Heb je gelezen over Bitcoin of Ethereum?

Op score gebaseerd - Deze methode geeft de nieuwere aandelen een prominente plaats dan oudere aandelen en de gebruiker wordt proportioneel toegekend op basis van het tijdstip van het indienen van het aandeel. Via een proces dat bekend staat als gecontroleerde toevoer, past het Bitcoin-algoritme automatisch aan hoe moeilijk blokdetectie is - waardoor een nieuw blok ongeveer elke tien minuten wordt ontdekt. De toegepaste vergoeding (4%) is behoorlijk overdreven in vergelijking met andere pools. De site biedt ook transparantie door transactiekosten te delen met mijnwerkers. De kans op het vinden van een blok neemt toe. Als je net begint, is het misschien het beste om lid te worden van een grote gevestigde mijnpool om wat ervaring op te doen. Dus als je 10 TH van een 100 TH mijnbouwpool hebt en je wint de blokbeloning van 12. Afhankelijk van het bedrijf dat u kiest, betaalt u mogelijk een maandelijkse vergoeding of betaalt u volgens het hash-tarief.

Aanschaffingskosten omvatten alle kosten die gepaard gaan met de aankoop van mijnbouwapparatuur, inclusief hardwarekosten, verzendkosten, invoerrechten en eventuele verdere kosten. Pay-per-share (PPS): We kunnen het GHash 51% -drama, de bijbehorende oproepen tot boycot, de broodnodige maar ook diep-verontrustende GHash mijnwerkersschaamte vermijden, de DDoS-aanvallen op GHash en andere gepassioneerde activiteiten die plaatsvonden dit week. F2Pool is een van de grootste Chinese Bitcoin-pool, gelanceerd in het jaar 2019. Nieuwe gebruikers kunnen mijnen met alleen de gebruikersnaam.

3%), GBMiners (2%), BitFury (1.

5 Bitcoins - u zou 10% of 1 ontvangen. Er zijn twee soorten mijnpools: 228 BTC Nooit Antminer S15-28TH/s 0. Sommige van de ASIC's die worden ondersteund door BitMinter (en de mijnpool) omvatten Butterfly Labs (behalve Monarch), Block Erupter USB (en andere Icarus-compatibele hardware), Chili, Red/Blue Fury en Antminer U1/U2. Hier duiken we in bij enkele van de grootste en meest winstgevende Bitcoin-mijnbouwbedrijven en -pools ter wereld. Analyse van de laatste gegevens van Coin. Bitcoin-mijnbouw in pools begon toen het probleem voor de mijnbouw uitgroeide tot een positie waar het jaren kon duren voordat meer passieve mijnwerkers een blok konden maken.

Dit was een suggestie nadat de uitwisseling Binance was gehackt - hoewel de pools er niet op waren voorbereid - en velen gebruikten dit om argumenten aan te voeren over het centraliseren van Bitcoin-mining, terwijl in werkelijkheid alleen de pools die teveel invloed hebben op mijnwerkers dat dit kan zelfs mogelijk misbruikt worden. Geheim # 8: bouw passieve inkomensstromen, miljonairs zijn ook bereid om te doen wat nodig is, ook al betekent dit een onaangename taak. Deze magazijnen richten hun hashkracht meestal op mijnpools. Daarom wordt PPLNS ook Pay Per Luck-aandelen genoemd. Er zijn verschillende mijnpools voor verschillende cryptocurrencies. Als een mijnwerker een blok retourneert dat een moeilijkheidsgraad scoort tussen het moeilijkheidsniveau van de pool en het moeilijkheidsniveau van de valuta, wordt het blok geregistreerd als een 'aandeel'.

Om te beginnen, meldt u zich eenvoudig aan bij de mijnpool op de website van BitMinter, configureert u uw ASIC-hardware volgens de instructies en bent u klaar om te beginnen.

Testimonials

Als u een gedetailleerd begrip wilt van hoe mijnbouwpools werken en beoordelingen van elk blijven lezen. 9%), Waterput (0. BTCC verdeelt de transactiekosten gelijkmatig over zijn mijnwerkers, net zoals het de 12 verdeelt.

