is, omdat de snelheid van de computersnelheid is vertraagd naarmate deze de fysieke beperkingen van silicium halfgeleidertechnologie bereikt. De koellichamen van de S9i bevinden zich op elk van de 182 chips. Natuurlijk is er veel vraag naar de DragonMint T1, dus je moet een flinke prijs van €2.729 betalen om het te kopen.

Het is de meest gewilde ASIC-mijnwerker in de Bitcoin-industrie geworden.
  • Om de duurzaamheid voor zichzelf te vergroten, kijken de meeste mijnwerkers naar de meest efficiënte opties om de winstgevendheid te vergroten.
  • Mijnbouw is in populariteit gegroeid, dus meer beginners en starters denken aan mijnbouw.
  • Het duurde niet lang voordat ASIC BTC-mijnbouwplatforms de nieuwe industriestandaard waren.
  • Vergeet het geluid te dempen met een stapel kussens, tenzij je een vreugdevuur van €3000 wilt, en mogelijk je hele huis, 200+ CFM ventilatie is een goed begin, en zorg ervoor dat al die warme lucht veilig en weggaat.

ASIC Ebit Miner e10

Het ingebouwde webbeheerportaal zorgt voor een vereenvoudigd installatie- en onderhoudsproces. 098 J/GHs, is 's werelds meest efficiënte bitcoin mining-chip in de consumentenmarkt. Ze hebben de Antminers-besturingskaart geïntegreerd met de snelle Dual ARM Cortex A9-microprocessor met CoreSight. Een video die laat zien hoe je de mijnwerker instelt met PSU: Dit maakt het noodzakelijk dat alle kopers de exacte specificaties van de mijnwerker moeten kennen voordat ze ze kopen. Bitmain's Antminer R4 valt achter de Antminer S9i qua efficiëntie, met een hash van 8.

Stroomverbruik is identiek met en zonder dat de LPM-knop is geselecteerd. We gebruiken cookies om statistieken te verstrekken die ons helpen uw ervaring op onze site te verbeteren. Het is waarschijnlijker dat het winstgevend blijft dan eerdere ASIC-mijnwerkers, hoewel vanwege de volatiliteit van Bitcoin-mijnbouw het onderhoud in de winst zeer onvoorspelbaar is. 098 joules per gigahash, dit is de meest efficiënte machine die beschikbaar is voor het bitcoin mijnbouwpubliek. 8 waard van Bitcoin profit elke dag, afhankelijk van extra elektriciteitskosten. 098 J/GHs, is 's werelds meest efficiënte bitcoin mining-chip in de consumentenmarkt. Het is ook mogelijk om een ​​12 Volt array te bouwen met een grotere hoeveelheid zonnepanelen van 100 Watt, maar dat kan iets meer kosten per Watt.

Natuurlijk levert het niet langer zo'n krachtige winst op, maar de prijs is minstens drie keer gedaald, dus de meeste mijnwerkers kunnen het betalen. De juridisch adviseur van het bedrijf had echter besloten dat er momenteel geen specifieke patentclaim is voor de software. 4 van hen zouden 4.900 Watt verbruiken. Het lijkt er ook op dat hun antpool offline is gegaan en veel afwijzingen heeft vanaf ongeveer 10 uur geleden. Het is veilig om te denken dat elke batch niet gelijk is en dus verschillende hash-snelheden heeft, waardoor het heel goed mogelijk is dat je een Antminer s9 koopt met een hash-snelheid van slechts 11. 6 en 13 volt. Klik op de afbeelding om de volledige grootte te bekijken. Met de recente stijging van de prijzen voor bitcoins is het geen wonder dat mensen over de hele wereld klaar zijn om serieus te worden over het mijnbouwpotentieel in de industrie.

Ga verder en breng de ETH-kabel aan om de installatie te voltooien.

AntMiner S7

Volgens de hierboven besproken ingangen zal de S9 0 opleveren. Zorg ervoor dat er geen vocht in de ASIC komt. Door een aantal wijzigingen slaagden de medewerkers van het bedrijf erin het geluidsniveau te verlagen zonder een aanzienlijk verlies van hashrate. Het oudere model is voor een lagere prijs en niet al te gewild, daarom is het ook gemakkelijk verkrijgbaar.

