Hoewel uw onderzoek heeft gesuggereerd welk ontwerp de verkoop zal stimuleren, komen uw voorspellingen op dit moment mogelijk niet overeen met de werkelijke behoeften van uw doelgroep.

Natuurlijk, u zou een betere marge maken, maar u zult drastisch minder verkopen krijgen. Je kunt ontwerpers vinden op sites zoals UpWork en Elance. Hoewel we 35 keer per week postten, zouden mensen onze berichten waarschijnlijk toch maar twee keer per week zien. Dit is een proces. U mag vervolgens een campagne starten met behulp van uw website, e-mail en sociale media. Deze vergoeding maakt deel uit van de basisprijs die u ziet wanneer u een ontwerp uploadt.

 • Deze route is het beste voor t-shirtbedrijven met een eigen aanhang, of een startup met een enorm kapitaal vooraf.
 • Daarnaast zorgt Spreadshop voor het innen van de betalingen.
 • Merch by Amazon is niet de enige manier om shirts op Amazon te gaan verkopen, verre van dat.
 • Je kunt groothandel in bulk kopen en de t-shirts zelf opslaan en bezorgen.

Ik verdien geld door online T-shirts te verkopen. Maar ik raad je nog steeds aan daar eerst op in te gaan. Er waren af ​​en toe edelstenen, maar dit zou beter zijn als een gratis ebook. Passief inkomen is geld dat je verdient door eenmaal te werken en dan steeds opnieuw betaald te krijgen.

 • Het is tegenwoordig zo gemakkelijk om T-shirts te bedrukken en als je geen merk bent, heb je geen tastbaar voordeel ten opzichte van iemand anders als je ontwerp generiek is.
 • Ze regelen alle bedrukking en verzending voor artikelen die met uw ontwerp worden verkocht.
 • 40, tanktops €2.

6 gedachten over "122: Hoe 600K T-shirts te verkopen op TeeSpring met Derek Pankaew"

Ja, ik heb nog niemand gehoord die dit doet, maar ik denk dat het Google Display Netwerk echt zou kunnen werken. U verzamelt eenvoudig een royaltycheque wanneer uw artikelen worden verkocht. Als je denkt dat een typisch T-shirt dat we hebben gemaakt je €12 gaat kosten.

Maar mijn oude shirts bleven goed verkopen. Teelaunch ziet die bestelling automatisch, drukt deze voor u af en verzendt deze naar de Amazon-klant. Als je niet veel tijd hebt en niet veel moeite wilt doen, is er een snelkoppeling. Wij zorgen voor de rest. Terwijl u de producten kiest die u wilt verkopen, laat Teespring u zien wat uw basiskosten zijn voor elk product. Controleer HIER voor handelsmerken! Ben je ook die route gegaan?

Met behulp van uw t-shirtontwerpen + Shopify + Printful + PayPal en/of Stripe, kan uw bedrijf binnen enkele dagen aan de gang zijn. Hoewel het verkopen van t-shirts eenvoudig klinkt, zoals alle bedrijven, zonder plan, verspil je tijd en geld. U bent nu klaar om uw T-shirtontwerpbedrijf te starten. Als u zakelijke leningen of financiering wilt afsluiten, is het hebben van een businessplan meestal een noodzakelijke stap in het aanvraagproces. Als u ongeveer €20 kost, moet u daar een zeer goede reden voor hebben. Amentum gp nieuwsbrief, blijf wakker blockchain-gebaseerde botgelovigen, de bitcoin-cryptocurrency-handelsrevolutie is net begonnen! Zodra je de minimale bestelhoeveelheid hebt bereikt, print en verzendt Teespring je producten en betaal je de winst die je via Paypal hebt gegenereerd.

Wanneer klanten meer keuzes hebben, wordt het uiterst belangrijk voor een e-commercebedrijf om een ​​onderscheidende aanwezigheid te hebben om de aandacht van klanten te trekken.

Klaar om uw Merch te verkopen?

