Zodra hun computer het heeft gevonden, wordt het vak geopend en worden de transacties geverifieerd.

Voor mining wilt u het aantal GPU's maximaliseren dat uw moederbord ondersteunt. Je kunt je inkomsten vervolgens overzetten naar een beurs zoals Coinbase en cryptomunten kopen als dat is wat je zoekt, of gewoon een bankrekening aansluiten en uitbetalen. Ethereum 1050ti OC-instellingen: Laat dit je echter niet tegenhouden om te minen, zorg er wel voor dat je je gedolven munten opslaat in een veilige portemonnee.

OuterVision Mining Rig Builder en Profitability Calculator biedt selectie van computeronderdelen, compatibiliteit en prijsbepaling voor doe-het-zelf Ethereum cryptocurrency mining rig builders. In dat geval raden we u aan een kijkje te nemen in Thermaltake Toughpower 1500W 80+ Gold voeding. Elke portemonnee heeft zijn eigen unieke bitcoin-adres. Het eerste blok staat bekend als het genesisblok.

De meeste gerenommeerde hostingproviders nemen opslag, beveiliging en koeling op in hun hostingtarief. Wie controleert bitcoin? In de map ziet u dat er bestandsextensies BAT-bestanden zijn waarin u er een moet selecteren om met de rechtermuisknop te klikken en vervolgens de optie Bewerken te selecteren. Een beginnersgids voor de aandelenmarkt: alles wat u nodig hebt om vandaag nog geld te verdienen. Ga in Windows naar de website van het moederbord dat u hebt gebruikt. De video van januari 2019 gaat bijvoorbeeld heel gedetailleerd in op de winstgevendheid van mijnwerkers.

Hoe kunt u bitcoin-mijnbouwhardware instellen en beginnen met het genereren van wat digitaal geld? Maar om deze transacties te beveiligen, moet iemand rekenkracht inzetten om de activiteit te verifiëren en de details te verpakken in een blok dat in het bitcoin-grootboek gaat. Lees meer over Cryptocurrency-portefeuilles. Out of the box hadden mijn 6 GPU's een totale hashing-kracht van ongeveer 120 MH/s - dat is 120 miljoen hashing-operaties per seconde. Natuurlijk kunt u altijd upgraden naar meer RAM volgens de specificaties van uw moederbord. Vrijwel elke redelijk moderne multicore CPU volstaat op de middelste stoel van een mijnbouwinstallatie, samen met een bescheiden 4-8 GB DRAM.

 • De vergoeding is een stimulans voor de mijnwerker om de transactie in zijn blok op te nemen.
 • Er komt een moment dat Bitcoin-mining eindigt; volgens het Bitcoin-protocol zal het aantal Bitcoin worden begrensd op 21 miljoen.

Auteur

Radeon RX 460: Om te beginnen moeten we een geschikte ASIC-mijnbouwinstallatie selecteren. Dit wordt het best bereikt met grafische verwerkingseenheden (GPU's), die over het algemeen worden gebruikt voor 3D-graphics voor videogames.

Wat is bitcoinwinning? Niet zo verstandige beslissingen werden genomen over PCIe-kabels. Je portemonnee moet te allemaal zijn aangesloten om te kunnen worden uitgevoerd. Als de moeilijkheidsgraad afneemt (wat niet waarschijnlijk is) en de prijs van bitcoin stijgt, zou de terugverdientijd eerder zijn. Beleggers die op zoek zijn naar een wereld in de mijnbouw van cryptocurrency. Als je een hobbyist of mijnwerker bent die thuis geld probeert te verdienen, overweeg dan om de Antminer R4 te gebruiken.

Dat, in combinatie met goedkope, hopelijk duurzame energieoplossingen, kan Bitcoin-mining opnieuw winstgevend maken voor kleine individuele mijnwerkers over de hele wereld. Dit is waarschijnlijk niet de meest efficiënte manier om te mijnen, en zoals je kunt raden, veel mijnwerkers doen er evenveel voor het plezier en de uitdaging als voor het geld. Laatste artikels, als u de muis over de grafiek beweegt, wordt de grafiekcursor weergegeven. Wanneer de totale hashrate stijgt, past de moeilijkheidsgraad van POW-hashen zich naar boven aan - en het omgekeerde is ook van toepassing. Stap 5 - Partner worden met een gerenommeerde hostingprovider. GPU's zoals de RX 470 en 570 vereisen extra stroom van een 6-pins of een 8-pins connector, geleverd door uw voedingseenheid (PSU). Het is de grootvader van alle cryptocurrency en heeft, op enkele uitzonderingen na, de neiging om de winstgevendheid van alle andere alt-munten eronder te dicteren. Maar hoe maak je een systeem met een gedecentraliseerd grootboek?

