Twitter-volgers 4.684. Wat zijn uw tips om die emoties te beheersen en te voorkomen dat ze uw handelspraktijken in de weg staan? Hoe complexer ik mijn systeem maakte, hoe slechter ik het deed, steeds opnieuw. En het was letterlijk op het laagste punt waar ik op het punt stond heel boos te worden - ik stond op het punt het te verliezen - en het was op dat laagste punt dat plotseling de grootste kans die ik ooit tegenkwam mij raakte Daar. Het verhandelen van aandelen intraday biedt andere kansen dan een traditionele 'kopen en vasthouden'-strategie.

  • Echt goed bewerkt, goede mix van realistische gezichtspunten, professionele gastsprekers en een beetje humor!
  • Je hebt geen training nodig voor de dagelijkse handel.
  • Blog livestreamtrading.
  • Ik zeg dit liefdevol.
  • Doe mee met de Smart Money-beweging.

Ik hoop dat ik dat ooit kan - ik hoop dat ofwel TradingView dat hier opneemt, of iemand anders met een soortgelijk product op de proppen komt. Ga zo door jongens! Deze anonimiteit maakt ZeroHedge zoveel spannender en intriger. Dit tickersymbool voor de Chicago Board Options Exchange (CBOE) geeft de verwachte volatiliteit voor de komende 30 dagen weer.

Verontruste Volatiliteit

Twitter-volgers 1,302. De enige manier om te overleven in dit spel is om te handelen als een robot. Ten eerste kunnen trage handelsuren leiden tot grotere spreads. Daghandel is een woord waar je over hoort, maar niet veel mensen weten wat het is. Het maakt niet uit of we ons in een bull-markt of berenmarkt bevinden - we identificeren en verhandelen aandelen met een groot winstpotentieel - zowel lang als kort. Door één of alle van de drie Bitcoin-daghandelsstrategieën toe te passen, is een handelaar goed gepositioneerd om meerdere posities binnen dezelfde dag te openen en te sluiten en uiteindelijk winst te maken.

Hoewel detailhandelaren niet kunnen concurreren met deze miljoen dollar-computers, zijn veel eenzame handelaren teruggekeerd naar de aandelenmarkt. Zal een winstrapport het bedrijf schaden of helpen? Misschien is het "aan 3 van de 5 vereisten moet worden voldaan om 1 aandeel te beleggen, als aan 5 van 5 wordt voldaan - 2 aandelen".

Bull/Bullish - Als u een bullish position day neemt, verwacht u dat de aandelen zullen stijgen. In feite hebben we een risico van 75 tot 200 , dat is 1 tot 2. Overstroomd door mooie Spark-banen, Lambda-uitdrukkingen en prachtige Jupyter-notebooks, verdiende ik eigenlijk minder geld. Niets leek te mooi om waar te zijn. Zoek voordat u instapt gewoon naar biedingen die voldoen aan uw risico om beloningsratio's te belonen. Net als de breakout-strategie, benadrukte de breakout-herteststrategie breakouts van eerder gedefinieerde belangrijke niveaus.