Printful zorgt automatisch voor afdrukken en verzenden en is in een handomdraai. Crowdfunding voor onroerend goed, dat wil niet zeggen dat bloggen geen echte thuiswerkoptie is. Dus ik ben technisch gezien niet de ‘verkoper’ van de T-shirts - althans niet voor 90% van mijn inkomen. Dit is het eigen POD-platform van Amazon en dit is het platform dat ik gebruik. Houd er rekening mee dat als u zich aanmeldt voor sommige van onze verkoopstuurprogramma's, zoals het Boosted-netwerk, een deel van de winst in mindering kan worden gebracht om de service te betalen. Breid uw productlijn uit. Je ontdekte door experimenten dat ik zou verzamelen.

Misschien hebt u toegang tot een e-maillijst of zelfs een e-maillijst met uw vrienden aan wie u uw producten kunt aanbieden. Dat gezegd hebbende, moet je je publiek nog meer beperken om een ​​productniche te vinden. Net als een enorm ijzer, verhit tot hoge temperaturen, smelt het Heat Transfer-papier in de vezels van de kleding, waardoor het deel uitmaakt van het shirt zonder het bovenste beeld te verstoren. Dus je hebt er aan gedacht: Wat er overblijft, is uw winst. Als niemand een shirt in de eerste €10 heeft gekocht, stop dan de advertentie. Dit kan een geweldige tweede optie zijn als je niet in Merch komt, vooral met de Amazon-integratie! Houd er echter rekening mee dat als je dat aantal niet kunt verkopen, Teespring helemaal niets zal afdrukken.

Er zijn heel veel verschillende POD-sites.

Je T-shirtwinkel Opzetten

Het direct-naar-kleding printproces werkt net als een inkjetprinter die u thuis misschien heeft. Dit wil niet zeggen dat het geen goed idee is om op de lange termijn een eigen website te hebben - waarschijnlijk wel. Software bouwen en verkopen, als u wordt aangenomen, verdient u behoorlijk geld (meestal meer dan $ 11 / uur), stelt u uw eigen schema in en kan het best leuk zijn om websites te bekijken en te rangschikken. Je moet specifiek zijn, zoals "vrouwen van 20 tot 30 jaar die genieten van het tv-programma Outlander" of "mensen die in Toronto wonen en sentimentele gevoelens kunnen hebben voor lokaal vervoer. Etoro app, hetzelfde geldt in het algemeen voor CFD's, in termen van bied / laat spreads plus eventuele per handelscommissie. "

Om eerlijk te zijn, was ik een beetje opgebrand. Zonder de verschillende websites die mijn kunstwerken op fysieke producten verkopen, zou ik dit soort inkomsten niet genereren. Bent u op zoek naar enkele mogelijkheden om extra inkomsten te genereren door in uw vrije tijd te werken? Nisshirts kunnen veel gemakkelijker te verkopen zijn dan generieke shirts als u de juiste doelgroep kunt verkopen. Het bedrijf print of borduurt uw t-shirts. Dit is de goedkoopste afdrukoptie omdat er relatief geen instelkosten zijn, maar het kost wel wat tijd om elk T-shirt af te drukken, dus dit is een goede optie voor kleine afdrukopdrachten. Ik heb geen kleuring gevonden, ik kan het niet raden.

Onze servicekosten zijn inbegrepen in de basiskosten van de producten en deze kosten gaan naar het onderhoud van ons team, productiefaciliteiten, inkoop van productvoorraad, enz.

Boek Nu!

Als het gaat om populariteit, is Teespring een van de meest bekende aangepaste t-shirt-sites. Regels en belasting, marktvorming De strategie voor marktvorming omvat het continu kopen en verkopen van cryptocurrencies en digitale valutaderivatencontracten om te profiteren van de spreiding tussen de koop- en verkoopprijzen. Een DTG drukt het ontwerp rechtstreeks op het shirt af, dus verwacht een hogere nauwkeurigheid en onbeperkte kleuropties. De winstmarges leken zo laag. Nu je je t-shirtontwerpen in de hand hebt, je modellen hebt gemaakt en je idee hebt gevalideerd, is het tijd om je winkel te bouwen.