Het heeft de voorkeur om een ​​kleine Bitcoin-pool te kiezen om mogelijk schadelijke concentratie van hashvermogen te voorkomen.

Ethereum Mijnbouw Zwembad

Zwembaden van meer dan 25% kunnen het systeem bedriegen met egoïstische mijnbouw en meer verdienen dan hun eerlijke aandeel, meer dan 33% biedt het risico van eenzijdig succesvolle egoïstische mijnbouw, grote pools riskeren dubbele uitgaven met lage bevestigingen en meer dan 50% is een onomkeerbare ramp. Door Antpool te gebruiken, laat u de pool bepalen hoe uw hardware deze zaken benadert, wat betekent dat de pool die u gebruikte het type Bitcoin-protocol dicteert dat door uw hardware wordt gebruikt. Eerste mijnwerkers die een bijzonder krachtige hardware missen, moeten naar altcoins kijken via bitcoin - vooral valuta's op basis van het scrypt-algoritme in plaats van SHA256. Momenteel is er een nieuwe functie - van 18 juni tot 18 september zijn er geen poolkosten. Verschillende pools gebruiken verschillende methodieken om werk aan mijnwerkers toe te wijzen. Met cloud mining hoef je je echter geen zorgen te maken over stroomverbruikskosten en andere directe kosten in verband met het doen van al het mijnen met je eigen rig.

Mijnbouw in poelen begon toen de moeilijkheid voor mijnbouw toenam tot het punt waarop het eeuwen kon duren voordat langzamere mijnwerkers een blok konden genereren.

In een PPS-betalingsschema ontvangen mijnwerkers aandelen die op elk moment van het hashing-proces kunnen worden uitbetaald. Eindelijk aanmelden bij Antpool. Twee populairste typen zijn PPS en DGM. Dit betekent dat hoe meer mijnwerkers deelnemen aan de pool, hoe lager de waarde van elk aandeel dat u ontvangt.

Bovendien moeten fabrikanten van Bitcoin-mijnbouwapparatuur het nieuwe binaire protocol gebruiken dat in de stapel is opgenomen. 772 Exahash per seconde (EH/s) voor zijn bitcoin-mijnbouwpool. Uitval van apparatuur komt nog vaker voor bij de aankoop van tweedehands apparatuur. Ondanks recente controverse blijft Antpool de grootste Bitcoin-mijnpool in termen van zijn Bitcoin-netwerkhash-snelheid. De mogelijkheid voor mijnwerkers om de transacties te kiezen die in blokken worden opgenomen, is een optionele functie, dus de goedkeuring van dit nieuwe protocol betekent niet noodzakelijk dat transactieselectie binnenkort uit handen van exploitanten van mijnbouwpools zal worden genomen. 75/TH, vergeleken met de €46/TH aangeboden door de E11 ++ en €88.

Afhankelijk van wat u mijnen, kan het enkele maanden duren voordat uw investering in cloud mining winstgevend wordt.

Accountbeveiliging

Er zijn veel regelingen waarmee pools betalingen kunnen verdelen. Het zwembad is gratis en het proces is eenvoudig. In deze situatie begon de complexiteit ervan te stijgen. Omdat elektriciteitskosten vaak sterk verschillen van land tot land, zorgt u ervoor dat u het beste kosten-per-KWh-plan hebt dat beschikbaar is om de kosten tijdens de mijnbouw laag te houden. Omdat het vinden van een blok gemiddeld aandelen vereist, zou een PPS-methode met 0% vergoeding 12 zijn.

WeChat

Antpool heeft geweigerd om aantoonbaar voordelige upgrades naar Bitcoin mogelijk te maken om redenen die grotendeels zijn weerlegd. Het zwembad houdt alle transactiekosten bij. De populariteitsimpuls van Bitcoin maakte de mijnbouwmoeilijkheden tot een raket en maakte kleine mijnbouwactiviteiten vrijwel overbodig. Bitcoin miners zijn een groep 'mijnwerkers' die zich overgeven aan het oplossen van een blokkade voor het verdienen van bounty/beloning. Dit maakt mijnbouw veel sneller, maar word niet alleen lid van de eerste mijnpool die je ziet. Bovendien zou de hacker in een hackscenario het smeergeld aan het zwembad kunnen tegengaan, waardoor het water nog meer zou kunnen modderen.

