Geef uw lezers meer wijsheid.

Bij dit proces komen regelmatig unieke hoeken aan de oppervlakte die anders anders nooit bij u op zouden zijn gekomen. Het is echter lang niet zo lucratief als het ooit was en het vereist veel verkeer om echt winstgevend te zijn. Misschien €16, maar niet €8.000.

 • Het gaat goed met mijn bedrijf, ik heb veel ideeën voor het jaar en ik ben erg enthousiast over alles.
 • Direct werken met partnerprogramma's kan ook een geweldige bron van inkomsten zijn voor uw blog!
 • Door uw niche te selecteren op basis van marktfactoren en B2B-componenten, kunt u het omzetpotentieel van uw blog vergroten.
 • Ik heb er 2 maanden over gedaan om er zoveel mogelijk over te leren en te lezen.
 • Dus, JA, ik ben super enthousiast als ik dit tegen je zeg... Het is mogelijk om geld te bloggen en iedereen kan aan de slag voor slechts €2.
 • Eerlijk gezegd denk ik dat de GROOTSTE fout die we de meeste nieuwe bloggers in de eerste paar maanden zien maken, een obscene hoeveelheid tijd besteedt aan het ontwerpen van hun blog.
 • Ik ben niet noodzakelijkerwijs geïnteresseerd in deze route, maar ik word nog steeds gevraagd om af en toe te spreken.

Lauren en ik zijn persoonlijk dol op gezondheid en fitness, dus we hebben daar onze eerste blog over gemaakt. Dat opende Hindernis. Het starten van een blog om geld te verdienen vereist dat je bereid bent om te leren en te leren en te leren.

Goede sequenties zijn ontworpen om vooraf een heleboel gratis waarde (inhoud) te bieden om het vertrouwen bij uw publiek te vergroten voordat ze om de verkoop vragen.

Citeer Ongelooflijke Bronnen

Als uw product €10 is, is dat slechts €200. Blogs met weinig verkeer komen niet in aanmerking, dus als je net begint, raad ik aan enkele manieren te onderzoeken om meer verkeer te genereren en inhoud op je blog te promoten voordat je naar een optie als deze kijkt. Onderhandel over uw rekeningen, de klant koopt het product via uw website of productvermelding op een e-commercesite, zoals eBay. Ons doel is om het huis af te betalen, en hem eerder met pensioen te laten gaan en de blog met mij te leiden. Niet alle methoden voor het genereren van inkomsten werken op het moment van publicatie. Jij en je blog zijn tenslotte het product.

Om uw spreadsheet te vullen, zoekt u de maandelijkse sitebezoekers van het doelblog en Domain Authority (DA) op door hun URL in een SEO-tool als Ahrefs te steken. Over het algemeen zou ik zeggen dat dit een winstgevende niche was met een groeiend publiek en daarom iets de moeite waard om een ​​blog rond te bouwen. Streef naar blogs met een Domain Authority van 50+. Een leadmagneet is gewoon een mooie term voor een "freebie" of andere prikkels die u uw abonnees aanbiedt in ruil voor hun e-maillijst.

Een startend zakelijk blog kan lidmaatschap op hun fora verkopen waar mensen persoonlijk advies over hun bedrijf kunnen krijgen. Als u een basiskennis hebt van hoe WordPress werkt en wat eenvoudige PHP-kennis heeft, kunt u uw eigen WordPress-plug-in maken. Het is belangrijk dat u uw lezers meedeelt dat dit een gesponsorde post is omdat u hun vertrouwen niet wilt verliezen. Het volgende is het moeilijkste deel, en het is niet zo moeilijk (ik beloof het). Meer specifiek zijn ze zeer geïnteresseerd in het gebruik van yoga om gewicht te verliezen. We hebben allemaal blogs bezocht waar het moeilijk is om de inhoud te zien vanwege het aantal en de grootte van de advertenties.