Een andere geweldige optie voor dit soort taken is om hulp in te schakelen van iemand op Fiverr. Aandelenhandel woordenlijst, maar houd de inkomsten niet vast. Het hoeft niet per se een professioneel geschreven businessplan te zijn. Skreened is een andere gemakkelijke site om geld te verdienen door je t-shirts te verkopen. Raadpleeg de instructies van de site waarop u zich hebt aangemeld voor specificaties zoals ontwerpgrootte en bestandsgrootte. Het is alsof je het bericht van een vriend ziet met een afbeelding erop, er staat geen kop op. SellMyTees is een ander bedrijf dat je helpt je eigen winkel te openen om je T-shirtontwerpen te verkopen.

De voordelen van een online T-shirtontwerper lijken behoorlijk groot te zijn. Maar ze moeten van goede kwaliteit zijn - omdat mensen niet goed betalen voor slechte kunstwerken. Vrijwel elk klein bedrijf heeft hulp nodig bij het uitvoeren van hun dagelijkse administratieve taken, maar ze willen misschien niet in het bijzonder een fulltime interne medewerker betalen om dit te doen. Ik heb me onlangs aangemeld bij Merch Informer, een site met veel software waarmee u bestverkopende producten kunt onderzoeken en uw eigen producten kunt maken! Ik sloot me aan bij een paar Facebook-groepen om te praten en te leren van andere mensen. Dat is 2.000.000.000. Het is tijd om die ideeën tot leven te brengen.

Voor een clip van €15 per dag.

Vertaling

Dat betekent dat als u een aankoop doet of zich aanmeldt voor iets via een van mijn koppelingen, ik een kleine commissie kan doen zonder extra kosten voor u. Ze hebben ook verschillende items met een all-over printoptie (met Merch zijn uw ontwerpen beperkt tot een kleine ruimte). Dit werkt op een vergelijkbare manier met Google-afbeeldingen: Dus als u weet dat u bijvoorbeeld tote bags wilt verkopen, kunt u uw keuze beperken. Vaak zou ik deze tools willen gebruiken om markten te identificeren. Tegenwoordig zijn er drie populaire methoden om op T-shirts af te drukken. Ontwerp je t-shirt. Ik had in het verleden wat Google AdWords gedaan en ik dacht dat Facebook-advertenties niet zo veel konden verschillen.

Het is gratis en het is newbie-vriendelijk, wat betekent dat je geen fulltime/carrière-ontwerper hoeft te zijn om het te gebruiken. Maak gewoon een gratis account aan bij Teespring. Ga hierheen om SpreadShop te bekijken. Er zijn nog steeds tonnen mensen die het moeilijk hebben. Teepublic is een digitaal winkel- en uitvoeringsbedrijf.

Ga naar mywifequitherjob voor meer informatie over deze aflevering.

Industrieën Die U Kent

Al snel had ik mijn eerste t-shirtontwerp geüpload en klaar om te verkopen. Meestal zijn deze een beetje beperkt, maar een handige manier om sommige ontwerpen onderweg te elimineren. De bullet points zijn waar u uw marketinghoed opdoet en de potentiële klant VERKOOPT. Deze worden meestal gemaakt door kunstenaars en worden door de gemeenschap gestemd. Als je ECHT hands-on wilt zijn, kun je natuurlijk leren zeefdrukken zelf te screenen of ze bij een grote verkoper te bestellen, de shirts in je huis op te slaan en ze zelf naar elke klant te verzenden wanneer je je shirts verkoopt via een persoonlijke website of Etsy. Dus hoe begin je eigenlijk met het online verkopen van T-shirts?