Als u een 1TH-machine hebt en de totale hashpower van Bitcoin Network 1 PetaHash is, hebt u een kans van 1 op 1000 om het blok om de tien minuten op te lossen.

Steunen

Slush was de eerste mijnpool en ontgint momenteel ongeveer 11% van alle blokken. Welnu, de poolexploitanten zetten hun eigen forums voort en bestaan ​​uit eenvoudige en eenvoudige documentatie voor de belangrijkste taken die mijnwerkers in de pool uitvoeren. Het vereist misschien enige coördinatie tussen pools om effect te hebben, maar als de prikkels op elkaar aansluiten, is die coördinatie niet moeilijk of zelfs noodzakelijk, en nu zou een kleine groep poolexploitanten een waardevol hulpmiddel tot hun beschikking hebben dat niemand anders heeft.

Desondanks konden we alle informatie vinden die nodig was om een ​​mijnwerker te configureren. Bitcoin mining heeft een weergaveprobleem. We hebben er bewust voor gekozen om niet al te normatief te zijn in dit bericht. Met de komst van ASIC-mijnwerkers in 2019, steeg de Bitcoin-moeilijkheid van slechts 3 miljoen in januari 2019 naar 1.

BW zwembad

Zelfs in een geval waarin het grootste deel van de mijnmacht wordt verdeeld over verschillende fysieke entiteiten, kan de keten toch in gevaar worden gebracht als die entiteiten effectief door een enkele actor kunnen worden aangevallen. Laatste op de lijst van de beste Bitcoin-mijnpools in 2019 is de Bitcoin. ViaBTC is een ietwat nieuwe mijnpool die al ongeveer een jaar bestaat. Als u wilt beslissen voor welke implementatie uw hardware moet aangeven, kunt u een pool gebruiken die de keuze aan zijn gebruikers laat, zoals de Slush-mijnpool. De ASICminer 8 Nano verbruikt 2.100 W vermogen, waardoor het een efficiëntie heeft van bijna 21 GH/W - iets lager dan de Ebit E11 ++ terwijl het bijna het dubbele kost.

Zodra iemand besluit om zich in Bitcoining Mining Pools te storten, komt hij veel goede Bitcoin-miningpools tegen om uit te kiezen. Ga mijnpools binnen. Het is verantwoordelijk voor de mijnbouw van ongeveer 17 procent van de nieuwe blokken.

88 Exahash per seconde (EH/s). De site beloont ook 1-2 BTC waard transactiekosten voor elk Bitcoin-blok naar de pool. GHash bezit naar verluidt 25% van hun eigen mijnbouwplatforms, wat overeenkomt met slechts 14% van het totale hashpercentage. Binnenkort voegen we meer munten toe zoals Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash enz. Solo mining betekent dat je bitcoins mineert zonder lid te worden van een pool. Mijnwerkers moeten wat bekend staat als 'firmware' op hun mining-apparaten om de prestaties te volgen. Het ontmoedigt grote pools, behoudt de huidige investering in mijninfrastructuur en zorgt voor een soepele overgang.

Over De Auteur

Om dat te bereiken, betalen de poolexploitanten mijnwerkers uit hun eigen saldo. Doorzoek de blog, sociale democratieën geven iedereen gratis hoger onderwijs - door goedkope studieleningen en -beurzen kunnen meer mensen hun talenten gebruiken en geld verdienen. Veel mensen willen de bovenstaande zwembaden ook gebruiken voor Ethereum. Hoewel de voordelen van mijnbouw lucratief lijken, is het proces complex en kost het tijd en middelen.

De onderstaande lijst is gebaseerd op de informatie uit de deelgrafiek van de Blockchain-pool: BitMinter is de beste oplossing als u op zoek bent naar echt platformonafhankelijke Bitcoin-mijnsoftware. 1%), BTCC-pool (7.