Ook is er altijd de kwestie van de toenemende moeilijkheid en hoeveel tijd er zal verstrijken totdat de Antminer s9 verouderd raakt (meestal gebeurt dit binnen 8-12 maanden). LET OP - WIJ ACCEPTEREN ALLEEN E-CONTROLE OF CONTROLEER TELEFOON DOOR ONZE LAGE GROOTHANDELPRIJS. De T9 + is misschien krachtig en heeft 162 chips, maar hij is behoorlijk draagbaar en compact, waardoor het een bekroning voor Bitmain is. Uiteindelijk is de S9 een geweldig stuk hardware, hoewel het momenteel vrij duur is. Tegenwoordig zijn alleen ASIC-mijnwerkers geschikt en winstgevend voor Bitcoin-mijnbouw. Ergens in de winter van 2019 lanceert Bi Wang zijn 14nm-chips en BitFury's eigen 16nm-architectuurhardware, die een fantastische energie-efficiëntie belooft op 0.

Zusterprojecten

85 TH/s beschikbaar voor aankoop. Bitmain, de Chinese megafirm die verantwoordelijk is voor de industrialisatie van cryptocurrency-mijnbouw, heeft een nieuw watergekoeld mijnbouwplatform uitgebracht dat schijnbaar concepten leent van de DIY-gemeenschap die het verstikt. De eerste batch S9's is vanaf 12 juni direct bij Bitmain te bestellen. De mijnwerkersstatus, hashfrequentie, temperatuur en andere statistieken kunnen nu worden gecontroleerd. De resterende standaardwaarden zijn vast.

  • Bitcoin-mijnbouwcomputerfabrikant Bitmain heeft een software-update uitgebracht voor zijn Antminer s9-apparaten, waarbij controversiële code wordt gebruikt om bitcoin efficiënter te mijnen.
  • Er is geen twijfel dat dit apparaat op elk gewenst moment veel cryptocurrency kan delven.
  • De kosten van een dergelijke array kunnen oplopen tot €5.605 USD (prijzen variëren per winkel en per merk) en kosten €1.
  • S gedurende 24 uur per dag.

Meld u aan voor de nieuwsbrieven van CoinDesk

Het vermogen is veel lager, bijna 15%. Het huidige bloknummer is de lengte van de huidige langste blockchain zoals gegeven (elke vijftien minuten bijgewerkt). Een deel van de reden hiervoor is het feit dat GPU-chips all-in zijn. Het gebruikt slechts 0. De Antminer S7 is echter minder energiezuinig dan een S9, waardoor het alleen een haalbare optie is voor mijnwerkers met betrouwbare en goedkope stroombronnen. 5 keer efficiënter dan de Antminer S7.

In de enkele modus werkt 7+ TH/S. We hebben in totaal 189 chips gecombineerd, verdeeld over 3 printplaten om dit fenomenale hashraat te bereiken. 06 J/GH, is naar verluidt ook binnenkort beschikbaar. Bitmain heeft zwaar geïnvesteerd in mijnpools. Ook als iemand analyse kan doen met en zonder aangevinkte LPM, zou dat nuttig zijn. Natuurlijk, veel landen zoals China (€0. )

Baikal BK G28

De mijnwerker wordt echter veel te heet over de s7s. 4 van hen zouden 5096 watt verbruiken. Een van de meest interessante kenmerken, noteren we de hashraat van 13. Deze mijnwerker heeft superieure mijncapaciteiten waardoor hij tegenwoordig de duurste mijnwerker op de markt is. Voor €2100 op Amazon is de S9 verre van goedkoop. Ondanks het feit dat het bijna onmogelijk is om Bitcoin met CPU of GPU te minen, blijft deze manier van cryptocurrency populair. Een dergelijke enorme groei is gestimuleerd door grote investeringen in Bitcoin-mijntechnologie en -activiteiten.

Stroomverbruik van 13.