Bloggen Is De Katalysator

Als u de kennis en vaardigheden hebt voor webontwerp, SEO, affiliate marketing, online promotie en meer, kunt u deze gebruiken om een ​​geweldige website te maken. Je dacht dat je gewoon interessante dingen moest schrijven en publiceren. · Sommige onderstaande links zijn advertenties. Affiliate marketing is een van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen op uw blog. Als potentiële cilents op uw site aankomen en wat ze zien, zijn ze misschien geïnteresseerd in samenwerking met u. Nadat ze haar leven op kantoor in Australië had omgekeerd, wilde Radhika een leven leiden op haar eigen voorwaarden (een constant werk in uitvoering).

Dit kan van alles zijn, van coaching of advies tot schrijven of ontwerpen, trainen of andere freelance-diensten. Het is zo winstgevend, zelfs als succesvolle bloggers het blijven doen. Ontwikkel e-mailabonnees.

Het hoeft je ook niet eeuwig te duren, want ik ken veel mensen die dit in slechts zes maanden hebben bereikt. Er zijn veel verschillende manieren om online geld te verdienen en ik deel mijn verhaal graag elke maand om anderen te motiveren om hun financiële situatie te verbeteren door meer geld te verdienen. Hoewel ik deze service op dit moment niet aanbied, accrediteer ik deze wel om de groei van mijn site te versnellen.

Hoe verdien je geld met bloggen? (Of, hoe verdienen bloggers geld?)

Affiliate marketing is het proces waarbij u een link op de website/blog heeft en uw lezers doorklikken en de producten via die link kopen. Grote online cursusplatforms zoals Udemy, Skillshare en CreativeLive hebben allemaal een breed scala aan cursussen die in lengte variëren van 30 minuten tot 30 uur of meer - met de langere cursussen natuurlijk hogere prijzen omdat ze vaak aanzienlijk meer diepgaand zijn. Vergeet niet dat je veel opties hebt om geld te verdienen met je blog. Iedereen kan het. En volgens de recente internetstatistieken van Broadband Search uit 2019, verwerkt Google 3. Wanneer (als) u producten beoordeelt die u aanbeveelt - houd uw beoordelingen informatief en praktisch en vermijd wilde claims - als u betrouwbaar bent, klikken mensen op uw gelieerde links en kopen de producten die u aanbeveelt - maar als u klinkt als een gebruikte autoverkoper zullen ze in plaats daarvan wegklikken.

Kies Een Thema

Beide duren jaren (ja, ik zei jaren) van studie om te beheersen, maar je kunt al na een paar maanden van studie en oefening behoorlijk behoorlijk verkeer beginnen te krijgen. Over welke andere onderwerpen zou je me willen zien? Hoe verdient het geld?

Ik wil dat je slaagt. Enkele jaren geleden realiseerde ik me dat bloggers geld verdienden. Het ding over die eerste drie items hierboven is dat ze van nature komen voor mensen met een passie voor het onderwerp. U kunt geld verdienen via gelieerde partnerships, gesponsorde berichten en display-advertenties.

U heeft de niche van uw blog gekozen, uw inhoud uitbesteed en uw tijdlijn voor het genereren van inkomsten met uw blog gepland. Bescherm vooral uw lezer en de reputatie van Google, dus ga gemakkelijk met de gesponsorde inhoud! Als veel sites linken naar dezelfde webpagina of website, kunnen zoekmachines concluderen dat inhoud de moeite waard is om naar te linken en daarom ook de moeite waard is om op een resultatenpagina van zoekmachines te komen.

Nieuwe Updates En Bonussen

Maar nu ik meer dan een jaar onderweg ben, leer ik hoe ik mijn verkeer kan diversifiëren om die risico's te verminderen. Je hebt een verhoogde focus en meer kans om je doelen te bereiken. Ik heb een aantal echt geweldige mensen online ontmoet. Zo niet, ga dan terug naar de leiders in uw niche. Affiliate marketing kan een geweldige manier zijn om te ontdekken wat voor soort producten uw lezers daadwerkelijk zullen kopen.

Doorgaans duurt dit proces minder dan 30 minuten, maar het kan enkele uren duren (uw domein 'verspreidt zich' zodat bezoekers over de hele wereld het kunnen zien). Kies uw programma's verstandig. Als u bijvoorbeeld over wetgeving en juridische ondernemingen wilt schrijven, is dat geen slechte niche voor ideeën om op te schrijven.