Slush

Ook bekend als KanoPool is een van de kleinste Bitcoin-mijnpool die in 2019 werd gelanceerd. Een poolpreventiemechanisme moet daarom deze bestaande kracht en kennis behouden. Wanneer een blok wordt gevonden, wordt de beloning verdeeld over alle werknemers in verhouding tot hoeveel aandelen elk van hen heeft gevonden. F2Pool ondersteunt ook een breed scala aan cryptomining, geschikt voor de meeste grotere en trending cryptocurrencies in de huidige oplage - Ethereum, Ripple, enzovoort - evenals een dagelijkse automatische uitbetaling. Uw inkomsten kunnen op uw dashboard worden bekeken en u kunt uw hash-snelheid per minuut, per uur of dagelijks bijhouden. Na een gemeenschapsdiscussie met verschillende belanghebbenden en een grondig geteste referentie-implementatie, zouden we een bloknummer kiezen dat in de toekomst voldoende vooruit is, wanneer de wijziging zou worden doorgevoerd met X = huidig ​​en Y = oneindig. Als alternatief, Bitcoin Core 0.

Omdat mining een dynamische activiteit is, kan het aantal blokken dat door een bepaalde pool wordt ontdekt, veranderen op basis van de activiteit van de pool en de verschillende moeilijkheidsgraden van mining.

De Fusie Van Bitcoin Miners Tot Pools

Een minder krachtige installatie voor alternatieve valuta's kan u geld besparen. Het heeft niet veel functies, maar tweefactorauthenticatie als extra beveiligingslaag. Als we X verhogen (waardoor eerste fase cryptopuzzels minder moeilijk op te lossen zijn) en Y verminderen (dus de tweede fase selectiever maken), kan het werk soepel worden verschoven tussen de twee fasen, van Bitcoin zoals we het kennen met de nieuwe maatregel naar Bitcoin op zijn plaats. Dit heeft in het verleden problemen veroorzaakt toen pools besloten dat ze ook geen blokken zouden valideren, maar in plaats daarvan "SPV mine" bovenop ongeldige blokken. Meestal zullen grote mijnbouwactiviteiten worden opgezet in landen waar de elektriciteitskosten het laagst zijn - zoals IJsland, India en Oekraïne. Een meer gedetailleerde uitleg over hoe betalingen worden beheerd op de website van KanoPool. F2Pool maakt mining van Bitcoin, Litecoin en Zcash mogelijk. 233 BTC Nooit ASICminer 8 Nano 0.

Leer Meer

We zullen in de loop van de tijd uitbreiden naar een breder publiek terwijl we blijven werken aan verdere decentralisatie. Als gevolg hiervan wordt het Bitcoin-netwerk meer gedecentraliseerd en censuurbestendig omdat exploitanten van grote pools niet langer centraal bepalen welke transacties in blokken moeten worden opgenomen. Nu is het populair om Bitcoin-mijnpools te gebruiken. Alle wijzigingen die moeten worden aangebracht, moeten worden ondertekend door uw bitcoin-portemonnee-adres, dat ook uw gebruikersnaam is. Het dashboard van SlushPool is zeer gebruiksvriendelijk en biedt uitstekende details met regelmatige updates. Een "aandeel" wordt toegekend aan leden van de mijnbouwpool die een geldig gedeeltelijk bewijs van werk presenteren. Wat heb ik gemist? U heeft bijvoorbeeld als doel om binnen een maand $ 2.000 te verzamelen. Als bijvoorbeeld een hash van 20 voorloopnullen vereist is, kunnen de mijnwerkers ook oplossingen retourneren met 18 voorloopnullen. Hoewel het heel goed mogelijk is om succesvol te minen zonder pool, vereist dit meestal een extreem grote mijnoperatie en wordt het meestal niet aanbevolen - tenzij je genoeg hash-snelheid hebt om regelmatig blokken te minen.

De operator ontvangt een deel van de betalingen tijdens korte rondes en retourneert het tijdens langere rondes om betalingen te normaliseren. Op scores gebaseerde gemiddelde kosten: De volgende mijnbouwsoftware is geüpgraded om segwit te ondersteunen.