Hier zijn enkele van de items die je nodig hebt om cryptocurrency-mining te doen:

Andere Talen

Denk aan het oplossen van block hashes als het kopen van loten, hoe meer computers op een block werken, hoe groter de kans is dat je moet oplossen. Het eenvoudige antwoord is dat de winstgevendheid van BTC (vanaf eind april 2019) somber is. Ter referentie, mijnbouw werd enige tijd geleden in theorie op een 55-jarige computer aangetoond door IBM - en het resultaat was natuurlijk dat het het niet waard was. De meeste zijn op Ubuntu/Linux gebaseerde besturingssystemen, maar ik ben geneigd Win10 stabieler te vinden omdat mijnbouwclients de neiging hebben om betere ondersteuning voor Win10 te zien dan enig ander besturingssysteem.

Elke investering kan verloren gaan, dus zorg ervoor dat u uw lezing doet voordat u uw creditcard verwijdert en een beveiligde Bitcoin-portemonnee paraat heeft.

Hoe Bitcoin-mijnbouw werkt

ASIC-microchips zijn ontwikkeld om de berekeningen sneller te verwerken en zijn noodzakelijk geworden om vandaag te kunnen minen. Vandaag zijn er meer dan een dozijn grote pools die strijden om de kans om Bitcoin te minen en het grootboek bij te werken. Schakel Windows Update uit met behulp van deze handleiding. Cheerleaders vechten gestoord, een kleine eenmalige betaling van $ 117. Installeer de stuurprogramma's en voer Windows Update uit om het computersysteem up-to-date te houden. Houd er rekening mee dat sommige BIOS-aanpassingen nodig zijn om de stabiliteit met meer dan een paar kaarten te maximaliseren. Zodra uw mining-computer de juiste schatting heeft gemaakt, bepaalt uw mining-programma welke van de lopende transacties worden gegroepeerd in het volgende transactieblok. Merk op dat ik zei dat het verifiëren van 1 MB aan transacties ervoor zorgt dat een muntmijnwerker in aanmerking komt om Bitcoin te verdienen - niet iedereen die transacties verifieert, wordt uitbetaald.

Je moet een portemonnee downloaden, en daarom raad ik een mobiele portemonnee van Ravencoin aan, maar je kunt ook een desktopportemonnee gebruiken. Zodra de mijnwerker het proces heeft voltooid, geeft het bitcoin-netwerk hem of haar een goudklompje van 12. Stel de volgende vragen bij het kiezen van de mijnbouwpool: Dit aantal nullen is de "mijnbouwmoeilijkheid" en neemt toe naarmate meer mijnwerkers lid worden van het bitcoin-netwerk. Bitcoin-transacties worden beveiligd door blockchains, die een openbaar grootboek van transacties vormen. GPU's kunnen ook worden gebruikt om verschillende cryptocurrencies te minen, niet alleen bitcoins.

Multicore-processors, zoals de Intel Core i3, i5, i7 CPU's voor Z270-chipsetplatforms, zijn goed voor het minen van munten op basis van het Cryptonight-algoritme zoals Monero.

Ik Heb Ook De Instellingen Van Mijn Grafische Kaarten Aangepast Om Ze Sneller Te Laten Werken - Maar Teveel Aanpassen Kan Riskant Zijn.

Zodra die gecodeerde transactie plaatsvindt, wordt deze toegevoegd aan iets dat een "blok" wordt genoemd totdat een vast aantal transacties is vastgelegd. Je moet deze mijnwerker downloaden en een map met de naam Ravencoin Miner op je bureaublad maken en de bestanden voorlopig in de map plaatsen. Op het niveau van de waarde per munt is het veel meer waard dan elke andere digitale valuta die er bestaat - en er zijn er meer dan 1000. Softwarekosten zijn minimaal.