Hier in Vexels hebben we de afgelopen jaren bij onze gebruikers een nieuwe trend gezien waarbij ze steeds meer vroegen naar het gebruik van onze ontwerpen voor t-shirts. Maar dat is niet alles. Je hebt ook de mogelijkheid om partner te worden om je merchandise store te hebben. Je moet het simpel houden en meteen doorgaan met het promoten van je bedrijf. Natuurlijk, als u het budget daarvoor hebt, kunt u ook in uw eigen printer investeren en een basis van activiteiten opzetten. Printful is uitgebreid en biedt nu niet alleen afdrukken op t-shirts, maar ook hoeden, mokken, kussens, posters en meer.

Kies Uw Bedrijfsmodel

Design by Humans is een site die t-shirts, telefoonhoesjes en wall art prints verkoopt van kunstenaars over de hele wereld. Daar gaan ze mee om. Als je het uitprobeert, zul je merken dat het eeuwig kan duren! Je kunt op twee manieren geld verdienen met dit t-shirtbedrijf. Ik heb hier een klein beetje over gesproken in dit bericht - dat gaat over hoe je geld kunt verdienen met Facebook. Als je bent begonnen met het verbinden van de stippen, zou je merken hoe groot de kans is. Train jezelf, warren Buffett heeft immers gezegd dat “ervaring de ultieme sleutel is om een ​​succesvolle belegger te zijn. Er zijn veel selecties van dit type shirt, zoals die hieronder. Het dekt de kosten van het produceren en verzenden van het t-shirt.

Alle betalingen worden afgehandeld door de site, inclusief betalingen met creditcards en PayPal. Print-on-demand is een GEWELDIG systeem omdat het iedereen in staat stelt zijn eigen online bedrijf te starten zonder geld! Dus werkte ik samen met een oude vriend om Xerxes Alliance te creëren. De waarheid is dat digitale e-commerce een enorme ruimte is en dat er een enorme verscheidenheid aan goederen en diensten is die online kunnen worden verkocht.

Shopify

U hoeft niet te betalen voor advertenties. Onthoud ook wat de markt zal betalen. Gezondheid en fitness zijn twee grote onderwerpen die te binnen schieten en een gepassioneerde fanbase hebben. Achter een van de sessies zat ik direct achter hem, en ik kon het niet helpen dat ik naar zijn scherm gluurde omdat het net in mijn gezicht was. Ik zal kijken naar hoeveel shirts (ik vind het leuk dat er enkele zijn, maar het is niet 100% shirts), hoe goed ze zijn (er zijn enkele goede, maar ik voel dat ik het beter zou kunnen doen en anders kan zijn dan de meeste), en hoeveel ze verkopen. De basisprijs van een zwart t-shirt met een ontwerp is €19.

Ze willen dat het eerste boek dat ze schrijven een bestseller is. Zeefdruk is een techniek die een gaasscherm gebruikt om inkt met kracht over te brengen op een oppervlak - in dit geval T-shirts. Zoek naar ontwerpgemeenschappen zoals Behance en Dribbble of Freelance-netwerken zoals Upwork, Freelancer en Fiverr. Ik heb hem eigenlijk maar een paar keer persoonlijk gesproken. Meld u aan voor onderzoekstudies - tot € 400 per . Het hoogste dat ik kreeg was drie shirts. Er zijn meestal misschien 3 of 4 tijdschriften op een markt.

Als je een talent voor kunst hebt, is het ontwikkelen van het eigenlijke visuele ontwerp voor het t-shirt allemaal onderdeel van het plezier. Als je 10 ontwerpen per maand maakt, kost het je 20 maanden om dat doel te bereiken. Ik zal niet proberen dingen die geld verdienen nieuw leven in te blazen, als het geen geld verdient na... als ik €20 uitgeef, zoals een verkoop, verdien ik meestal €8- €12, dus als ik €20 uitgeven, zelfs als ik 1 verkoop heb gedaan, verlies eigenlijk nog steeds geld. Ik zat net te denken dat, als je die bestemmingspagina had zoals je zei dat mensen dat doen en wat je een lijst hebt verzameld van gekke vrouwelijke ruimteschipingenieurs, je voortdurend ontwerpen kunt wegpompen en ze gewoon naar hen kunt e-mailen, toch? In dit geval bieden ze analyse-inzichten om u te helpen uw shirt-business te beheren.