Het vereist geen verbinding met een andere computer om te communiceren met andere Bitcoin-knooppunten. Of de ingewikkelde puzzel die door de mijnwerkers moet worden opgelost. 5 omdat deze geen 4 verdienen. GPU-mijnbouwplatforms zijn veel sneller dan hun tegenhangers van de Central Processing Unit (CPU). Tijdens bedrijf is het temperatuurverschil van de chip slechts ongeveer 5 ° C, wat de prestaties en stabiliteit van de mijnwerker aanzienlijk kan verbeteren.

Hoewel een proces van 10 nm voor 2019 in het verschiet ligt, blijft het theoretisch verder toenemen.

Antminer X3

De S9 is ook nogal luidruchtig, vergezeld door twee zware ventilatoren met een hoge revolutie die bijna 77-80 dB geluid produceren. De winstgevendheid van alle behalve de meest efficiënte operaties zal waarschijnlijk worden getest, waarbij de blokbeloning halveren. 0025 BTC per dag. Hoewel dergelijke groei indrukwekkend is, waardoor Bitcoin veruit het krachtigste computernetwerk ter wereld is, is een onbedoeld gevolg van een dergelijke snelle groei een verhoogde centralisatie. Vanwege zijn fantastische mijncapaciteiten is de Antminer S9 een van de duurste mijnwerkers op de markt voor een prijs van €2100 en is beschikbaar op eBay. Naarmate kleinere productieprocessen in de industrie standaard worden en andere fabrikanten concurrerende hardware uitbrengen, kan de prijs van de S9 naar verwachting de komende maanden aanzienlijk dalen. De eerste reeks rigs zal naar verwachting tussen 21-31 juli worden verzonden op basis van wie het eerst wordt betaald, eerst verschepen. Bitmain heeft een unieke benadering van de markt gekozen.

DC voeding voor ASIC miner 1600w/server voeding

Het beheren van mijnwerker is nu verdeeld in 2 modi: Er is ook een dubbele buisfunctie ingebouwd waarmee het de luchtweerstand kan minimaliseren. Het antwoord op de vraag “is de Antminer s9 het waard? De mijnwerkers zijn op zichzelf goed gebouwde en stevige machines en hebben zeer weinig bewegende delen. De gebruiker kan zich aanmelden bij Antpool met de gebruikersreferenties van Bitmain. Antminer S9 is een krachtige bitcoin miner, maar kleiner dan veel draagbare boom-boxes. Sommige eBay-verkopers geven u echter een garantie, dus zorg ervoor dat u de details op elke aanbieding zorgvuldig leest. Met de blokbeloning die halverwege dreigt, zal de winstgevendheid van alle, behalve de meest efficiënte operaties waarschijnlijk worden aangevochten.

Testte een 14TH S9 die een jaar geleden werd ontvangen.

Dit zijn geweldige mijnwerkers die ongeveer 3 s7s kunnen vervangen. Het combineren van de hashkracht van uw Antminer-installatie met een mijnpool zal uw winstgevendheid aanzienlijk verhogen. Maak een nieuw account aan, wat is de beste exit voor de handelsstrategie? Als u ook rekening houdt met de elektriciteitskosten, genereert u iets minder dan dat - ongeveer 0. De ventilatoren met hoge snelheid zitten aan elk uiteinde en circuleren hete lucht naar buiten en koele lucht naar binnen om te voorkomen dat de unit oververhit raakt.

Aangezien de meeste mensen zich waarschijnlijk haasten om de nieuwe Antminer s9 te kopen, kunt u overwegen het oudere model (Antminer s7) tegen een gereduceerde prijs te kopen vanwege de lagere vraag.

Details

09 per Watt van de opwekkingscapaciteit van de panelen. In dit scenario verbruikt de nieuwe ASIC voor Bitcoin 50 W per 1 Th. Dit omvat de Bitmain Antminer S17 Pro (53TH/s), S17 (56TH/s), T17 (40TH/s), S15 (28TH/s), T15 (23TH/s) en de S11 (20. )Antminer S9 Hydro presteert ook sterk op het gebied van ruisonderdrukking. (KNC) zijn uit de industrie gedwongen. (006 per KWh) hebben veel lagere elektrische kosten dan €0. Het standaard moeilijkheidsgroeipercentage wordt beschouwd als 5%, wat ongeveer de gemiddelde moeilijkheidsgraad van twee weken was tussen februari 2019 en augustus 2019.