 • Als je wilt bloggen over je geloof, maar denkt dat het te moeilijk is om geld te verdienen, denk dan nog eens goed na!
 • Jerry low is een nerd-vader die graag webactiva bouwt en online groei hakt.
 • Dit is een geweldige manier om ervaring op te doen en een reputatie op te bouwen voor jezelf als ontwikkelaar van WordPress-plug-ins.
 • Gelukkig heb je een heleboel serieuze voordelen in de vorm van een businessplan, geweldige content, invloedrijke bondgenoten en een professionele marketingcampagne die wacht om te worden ontketend.
 • Het verkopen van fysieke goederen vereist dat u nadenkt over het opslaan van uw voorraad, het organiseren van verzendkosten en het afhandelen van belastingen en heffingen.
 • Oké, ten eerste is er niets mis met het beoordelen van geld, maar zorg er eerst voor dat je een recensie schrijft volledig vanuit je persoonlijke ervaring en dat je waar bent met je woorden.

Hoe Verdienen Bloggers Geld?

Verkooptrechters helpen meer conversies vast te leggen door lezers aan te trekken die niet noodzakelijkerwijs klaar zijn om in eerste lezing te converteren. Ik lanceerde mijn blog in november en na de eerste 3 maanden had ik meer dan 180.000 pageviews en verdiende €3.878 in één maand. Het enige dat u kunt doen, is bepalen waar de advertentie wordt weergegeven. Opmaak is een manier om inhoud op te splitsen op een manier die lezers ertoe aanzet om door te gaan. Ik ga het alleen hebben over één techniek voor het genereren van inkomsten met blogs.

U kunt de hoogwaardige hosting van BlueHost krijgen voor €2. Diversificatie is de sleutel. Misschien willen ze daar deel van uitmaken.

Bloggen om geloofwaardigheid op te bouwen kan leiden tot veel mogelijkheden om geld te verdienen.

Finsavvy Panda

Het grootste ding met zelf-publiceren is om het gewoon in uw schema te zetten en aan de slag te gaan. De gecombineerde jaarlijkse groei zal naar verwachting tussen 2019 en 2020 ongeveer 16% bedragen. Verschillende modules van uw cursus kunnen zich concentreren op verschillende onderwerpen zoals: Het zou dus een uitstekende mix van verschillende methoden moeten zijn, waarbij elk potentieel de verliezen kan compenseren als ze door een andere methode van de strategie worden opgelopen. Er zijn twee cursussen die ik echt wil afronden, zodat ik Making Sense of Cents kan blijven groeien. 99 per maand meestal betaald voor een heel jaar. Dus hoe vind je een winstgevende niche?

Dit is een beetje groter dan sommige van de andere manieren om online inkomsten te genereren, maar het kan winstgevend zijn. Gesponsorde berichten kunnen een win-win-win zijn voor beginnende bloggers, lezers en bedrijven, op voorwaarde dat u enkele richtlijnen volgt. Ik vind het geweldig! Domeinlevensduur - Google moet uw website kunnen vertrouwen voordat ze uw artikelen gaan rangschikken en net als elke andere relatie kost vertrouwen tijd. Google laat ook zien dat er meer dan 14 zijn. Bouw een loyale aanhang op en dan kopen ze bij jou.

Bluehost Review: door gebruikers en onze experts

De manier waarop een aankooptrechter werkt, is dat je een lezer via een bericht binnenhaalt, dus misschien over een probleem praten of misschien via een van die vergelijkingsberichten. Af en toe zullen merken rechtstreeks contact opnemen met een blogger om een ​​advertentie op de blog te plaatsen. Ik heb een complete website gebouwd met behulp van een van de beste websitebouwers die er zijn (WordPress), om hier de virtuele top te hosten, elke pagina gemaakt, de video's bewerkt, de afbeeldingen ontworpen, onze promotionele partnerships opgezet en de e-mailsequenties voor lancering zowel Close als alle geschreven van de partners die zijn gebruikt om het evenement te promoten. Deze twee moeders hebben gezoogd aan gezonde maaltijden voor kinderen - briljant! U krijgt een 'uwdomein.