Als je meteen en zonder voorafgaande kosten wilt beginnen met verkopen, kun je een site zoals Teespring of SunFrog gebruiken om eenvoudig ontwerpen te maken en winst te verzamelen telkens wanneer een van je ontwerpen op hun site wordt verkocht.

Zet een Amazon Giveaway op

Vergelijkbare websites zijn onder andere SunFrog, ViralStyle en TeeChip. Heb je ooit een grappige slogan of een inspirerende quote gelezen en gedacht: "Ik wou dat ik een T-shirt had dat dat zei! "Sindsdien ben ik elke maand winstgevend. Ze willen dat het eerste boek dat ze schrijven een bestseller is. Ze beweren dat ze enkele van de hoogste commissietarieven in de branche bieden, en garanderen dat u ten minste 20% korting op elke verkoop krijgt - te beginnen met uw eerste.

Plaats enkele van uw ontwerpen op uw Facebook-profiel, niche Facebook-groepen, op Twitter en andere sociale netwerken die uw vrienden en potentiële klanten vaak bezoeken. Iemand die boodschappenwagentjes duwt, moet tenslotte een ongeschoolde dwaas zijn, toch? Een ander geweldig ding over een Shopify-winkel is dat het naadloos een verscheidenheid aan t-shirt print-on-demand dropshippers integreert die je T-shirts zullen afdrukken en verzenden elke keer dat je een bestelling ontvangt zonder dat je de tussenpersoon bent. Als je ze zelf gaat maken, kun je het volgende gebruiken: Je wilt het wat meer aanscherpen. U wilt t-shirtafbeeldingen en u wilt ook dat andere grafische elementen zelf t-shirts maken of voor andere doeleinden zoals marketing en promotie.

Ga naar onze Product Launcher om de producten te selecteren die u wilt verkopen.

Nu naar de daadwerkelijke concurrentiecontrole: Hier zijn er nog een paar: Zoals bij welk type ontwerpen, het hangt echt af van uw onderzoek en persoonlijke keuze. Test je ontwerp. U zou wat apparatuur nodig hebben om uw T-shirt bedrijf te starten, zoals drukmaterialen die u kunt kopen of het afdrukaspect uitbesteden aan iemand anders als u de benodigde apparatuur nog niet kunt betalen.

Sunfrog

Voordat je er zelfs maar aan denkt om al het andere aan te sluiten, moet je eerst begrijpen hoe Amazon werkt. Zie dit als het starten van je eigen kledinglijn. De ontwerpen die u uploadt, hoeven niet supercomplex te zijn. Als de basisprijs van het T-shirt dat u verkoopt bijvoorbeeld €13 is. Je kunt een sjabloon downloaden van Amazon zodra je een Merch-account hebt aangevraagd, waar we het in de volgende stap over zullen hebben. 20 en vervolgens een ontwerp toegevoegd voor €4. Wat veel mensen hier doen, is eenvoudig hun product beschrijven.

Er is hier geen goed of slecht antwoord, maar als u op dit moment eerlijk bent met uzelf, kunt u het zoeken naar ontwerpen een stuk eenvoudiger maken. Dit betekent dat u meer tijd heeft om de naamsbekendheid van uw winkel te vergroten, promoties of speciale aanbiedingen uit te voeren. Het grote nadeel van direct naar kleding printen is het gebrek aan volumekorting voor grote bestellingen, omdat het evenveel tijd kost om elk shirt te bedrukken. Etsy werkt een beetje anders dan de andere sites die we tot nu toe hebben genoemd. Mijn eerste halve marathon afronden, deze blog starten en laten groeien, mijn eerste iPhone-app ontwikkelen, een podcast starten en vorig jaar games opnieuw skillen om geld te verdienen nadat ik mijn fulltime baan had opgezegd. In plaats daarvan maakt u een account aan met welk e-commerceplatform u ook wilt gebruiken en verkoopt u daar uw t-shirts. Dit lijkt misschien moeilijk om te brainstormen, maar als je eenmaal op een idee bent gekomen, weet je het meteen. Na mijn eerste volledige maand brak ik bijna.