Het goede nieuws met betrekking tot RAM is dat u er niet teveel van nodig hebt om Bitcoin te verwerven. Als u wilt zien hoeveel blokken tot nu toe zijn gedolven, zijn er verschillende sites, waaronder Blockchain. Zelfs als je de best mogelijke mijnwerker koopt, heb je nog steeds een enorm nadeel in vergelijking met professionele Bitcoin-mijnbouwbedrijven. Maar is er nog steeds goud in die heuvels? Hardwarespecificaties en prestatiestatistieken worden gedetailleerd beschreven op de pagina Mijnbouwhardware vergelijken.

Volg @BucephalusHLD

Ja, dat kan - maar het zal niet veel goeds doen. Helaas converteert de standaard PSU van wandstroom (wisselstroom, ook bekend als AC) naar gelijkstroom (DC) met een efficiëntie van ongeveer 70 procent. U kunt parameters zoals uitrustingskosten, hash-snelheid, stroomverbruik en de huidige bitcoin-prijs invoeren om te zien hoe lang het duurt om uw investering terug te betalen. Windows wordt echter mogelijk niet bijgewerkt naar de nieuwste stuurprogramma's, dus het is het beste om de nieuwste stuurprogramma's opnieuw te installeren vanaf de NVIDIA DRIVERS-website. Zodra de mijnwerker het proces heeft voltooid, geeft het bitcoin-netwerk hem of haar een goudklompje van 12. Hardware portefeuilles. Als je de mijnwerker dicht bij een router of je internetverbinding thuis gaat plaatsen, koop dan de CAT-kabel.

Dus dat is Bitcoin mining in een notendop. Mijnwerkers doen deze gissingen door willekeurig zoveel "nonces" mogelijk te genereren, zo snel mogelijk. 15 UTC vermoedelijk door Satoshi Nakamoto.

Onvriendelijk of niet gevolgd? Hoe om te gaan met afwijzing op sociale media

Aan de bovenkant van het spectrum produceren PSU's bij alle belastingen meer dan 90% efficiëntie, maar ze kosten meestal een fortuin. Het bewijs zit in de schaarste aan grafische kaarten van Nvidia en AMD en de hoge prijzen die wereldwijd door retailers zijn geraakt. Om te beginnen is een oude computerbehuizing met de CPU wellicht voldoende. De mijnwerker mag zijn investering misschien nooit terugverdienen. Elektriciteit kosten: 1x Custom Mining Case - Ik zou een Open Air 6 GPU mijnbouwcase aanbevelen. Ik vertel drie vrienden dat ik aan een getal tussen 1 en 100 denk, en ik schrijf dat nummer op een stuk papier en sluit het in een envelop. Het maakt het systeem gebruiksvriendelijker en u hebt niet veel opslagruimte nodig om uw mijnbouwactiviteiten draaiende te houden.

Bitcoin heeft een mijnbeloning die is ontworpen om bij bepaalde blokken met de helft te verminderen. Ga naar Instellingen -> Energiebeheer en stel je installatie in om automatisch opnieuw op te starten in geval van stroomuitval. De video toont ze met behulp van Eth OS. 2 van de 3 connectoren van Molex-kabels gaan in 2 verschillende GPU-kaarten. Hoewel sommige van de benodigde onderdelen in de winkel kunnen worden gekocht, moet u mogelijk op internet zoeken om de juiste specificaties voor uw nieuwe machine te vinden. Dit probleem kan de plaats of locatie beperken waar u daadwerkelijk een belangrijke mijnbouwoperatie kunt uitvoeren.

Onderwerpen

Dat nummer is de oplossing voor het blok. Om uw eigen energiekosten te bepalen, controleert u de wereldwijde elektriciteitsprijzen of uw energierekening voor de exacte prijs. NVIDIA GTX 1060 6GB: Je bent waarschijnlijk beter af als je een andere grafische kaart koopt in plaats van je zorgen te maken over het potentieel van CPU-mining.

 • Ten eerste zijn de kosten van uw Bitcoin-mijnbouwhardware.
 • Gelukkig is het mogelijk om een ​​DIY-mijnbouwinstallatie te maken die zeer weinig stroom verbruikt.
 • Wanneer dit gebeurt, is de mijnbeloning slechts 6.
 • Zelfs een GTX 1060 3 GB is een fatsoenlijke kleine mijnwerker terwijl hij ongelooflijk energiezuinig is.

Laten We Hasj.