Als je een community van volgers hebt opgebouwd, zijn sommigen van hen misschien bereid om je bij het reguliere lidmaatschap aan te melden om meer toegang te krijgen tot je expertise of routinematige verantwoordingsplicht. Voor veel bloggers is het logisch om een ​​boek te publiceren omdat ze al productief zijn en veel inhoud hebben. Ik leef en adem deze blog, en ik geniet van elke minuut. U kunt uw hosting later altijd wijzigen.

Gefaseerde Pensionering: De Volgende Grote Trend

Dit betekent eerst uw site en uw autoriteit in het onderwerp bouwen, maar onderteken deze deals en het is meestal voor duizend dollar en meer. Het is ook een geweldige manier om te zien of je publiek klaar is om van je te kopen. Affiliate marketing is een van mijn favoriete en meest winstgevende inkomstenstromen. U moet zich mogelijk aanmelden voor een account om te zoeken en commissies kunnen variëren van 5% tot meer dan 50%, afhankelijk van de niche.

Dat is toen we besloten om onze hand op Pinterest te proberen - een platform dat noch Ben of ik ooit tot dan toe in ons leven hadden gebruikt. Bekijk onze openbaarmaking voor meer info. Je schrijft gewoon over je ervaring.

Bovendien hoeven cursussen niet groot te zijn. Het heeft minder met inhoud te maken dan je denkt. Je blog is een bedrijf. En gebruik uw blog om die doelklanten binnen te halen in dat speciale, op maat gemaakte aanbod waar u op wacht. Genereer snel tal van interessante en unieke ideeën voor blogposts.

 • Ik geloof echt dat ik alles in mijn eentje kan doen als ik er mijn aandacht op richt.
 • Vanaf nu hebben we een sociaal bereik van bijna 750.000 mensen per maand.
 • Je zult zien dat geen van deze afzonderlijke bronnen op zichzelf waarschijnlijk genoeg is, maar ze allemaal samenvoegen en je kunt gemakkelijk een inkomen van zes cijfers opbouwen.
 • Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw expertise te verkopen en geld te verdienen door anderen te onderwijzen.
 • Er zijn tientallen mensen (en bedrijven) in onze niche die dat cijfer verpletteren.
 • Video-inhoud is tegenwoordig populairder dan ooit.

Verkoop Digitale Producten

Om een ​​waardevol product op uw blog aan te bieden, moet u een pijnpunt voor uw publiek oplossen. Hoewel het misschien interessant is om te weten hoeveel specifieke bloggers verdienen, is het meest opwindende hoeveel bloggers kunnen verdienen. De controle over uw levensstijl hebben is geweldig en om dat te doen, moet u de controle hebben over hoe u geld verdient. Ervoor zorgen dat u slimme blog volgt SEO best practices zullen niet alleen helpen uw blog te laten groeien, het zal u ook laten opvallen als een toonaangevende professionele professional als u hoog kunt scoren in zoekresultaten voor concurrentievoorwaarden. Ongeveer 85% van de tijd zou die lezer na de minicursus blijven hangen om mijn nieuwe artikelen en updates te bekijken. Als je eenmaal een groot aantal volgers hebt, kun je samenwerken met merken en inhoud van hen maken in ruil voor geld. Als uw blog zich leent voor trainingsservices, kunt u geld verdienen door online cursussen of coachingpakketten in te stellen en in rekening te brengen. Meer informatie over de regels hierover vindt u in de goedkeuringshandleidingen van de FTC.

Truth Bomb #3: Het kost (meestal) wat tijd om geld te verdienen met bloggen.

Het verdienen van affiliate-inkomsten is iets waar ik enorm dankbaar voor ben, vooral de laatste tijd. Dit helpt als het tijd is om groepsborden aan te vragen, omdat je een behoorlijke portfolio van pins wilt hebben die je kunt delen. Je negeert het proberen Google te plezieren en je zult Google toch tevreden stellen. Hierboven zijn slechts enkele van de redenen waarom ik graag mijn maandelijkse inkomstenrapporten publiceer. Zie WordPress als de ruggengraat van uw blog. Gebruik couponcode BTOP42 gedurende 1 maand en kies de SSL-add-on.