Over het algemeen wordt uw aanvraag goedgekeurd en kan uw winkel binnen 24 uur worden geactiveerd. U stelt uw prijs in, schrijft een beschrijving en vermeldt uw T-shirt te koop, met behulp van de mock-up als productafbeelding. Hoe meer u uw aanbod op TeePublic promoot, hoe beter ze worden belicht. Het is gewoon een platform, je zorgt voor de klantenservice en het vinden van een POD-service waardoor het iets meer werkt, maar ze nemen bijna niet zo veel als Amazon. Het belangrijkste is dat u het betalingsproces test - bestel iets in uw winkel. Dit logo vindt de plaats aan de bovenkant van de website om zijn identiteit bij klanten vast te stellen. Online T-shirts verkopen is een geweldige manier om vanuit huis geld te verdienen. Het kennen van een aantal belangrijke verkooptactieken is nog belangrijker als je een freelance-ontwerper bent.

Falen, Probeer Opnieuw, Falen En Blijf Proberen.

We hebben slechts 4 pagina's gebouwd waar we regelmatig berichten plaatsen, omdat het veel moeite kost om een ​​hoop berichten te vinden. Ik zou me niet blijven afvragen of het iets was dat ik leuk vond. Hij liet het lijken alsof iedereen het kon.

Teemill zorgt voor het verzend- en leveringsproces.

In Contact Te Blijven

Omdat ik de minst artistieke persoon ter wereld was en nog nooit een ander grafisch ontwerpprogramma dan MS Paint had gebruikt, besloot ik Fiverr en Upwork eens te proberen (zo veel voor het 'geen risico') om T-shirtontwerpen te vinden gebruiken om te verkopen. Mokken en sweatshirts kunnen een veel hogere winstmarge hebben, afhankelijk van waar u voor betaalt. Net als bij andere sites is marketing en promotie grotendeels in jouw handen. Er zijn een aantal manieren om uw marketing te ondersteunen, van het gebruik van SEO best practices tot uw ontwerpen die inspelen op zinnen en onderwerpen die op een bepaald moment populair zijn. Nu moeten klanten die geïnteresseerd zijn in het gebruik van de Merch By Amazon-service zich aanmelden.

Als u dit niet kunt, voeg het dan niet toe aan uw lijst! Gewoon offertes plaatsen en reacties van mensen ontvangen, waarmee je kunt inschatten welke soorten offertes je in de toekomst kunt plaatsen. Zoals je ziet, heeft dit merk nu 169 shirts! Vandaag deel ik hoe je betaald kunt krijgen om je eigen t-shirts online te verkopen. Ik vloog naar de Filipijnen, ik huurde een paar BA's en ik trainde ze in het gebruik van het systeem dat ik aan het bouwen was, en het bleek dat zodra er iets veranderde in Facebook-advertenties of op TeeSpring, ze opnieuw moeten worden omgeschoold omdat ze eigenlijk niet... Ze hadden geen diep begrip van Facebook-advertenties. Het klinkt alsof je drempel 2 per dag is, is dat 2 per €15 is dat nauwkeurig? Blijf ontwerpen.

Over het algemeen doorloop ik minstens 5 pagina's onderaan de pagina en bekijk ik elk shirt om de BSR te bepalen en mijn links op te slaan in een excel-bestand. Makelaars met geautomatiseerde handelssoftware, u moet een voorbeeld bekijken van de werking, efficiëntie, verschillende functies, prestaties en resultaten van vooraf geautomatiseerde software voor het handelen in aandelen. Er zijn geen minimumaankopen, maandelijkse kosten of inventaris. Een van de voordelen van deze site is het grote bezoekersvolume. Hier vindt u meer informatie over hoe betaling werkt.