De site werkt op het stratum mining-protocol en VarDiff. Dit is nog eenvoudiger, omdat u alleen het hash-tarief en de kosten van het zwembad hoeft in te voeren. Vandaag zijn we verheugd om een ​​van onze grootste productlanceringen tot nu toe te onthullen: Uiteindelijk zullen mijnwerkers moeten begrijpen waarom ze moeten overstappen, en er moeten vooruitdenkende poolexploitanten zijn die niet willen dat de huidige controlpools hebben. Zoals met alle dingen Bitcoin, berust dit op een gemeenschapsbeslissing. Andere minable cryptocurrencies hebben ook hun eigen mijnpools. 001 BTC, waardoor het geschikt is voor kleinere mijnwerkers.

Controleer De Titel Van De Telefoon

Als de waarde van de cryptocurrency daalt, kun je vastlopen in een onrendabel contract. Als een enkele entiteit uiteindelijk meer dan 50% van de rekenkracht van een cryptocurrency-netwerk beheert, kan dit - in theorie - schade aanrichten aan het hele netwerk. 000 000 00 Bitcoin Core Dagelijkse winst €0.

Veel mijnwerkers hebben geen knooppunten, dus ze valideren de consensusregels niet.

Solo Mijnbouw

Deze mijnen zijn natuurlijk geen gaten in de grond, maar eerder serverruimtes waar planken vol met zeer gespecialiseerde computers met Application Specific Integrated Circuits (ASIC's) de klok rond werken om bitcoin te minen. Een nieuwe ronde begint op het moment dat de pool een blok oplost en mijnwerkers evenredig worden beloond met de ingediende aandelen. Bij een moeilijkheidsgraad van 7.459.680.720.542. Een pool, hoe groot de reputatie ook is, kan een gebrek aan hoogwaardige mijnbouwhardware niet goedmaken. Wat is de controverse rond Antpool? Dit is handig voor nieuwe mijnwerkers. We maken dit voorstel openbaar in de hoop een aantal broodnodige discussies op gang te brengen.

Voordat we kunnen begrijpen hoe mining-poolbeloningsmethoden werken, moeten we eerst begrijpen wat aandelen zijn, in relatie tot mining. Het moet alleen worden gebruikt als een ruwe schatting en om verschillende redenen niet 100% nauwkeurig zijn. Om deze variantie te verminderen, vormen mensen pools.

Faq

Het gebruik van een onjuiste cryptocurrency-portemonnee leidt tot een fout en u verliest uw inkomsten. U moet de gewenste gebruikersnaam en vervolgens de werkernaam maken voor al uw mijnwerkers. Natuurlijk, als je lang genoeg rond een bepaald zwembad blijft hangen, zouden je hits en missers uiteindelijk zelfs moeten stijgen. Sinds de implementatie van ChainLocks speelt het Dash-masternode-netwerk van gestimuleerde onderpandknopen nu een rol bij het beveiligen van het netwerk, waardoor de keten wordt vergrendeld zodat toekomstige reorganisaties niet mogelijk zijn. Velen hebben alleen Chinese websites en ondersteuning. Mijnwerkers verdienen aandelen totdat de pool een blok vindt (het einde van de mijnronde). In voorgaande jaren bleek Bitcoin-mijnbouw een lucratieve investeringsoptie - mijnwerkers met een relatief veelvoud van hun investering met relatief weinig moeite opleveren. Een methode voor het minen die bitcoin mogelijk maakt, is 'merged mining'.

Een van de grootste uitdagingen van het eenvoudig gebruiken van een Bitcoin profitability calculator om te schatten hoe lang het zal duren en hoe winstgevend Bitcoin-mining zal zijn, is de regelmatig veranderende Bitcoin-moeilijkheid. Beste handelstijden van de dag - londen en new york session. Dit distributieprobleem is verre van exclusief voor Bitcoin, maar is ook van invloed op andere cryptocurrencies op het werk, zoals Dash. Allereerst moet u een Bitcoin-portemonnee opzetten waar u geld kunt houden.

Er zijn verschillende Bitcoin-mijnpools en het kiezen van de meest populaire pool is behoorlijk verleidelijk. Met de FPPS-methode kunnen mijnwerkers profiteren van transactiekosten. De moeilijkheid van de Bitcoin-blockchain verandert afhankelijk van de tijd voor het ontdekken van blokken, wat een functie is van de totale hash-snelheid die aan het netwerk is toegewezen.