Als u dergelijke apparatuur vooraf bestelt, moet u er rekening mee houden dat mogelijke fabricage-, verzend-, douane- of andere vertragingen zeer duur kunnen zijn als zich moeilijkheden voordoen of de prijs in de tussentijd daalt. Voor de cryptocurrency nieuwsgierig wie ja kan zeggen tegen deze of andere soortgelijke overwegingen, kan het de moeite waard zijn om mining te proberen. Zodra dat totaal is bereikt, kunnen mijnwerkers nog steeds profiteren van transactiekosten, maar krijgen ze geen bitcoins als beloning voor hun werk. 50 TH/s Stroomverbruik:

Ga door met het afsluiten van uw pc. Dit betekent dat je elke dag maar een paar duizendsten van een Ether kunt maken, maar na verloop van tijd telt dit op - vooral als de prijs van Ether blijft stijgen. Met crypto-overvallen, marktbellen en prijscrashes altijd in het nieuws, dat is de moeite waard om kennis te hebben, zelfs als de enige persoon die je vraagt ​​je oom is.

GPU's waren bijna 100 keer sneller dan CPU's, en als het gaat om bitcoin mining, vertaalt dit zich sneller in groter succes.

Moet je het doen? Kan zijn. Maar waarschijnlijk niet.

Je zou verwachten ongeveer €500 te betalen voor een Antminer T9. Het is chaotisch voor een nieuwkomer met verheven dromen. In eerste instantie lijkt dit een heel goed idee, omdat je niet al het gedoe hoeft te doen om dure apparatuur te kopen, op te slaan, te koelen en te controleren.

Door de jaren heen schiet hashraat op, het lijkt erop dat mijnwerkers steeds sneller blokken zouden vinden. Als u via een mijnbouwpool mijnbouwt (u zou moeten), dan zal de pool een bepaald percentage van uw inkomsten ontvangen voor het verlenen van hun dienst. Dit vind je misschien ook leuk, heb je al een aantal van deze ideeën geprobeerd? Het is ook belangrijk om toegankelijk te zijn voor:

Door de blockchain te downloaden en te verifiëren, kunnen bitcoin-knooppunten overeenstemming bereiken over de volgorde van gebeurtenissen in bitcoin. Denkt u dat thuiswinning op de lange termijn winstgevend zal blijven? We raden Nvidia GeForce GTX 1070 aan vanwege zijn prestaties of AMD RX 480 voor zijn lage prijs en de snelste ROI. Mijnbouwpools maken de taak eenvoudiger door mijnwerkers hun middelen te laten poolen voor meer efficiëntie.

Je Bent Met Succes Geabboneerd!

ASIC mijnwerkers zijn over het algemeen vrij duur en verkopen voor enkele duizenden dollars. Ik heb ook een YouTube-video verderop op de pagina toegevoegd met complete montage-instructies. Maar met een beetje moeite en tijd zou het gemakkelijk moeten zijn om onder de knie te krijgen. Druk op de Option-toets of Windows-toets op het toetsenbord en typ "Software Updater" in het Ubuntu-OS-zoekveld en druk vervolgens op enter; dat zou de Ubuntu-updater- na voltooiing moeten vragen, selecteer de knop "Nu installeren" en voer vervolgens het systeemwachtwoord in. Het meest populaire merk ASIC-mijnwerkers is Bitmain met hun Antminer-mijnwerkers. Het is echter belangrijk op te merken dat die cijfers kunnen en zullen veranderen, dus het is belangrijk om naar markttrends te kijken en te schatten waar Bitcoin naartoe gaat voordat u uw contract kiest.

Ga naar Windows -> Start -> Programma's -> Opstarten en voer een.

Nadat u klaar bent met de installatie, start u uw computer opnieuw op. Dit dient zowel om nieuwe munten gedecentraliseerd te verspreiden als om mensen te motiveren om het systeem te beveiligen. Sinds 2019 is het aantal gedolven bitcoins omhooggeschoten. Mijn vrienden hoeven het exacte aantal niet te raden; ze moeten gewoon de eerste persoon zijn die een getal raadt dat kleiner is dan of gelijk is aan het getal waar ik aan denk. Sommige mensen maken zich zorgen over wat er zal gebeuren wanneer alle 21 miljoen Bitcoins worden gedolven en er geen mijnbeloning meer beschikbaar zal zijn om mijnbouw te stimuleren. Sommige bedrijven brengen ook onderhoudskosten in rekening. Als u een kleinere installatie bouwt, is een oude computerbehuizing voldoende.