Teespring-training:

Geen geheimen, maar er zijn een paar belangrijke principes die me hebben geholpen en ik denk dat ze je zullen helpen. Door retargeting-campagnes uit te voeren. Je uploadt je T-shirtontwerpen om door te gaan met producten die ze te koop hebben.

Voor e-mailondersteuning is HelpScout ook een uitstekende oplossing.

Threadless heeft een voortdurende ontwerpuitdaging waaraan u uw eigen ontwerpen kunt voorleggen. Bijvoorbeeld een t-shirt met de tekst 'weekendvibes' of 'heilige guacamole'. Een winnaar kan overal tussen de €500 - €20190 verdienen. Mijn e-mail is DerekPankaew @ gmail. Raadpleeg mijn gratis gids voor meer advies daarover! UPC's moeten echter worden gekocht.

Idealiter wilt u zich ook richten op gebieden die doorgaans niet door reguliere merken worden bediend. We bewaren/slaan de t-shirts op zodat ze klaar zijn voor levering. Maar dat betekent niet dat ze gratis kunnen worden gebruikt. Je kunt het gratis bekijken. Deze kost €19/mnd. Vraag om feedback. Er zijn veel niches in het ontwerpen van T-shirts. We hebben het belang van een e-commercebeheerplatform al besproken.

Dit is van onschatbare waarde.

T-shirtontwerpen Maken

U wilt niet beginnen met het genereren van verkeer naar de winkel met gebroken afbeeldingen, grammaticafouten in productbeschrijvingen of knoppen die de gebruiker niet echt kan gebruiken. Het was dom simpel. Ga naar Teespring. Er zijn veel affiliate-marktplaatsen, maar als je een grote sociale achterban hebt, is de gemakkelijkste manier via een direct affiliate-programma met een online topmerk. Als het niet ten minste tien bereikt, wordt niemand opgeladen en worden er geen shirts afgedrukt.

De oude ik zou het opgegeven hebben, twijfelachtig of ik dit kon doen.

Dit is de verkoopprijs voor de producten. Als je dat niet wilt doen, maak je geen zorgen - je kunt nog steeds geld verdienen via Zazzle. U wilt niet eindigen met een prijs die mensen niet zullen betalen. Zeer nuttig om iets te leren. Dit is een merk, een bedrijf waar je op kunt bouwen. Zodra we de eerste batch van 400 hebben gedaan - ongeveer 4 per dag, kunnen we doorgaan als alles er goed uitziet. Bovendien kunt u met de site uw commissies instellen, wat betekent dat u volledige controle hebt over uw winstmarges.

Licentieverlening is de basis van mijn succes in de verkoop van T-shirts.

Eigenlijk allereerst hoeveel fans heb je voor je hoogste pagina, hoeveel fans heb je gekregen? Het kan helpen om op sommige groepsborden te komen. Ik gaf het een kans. Prijs is een van de grootste factoren als het gaat om de beslissing van een klant om te kopen. U kunt uw ontwerpen altijd laten afdrukken en ze vervolgens opsturen om te worden uitgevoerd door Amazon (FBA), of u kunt ze afdrukken en verkopen vanuit uw huis. Zelfs kussens en sieraden! Als u een shirt indient dat deze regels overtreedt, wordt het shirt afgewezen en te veel afwijzingen betekent dat u uw account kunt verliezen. Ze komen normaal gesproken in de vorm van.

We hebben dit artikel gemaakt om je te voorzien van alle benodigde informatie die je nodig hebt om een ​​succesvol online T-shirtbedrijf te creëren.