De koersen van de meeste valuta's behouden volatiliteit en toewijding aan speculatieve schommelingen. Bovendien heeft S9 Hydro ook de voordelen van stofdicht maken en eenvoudig onderhoud. 33 BTC die iets minder is. Bitcoin is erg competitief geworden en daarom is veel rekenkracht nodig om een ​​klein beetje te verdienen. Er zijn 3 PCI-e-connectoren voor + 12V DC-ingang op elke hashing-kaart en alle 3 moeten op de PSU worden aangesloten om de hashboard te laten werken. Als ik je zou vertellen dat je iets zou kunnen kopen dat je in het stopcontact zou kunnen steken en het zou je geld opleveren zonder dat je eigenlijk alles behalve de eerste configuratie zou doen, zou je me dan geloven? Momenteel hebben we een prototype FPGA-bitstroom die basisbewerkingen met de mining-chips kan uitvoeren en dus geschikt is om de chips in multi-midstate-modus te laten draaien. 12-volt systemen kunnen worden aangepast (met behulp van spanningsregeling) om de Antminer S9 zonder een omvormer van stroom te voorzien, dus er kan veel geld worden bespaard.

De AntMiner X3 is een CryptoNight ASIC mijnwerker van Bitmain.

Van alle Bitcoin mijnbouw hardware op de markt, de DragonMint T1 heeft de hoogste hash van 16 TH per seconde. Daarom lijkt de enige manier om helemaal opnieuw te schrijven zoals hierboven vermeld. Probeert echter een soortgelijk doel te bereiken.

Whatsminer M20s 68 TH/S

De verwachte hash-snelheid per S7 is 4. Laatste gedachten, omdat de site margehandel aanbiedt, is de hier betrokken handel bitspecifiek. De S9 Antminer is beschikbaar voor €2980. Als u een van deze eenheden koopt en klaagt dat er geen instructies zijn, mag u deze eenheden niet gebruiken. Bovendien is er een onafhankelijke koelradiator met verhoogde warmteafvoer. Maar niet zo lang geleden werd de krachtigste en meest efficiënte mijnwerker tot nu toe geïntroduceerd - de Antminer s9.

Speciale editie S9 met 16 Terahash per seconde

350 mm (L) * 135 mm (W) * 158 mm (H) 6. BIJ BESTELLING VAN DE TELEFOON ZULLEN WIJ NODIGE BETALINGSINFORMATIE VERZAMELEN. Dit zijn natuurlijk alleen inkomsten en zonder rekening te houden met de kosten voor elektriciteit, mijnpools of hardware. specificaties: Houd er rekening mee dat de energiekosten afhankelijk zijn van uw locatie en dat de moeilijkheidsgraad elke twee weken verschilt, meestal naar boven.

Afzonderlijke voeding naar besturingskaart: 93TH/s - + 7% (en niet 14 TH/s zoals soms geadverteerd), wat betekent dat het ongeveer 0 kan genereren. Linux admin sinds 0. Het is ook de reden dat Bitmain zoveel moeite doet om deze broodnodige service aan hun klanten te bieden. Let op fouten en het verschijnen van een "X", waarmee het begin van problemen met de apparatuur wordt aangegeven. Elke investering en alle handel houdt risico's in, dus u moet altijd uw eigen onderzoek uitvoeren voordat u beslissingen neemt. 5 Bitcoins elke maand omdat het een hash-snelheid van 12 heeft.

De FPGA verzendt mijnbouwopdrachten met maximaal 4 middenstaten voor een chip met onjuist gerolde versiebits.

Tenzij uw elektriciteitskosten extreem goedkoop zijn, is het bijna onmogelijk om de Avalon6 te gebruiken om meer Bitcoin te minen dan het kost om te werken. Dankzij PoW is er overeenstemming over alle transacties in de administratie (Ledger). De S9 presteert redelijk goed in geventileerde en ruime ruimtes. Het stroomverbruik van Bitcoin miners is afhankelijk van het type mijnwerker dat wordt gebruikt. De S9 verbruikt ongeveer 300W meer dan de S7.