Ze geven ook aan hoeveel verwerkingskracht ze bijdragen aan de pool - hoe beter de hardware, hoe meer aandelen worden gegenereerd.
In tijden waar de hash-snelheid lager is, zal de moeilijkheid dalen om ervoor te zorgen dat Bitcoin een blokzoektijd van ongeveer 10 minuten aanhoudt (ongeveer).

Mijnpools Versus Wolkenwinning

De kracht van Bitcoin kwam voort uit het revolutionaire gebruik van crypto, en alleen een eenvoudige aanpassing kan de "te groot voor comfort" mijnwerkers onhaalbaar maken door de kracht van een enigszins verbeterde crypto. Als u deelneemt aan een Bitcoin-mijnenpool, wilt u ervoor zorgen dat ze zich gedragen in gedrag dat in overeenstemming is met uw filosofie ten aanzien van Bitcoin. Dus als je Antpool gebruikt, ben je niet standaard solo-mining. Niemand wil het huis verlaten en werken om geld te krijgen.

Het is mogelijk om een ​​basisinstallatie samen te stellen voor enkele van de minder populaire cryptocurrencies voor ongeveer €3.000. ViaBTC volgt de betalingsmodi PPS (4% kosten) en PPLNS (2% kosten). Het Bitcoin-netwerk is dus momenteel redelijk gecentraliseerd. Maar als je naar de mijnbouw zelf kijkt, hebben we honderden spelers. Gebruikers worden regelmatig bijgewerkt met grafieken, informatie en nieuws via release-opmerkingen of hun sociale media-accounts. Abra CEO Bill Barhydt heeft er ook op gewezen dat het verbieden van Bitcoin vanuit juridisch oogpunt moeilijk kan zijn, althans in de Verenigde Staten. Het zorgt voor een naadloze, soepele overgang van het huidige PoW naar het gemodificeerde, grote mijnwerkers afschrikwekkende 2P-PoW.

Als de laatste blokken van 2019 meer dan twee weken nodig hadden om te ontdekken, dan is de moeilijkheid verminderd. Ze zouden geen 51% -aanval kunnen uitvoeren. Bixin komt met regelmatige updates met zijn eenvoudige interface waardoor gebruikers het gemakkelijk kunnen bekijken. Variaties hierop leggen grenzen aan de per aandeel betaalde koers; bijvoorbeeld, gelijkgesteld gedeeld maximum loon per aandeel (ESMPPS), of gedeeld maximum loon per aandeel (SMPPS). De software voert uw dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse winst uit. Een mijnpool of Bitcoin-mijnpool zoals CEX. Voor LTC-mining heeft u afzonderlijke hardware en een afzonderlijke pool nodig. Er is een populaire grap in de cryptocurrency-wereld die als volgt gaat:

Blokkeer Prototypes

Pools kunnen al dan niet prioriteit geven aan betalingen voor hoe recent mijnwerkers aandelen hebben ingediend: Als een pool die in totaal 20 TH/s hash-snelheid bijdraagt, het volgende blok succesvol ontgint, ontvangt een gebruiker die verantwoordelijk is voor 10 procent van deze hash-snelheid 10 procent van de 12. Als je overschakelt van Slush Pool naar een andere, probeer dan terug te keren, je score zal aanzienlijk dalen.

Welnu, u mag kiezen voor peer to peer solo mine met uw hardware (1% kosten) of kunt kiezen tussen PPLNS (0% kosten) en PPS (2.

Voordat hij lid wordt van een mijnpool, moet een mijnwerker aandacht besteden aan uniformiteit in hash-taken die door de pool-server worden toegewezen, ongeacht de mijnmacht van het apparaat van een deelnemer. Bitcoin-mijnbouw kent echter hoge toetredingsdrempels. Andere cryptocurrencies hebben vergelijkbare stijgingen en dalingen in waarde gezien. Na de opkomst van cryptocurrency, zou je virtuele munten kunnen minen op je thuis-pc. Het dashboard geeft duidelijk inkomsten en hashrates weer. Swing trading voorbeeld, ik voelde me geweldig over de koop. 5% bitcoinblokken.