Mijnwerkers gebruiken software om de "sleutel" te vinden die dat slot opent. De hash van een blok moet beginnen met een bepaald aantal nullen. 8 miljoen van die 21 miljoen bitcoins zijn al gedolven. Als slechts een paar mensen op een bepaald moment bitcoin-mining zijn, dan zal het netwerk genereus zijn en bitcoins gemakkelijk delen om het vooraf bepaalde aantal te bereiken. Ik wed dat je dacht dat je meer bitcoins zou gaan minen dan de Federal Reserve dollars print, nietwaar? GPU-mijnbouw is tegenwoordig grotendeels dood. Ik mineer met nicehash, wat gratis mining-software is, in feite denk ik dat de meeste mining-software gratis is, tenzij je iets op maat wilt doen of op een enorme schaal waarvoor misschien code-ontwikkeling nodig is. Eén is een kwestie van inspanning; één is een kwestie van geluk.

Houd je niet van lezen? Bekijk onze videoversie van deze gids

10 USD/kWh elektriciteitskosten, wat betekent dat u winst ziet nadat u hebt betaald voor het stroomverbruik van die GPU. Zelfs nog, de S17 Pro is een van de meest efficiënte ASIC's die er zijn, met een vermogen van 39. Koelere platforms zullen een betere output hebben, dat is ons doel. Als u van plan bent minder dan 6 GPU's te gebruiken, kunt u kiezen voor een minder krachtige stroomvoorziening. Naarmate de vraag toeneemt, neemt ook de waarde van bitcoin toe. Op zoek naar gebruikte kaarten op eBay is op dit moment waarschijnlijk de beste plek om GPU's te kopen.

Dus hebben we deze stapsgewijze handleiding gemaakt met de hoop uw 6 GPU-mijnbouwinstallatie te vereenvoudigen, of dit nu uw eerste bouw is of niet.
 • Desktop wallets.
 • Deze gids helpt je bij het kiezen van GPU's, hardware en welke software je moet gebruiken voor het ontginnen van Ethereum.

Onderdelen kiezen voor een Ethereum-mijnbouwinstallatie

Cloud mining is de praktijk om mijnbouwhardware (of een deel van hun hashing-vermogen) te huren en iemand anders de mijnbouw te laten doen. In 2019 zal de bitcoin-beloning voor het verifiëren van transacties halveren tot 12. Je CPU wordt niet gebruikt tijdens mijnbouw, dus een chip met een lager vermogen heeft de voorkeur.

Maar het vereist toewijding en bereidheid om te investeren. Nu mijnbouw steeds moeilijker en duurder wordt, sluiten veel mijnwerkers zich aan bij pools om de kosten en werklast te verlichten. Er zijn geen snelkoppelingen in dit proces, die alleen met ruwe rekenkracht kunnen worden opgelost.

Een klein aantal wordt echter onstabiel, zelfs met een lichte undervolting. Dit is geoptimaliseerd om vriendelijk te zijn voor CPU's en GPU's, waardoor ze een goede optie zijn voor GPU-mijnwerkers die willen schakelen tussen verschillende valuta's. Er zijn 16 referenties aangehaald in dit artikel, die onderaan de pagina te vinden zijn. Voer uw portefeuilleadres in en u bent klaar om te gaan! Hiermee kunt u in uw geval ook de GPU's boven het moederbord hangen, wat helpt om warmte af te voeren en lucht door de installatie te laten stromen. Of maak een papieren portemonnee.

Stroomvoorziening

Hier is https: Eén bitcoin miner6, Eric, is sinds 2019 bitcoin-mining. Dit is een manier waarop de nauwkeurigheid van het blok wordt bevestigd. Koop hardware die u de beste waar voor uw budget oplevert, oftewel de beste prijs per hash. Er is een eindige hoeveelheid bitcoin in distributie, dus de waarde fluctueert soms wild op basis van vraag of gebrek aan vraag.