Verzenden & Klantenservice

Ik zie bijvoorbeeld dat er veel resultaten zijn van "Zazzle" en "Vitome Store", dus ik kan deze websites openen op een nieuw tabblad en ze verkennen voor meer ontwerpen. Volgens een schatting krijgt Amazon ongeveer 669 miljoen bezoekers per maand. De site promoot ook artiesten op zijn sociale mediaprofielen en via advertenties. Hij is sterk gericht op sites van Amazon-partners, maar toen ik meteen bij het openen over Merch begon te praten, besloot hij het te proberen en snel op te schalen. En er zijn geen minimale verkoopdoelen waaraan u moet voldoen om winst te maken en geen extra kosten.

Het duurde minder dan vijf minuten om het in Photoshop te maken. T-shirt verkoopsites produceren en verzenden uw product, dus ze nemen een hoger percentage van de totale verkoop. Wanneer u uw T-shirts en andere items op CafePress verkoopt, doen ze het werk. Zonder geld aan reclame uit te geven, zou niemand iets van mijn shirts weten.

De beste manier om een ​​idee voor een shirtontwerp te krijgen, is brainstormen.

Overdag dacht ik altijd aan nieuwe ideeën voor hemden. Om dit te garanderen, is het belangrijk dat u producten van hoge kwaliteit koopt, uw eigen t-shirt ontwerpt en een sterk merkimago opbouwt. Probeer contact te maken met uw publiek, deel te nemen aan gesprekken buiten uw feed voor sociale media-accounts, volg de trends en reageer op het heetste nieuws in realtime. Maar als u niet meteen wordt geaccepteerd, geen zorgen. Upload uw ontwerpen op verschillende websites zoals CafePress.

Met de Merch by Amazon-service betalen klanten niets vooraf.
 • Je zult merken dat veel groepen je niet toestaan ​​je producten op de markt te brengen of te verkopen - en terecht, maar je kunt relaties en partnerschappen sluiten met mensen die wel wat goodies in handen willen krijgen.
 • Printful is de site waar u uw winkel kunt openen en runnen zonder hindernissen.
 • Dit geeft je ook ideeën voor toekomstige shirts.
 • Ik ben nu al een tijdje uit de Teespring-business, dus ik weet eigenlijk niet of ze dat hebben bijgewerkt.
 • Vandaag ben ik dolblij Derek Pankaew in de show te hebben.

Welke Andere Items Kopen Klanten Na Het Bekijken Van Dit Item?

Marketing betekent ook dat u uw doelgroep moet uitzoeken. Hoe maak je shirts? Gebruik alles wat ik hierboven heb vermeld, samen met Amazon suggereren om ervoor te zorgen dat uw onderzoek oerdegelijk is! Een geweldig uitgangspunt om te bepalen welk leeg t-shirt je moet gebruiken, is om de review van T-Shirt Magazine Online van enkele van de meest populaire lege t-shirts voor afdrukken te bekijken. Ze geven je ook een prestatiebonus. Ontwerpen die u op deze t-shirts vindt, kunnen eenvoudig zijn, of ze kunnen ingewikkeld zijn. Luister naar de feedback en blijf proberen!

In het geval dat het alleen vrouwen zijn die kopen, legt u dat bovenop deze bestaande advertentiesets? Opvallende ontwerpen zullen uw producten onderscheiden van andere T-shirtverkopers. Breng je t-shirt op de markt. Dingen zoals het onderzoeken van ideeën, het lezen van conversaties in Facebook-groepen om te leren, vragen stellen, shirts ontwerpen, Facebook-advertenties instellen, stromingsadvertenties controleren, advertenties aanpassen en de lijst gaat maar door. In plaats daarvan kunt u, terwijl iedereen zich richt op het ophangen van een paar shirts per week, uw ontwerpen maken en op honderden producten per week plaatsen! Deze applicatie stelt je een paar vragen en je bent ONMIDDELLIJK goedgekeurd. Maak geen inbreuk op auteursrechten (maak een contract!) Je wilt die leuke plek vinden waar je een leuk shirt met lage BSR vindt met slechts een paar lijstpagina's.