Wat Is Nieuw In Deze Versie

Hoewel je mijnbouwhardware het belangrijkst is als het gaat om hoeveel BTC je kunt verdienen tijdens het mijnen, zijn je elektriciteitskosten meestal de grootste extra kosten. China ontgint de meeste bitcoins en 'exporteert' daarom de meeste bitcoins. Indicator grafiek beste forex indicatoren download, verboden in het recente verbod garanderen dat binaire letters het snelst zijn ingevoerd. Zorg ervoor dat u ook gebruikersrecensies leest voordat u lid wordt, waarbij u er rekening mee houdt dat er altijd ontevreden gebruikers zijn, dus er mag niets worden genomen tegen de nominale waarde. Over het algemeen biedt het een zachte oplossing voor het recente GHash-fiasco en maakt het het zeer onwaarschijnlijk dat we ons overgeven aan een enkele entiteit, zonder de bestaande economieën en bestaande investeringen te verstoren. Op basis van het pakket dat u selecteert, kunt u hashing-vermogen krijgen van 250 GH/s tot 600.000 GH/s.

Pay-per-Share (PPS) - Het bedrag is vast voor elke gebruiker die wordt betaald wanneer een aandeel wordt ingediend. 13/KWh zijn momenteel vereist om op zijn minst break-even te spelen. BFGMiner Met dank aan BFGMiner Als je van knutselen houdt en op zoek bent naar een aanpasbare Bitcoin-mijnsoftware, zoek dan niet verder dan BFGMiner. Door Bitcoin miner6 Pool te gebruiken en te downloaden, betekent dit dat u onze regels accepteert en ermee akkoord gaat dat u als enige verantwoordelijk bent voor eventuele juridische problemen in uw regio. Als je alleen mijnen, betekent dit dat je niet met een Bitcoin-mijnpool wint; in dat geval moet u ervoor zorgen dat u in overeenstemming bent met het Bitcoin-netwerk. De poolkosten bedragen 2%, wat iets hoger is dan bij sommige andere pools die er zijn. 3% van hun waarde.

Bitcoin-gebruikers storen zich niet aan dit idee.

Moeilijkheid Neigt Toe Te Nemen

Volgens Bitcoin. Hieronder vindt u een lijst met de pools waar u BTCP kunt minen. Als u hulp nodig hebt bij het beslissen, raad ik u aan onze hardware- en softwaregidsen te bekijken. De site werkt op stratum mining-protocol en vardiff. Omdat steeds krachtigere mijnbouwhardware nog steeds wordt geïmplementeerd, is het waarschijnlijk dat deze trend zich zal voortzetten en daarom moet worden meegewogen in welke hardware u koopt en hoe u uw mijnbouwrendabiliteit berekent.

Antpool ontgint ongeveer 11% van alle blokken. Uw suggestie is succesvol verzonden! Slush is goed voor beginners. Deze ontwikkeling heeft de moeilijkheidsgraden verhoogd om recordhoogtes te bereiken. Volg ons op Twitter, Facebook, Steemit en word lid van ons Telegram-kanaal voor het laatste blockchain- en cryptocurrency-nieuws. ↑ Samengevoegde mining kan worden gedaan op basis van "solo mining" (uitbetalingen in de samengevoegde keten worden niet samengevoegd). In de context van cryptocurrency-mijnbouw is een mijnpool het poolen van middelen door mijnwerkers, die hun verwerkingskracht delen via een netwerk, om de beloning gelijk te verdelen, afhankelijk van de hoeveelheid werk die zij hebben bijgedragen aan de kans op het vinden van een blok. De site heeft een Engelse interface en is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.

De inkomsten worden verkregen door de site. Hoewel mijnbouw vaak wordt uitgevoerd door een groot aantal onafhankelijke actoren, hebben mijnwerkers vanwege de aard van de verdeling van mijnbeloningen de neiging zich te concentreren in grote mijnbouwpools. Laten we er meteen in springen! Georgië is de thuisbasis van BitFury, een van de grootste producenten van Bitcoin-mijnbouwhardware en -chips. We zullen ons best doen om dit up-to-date te houden. Er zijn ook pools die 0 procent kosten aanbieden. Het wordt beheerd door 's werelds grootste Bitcoin-hardwarefabrikant genaamd Bitmain Technologies. BTCC is een Bitcoin-uitwisseling, portemonnee en mijnpool in China.