Het resultaat is een meer compacte reeks en ingekorte patronen van letters en cijfers die ook een "hash" wordt genoemd. Geautomatiseerde handel, dit accounttype heeft enkele extra voordelen, zoals betere handelsvoorwaarden en extra handelsfuncties zoals signalen. Voer het uit en ga vervolgens naar het tabblad Gaming: Een moederbord is gewoon dat grote platte onderdeel van uw computer waarop al het andere wordt aangesloten. Zodra u dit cijfer hebt, neemt u de totale kosten van uw hardware en software en verdeelt u dit.

Wat Is Een Mijnbouwinstallatie?

Als u een soortgelijke plug zonder wifi wilt, kunt u een eenvoudigere versie krijgen. Deze zijn nodig bij het bouwen van een rig met zoveel GPU's. Nu geaccepteerd door grote retailers zoals Home Depot, Zappos en Dell, zoeken steeds meer mensen naar antwoorden over digitale valuta en hoe deze is ontstaan. Omgekeerd neemt de moeilijkheid af wanneer de prijs van Bitcoin daalt. De eerste mijnwerker die dit voor elkaar krijgt, krijgt een vaste hoeveelheid bitcoin toegekend op basis van de mijnbouwproblemen op dat moment.

Basiskennis van Linux en terminalopdrachten waren vereisten. Maar voor degenen onder u met gaming-pc's, zult u misschien verbaasd zijn hoeveel geld u ermee kunt verdienen en hoe gemakkelijk het is. 001% van de mijnmacht van het netwerk.

Alle transacties worden vergrendeld in dozen met een virtueel slot. Op welke andere manieren kunt u online geld verdienen?, ik heb berekend dat elke aankoop tot 20% goedkoper wordt! Aangezien een grote mijnwerker in staat zou zijn om voor elke S9 een lagere eenheidsprijs te bedingen, kunnen we aannemen dat ze de winst nog sneller zullen onderzoeken. Maak je geen zorgen als iets hieronder vreemd klinkt. De XT bevat een 4-pins CPU-connector. Nu je alles hebt besteld, heb je een beetje wachttijd. Vervolgens willen we onze GPU instellen door een BIOS-flash te doen. Cloud mining-contracten duren meestal minimaal een jaar of zo, hoewel sommige voor onbepaalde tijd kunnen doorgaan. Het hashing-algoritme dat door Ethereum wordt gebruikt - ethash genoemd - hasht metadata van het meest recente blok met behulp van iets dat een nonce wordt genoemd:

 • Mijnbouw en cryptocurrency zijn vuile woorden voor veel van mijn lezers.
 • De meest recente gaming-moederborden van topfabrikanten zoals Asus, MSI of Gigabyte volstaan ​​hier, hoewel u de documentatie raadpleegt om te zien hoeveel grafische kaarten de hardware aankan.
 • Het is veel eenvoudiger om alleen de USB- en Molex-kabels in de RISER-aansluiting te installeren voordat u de GPU aansluit.

Koop De Cryptocurrency Mining Rig Hardware

Dus ik werd nieuwsgierig. Het bouwen van een GPU-mijnbouwinstallatie kan extra kennis vereisen om Bitcoin goed te kunnen verwerven. Het protocol van Bitcoin past de rekenproblemen van de puzzels aan om elke 2.016 blokken een blok af te werken. BAT-bestand om automatisch de mining-software van uw keuze te starten bij het opstarten van het systeem. Dat is waarom hun makelaars actief zijn in plaatsen zoals Londen die bitcoin accepteren, wist je dat niet? Wanneer een "blok" transacties wordt gecreëerd, starten bitcoin miner3s een proces dat de juistheid bevestigt. Hashflare biedt SHA-256 mijnbouwcontracten en meer winstgevende SHA-256 munten kunnen worden gedolven terwijl automatische uitbetalingen nog steeds in BTC zijn.

Nou, ik ben er nooit een geweest voor belastingontwijking - dat zie je in de voettekst van deze website - ik heb een geregistreerd bedrijf in het VK. 1x besturingssysteem - Ik beveel mijnbouw op Windows 10 aan, omdat dit de beste stuurprogramma-ondersteuning biedt voor alle beste grafische mijnkaarten. Als u niet bekend bent met het ontginnen van Ethereum, het ontginnen van essentiële geverifieerde transacties op de Ethereum-blockchain en als beloning voor het uitvoeren van deze verificaties, krijgt u een kleine hoeveelheid Ethereum. De bitcoin mining-software is wat de hardware instrueert om het harde werk te doen, door transactieblokken heen om het op te lossen.