Ze vertegenwoordigen een enorm succesniveau in de wereld van bloggen. Inmiddels ben je waarschijnlijk de term 'plug-in' tegengekomen, en je vraagt ​​je misschien af ​​wat dat in hemelsnaam is en of je er iets van nodig hebt. Pas je aan en pas deze aan terwijl je gaat totdat het klaar is om naar buiten te gaan en mensen te boeien. Omdat de leiders in elke niche waarover je blogt, al geld verdienen.

Het ontwerp moet professioneel zijn en uw blog moet advertentieruimten hebben toegewezen. Een e-mailreeks is een reeks e-mails die zijn ingesteld om automatisch naar uw nieuwe abonnees te verzenden. Dit waren de middelen die ik gebruikte om me te helpen mijn eerste €500 + per maand te verdienen. Ik heb VEEL geleerd over bloggen en dat deel ik op mijn blog.

 • Ik besteed ongeveer 40-50 uur per week aan het blog.
 • Als uw website hoger in de zoekresultaten wordt geplaatst, is de kans groter dat u meer verkeer naar uw website ontvangt.
 • Hoe worden bloggers betaald?
 • Het goede nieuws?
 • Ik ben hier om je te vertellen dat het niet zo moeilijk is - je hebt gewoon iemand nodig die je in de goede richting wijst.
 • Met deze fundamenten ben je nu klaar om te proberen geld te verdienen met je blog, maar je moet wel beseffen dat alleen omdat je je blog hebt opgezet, inhoud hebt en lezers hebt ingeschakeld, het geld niet alleen automatisch vloeien.

Artikel Info

Wanneer u een gratis service gebruikt, heeft u niet zo veel controle over uw blog - de gratis service wel. Een van onze studenten en nieuwe moeders, Liesel, begon haar website over zwangerschap en moederschap bij laborteen. Tot nu toe heeft mijn blog dit jaar meer dan 3 bereikt. Hoe verdien je geld met bloggen?

En vergeet niet dat je ook snel een online winkel moet opzetten die nauw verbonden is met je blog om onderweg bestellingen te verzamelen, klantinformatie te verzamelen, betalingen te verzamelen en je bestellingen bij te werken. Een aantrekkelijke aanpak die veel bloggers gebruiken om geld te verdienen, is het aanbieden van verschillende diensten aan hun lezers. Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste partnerprogramma's vinden en u aanmelden en vervolgens beginnen met het promoten ervan. DreamHost is een van de oudste webhostingbedrijven en ook een van de meest betrouwbare. Kortom, er zijn twee soorten WordPress beschikbaar.

Pas na uw goedkeuring zien u en uw blogbezoekers advertenties. Meer verkeer zal ertoe leiden dat meer mensen uw inhoud lezen, waardoor u geld kunt verdienen. Deze advertenties worden betaald op basis van het aantal keren dat de advertentie is gezien. Hij zei: "Wel, onze beste klanten zijn de mensen die denken dat ze het zelf kunnen repareren. "

Hoe Past Een Blog Precies In Die Inkomstenstromen?

De enige vraag is of u een SSL-certificaat moet aanpakken (klik op de link als u meer wilt weten over SSL-certificaten). Vroeg ze me nieuwsgierig. Ten slotte is het belangrijk om te verduidelijken dat wanneer ik het over eBooks heb, ik digitale boeken bedoel in de vorm van downloadbare PDF's. Neem bijvoorbeeld mijn passies. Dit betekent dat je voor elke 1.000 paginaweergaven die je blog ontvangt €5-12 verdient. Als u toevallig een blog schrijft over een relevant product en/of een service waarvan u denkt dat deze uw lezers zal helpen/iets is dat u zelf gebruikt, kunt u een deel van die verkoop krijgen als een lezer het product uiteindelijk koopt.

Terwijl ik vandaag geld verdiende aan mijn blogs door middel van advertenties en promoties van partners, is mijn #1 bron van inkomsten door de verkoop van eBooks en cursussen op mijn blogs. Hier is een overzicht van wat we zullen behandelen in dit uitgebreide artikel over hoe u geld kunt bloggen: Aanbevolen waarde: Houd er rekening mee dat sommige partnerprogramma's, zoals Amazon, minimale verkoopquota of paginaweergaven hebben. WordPress is het grootste publicatieplatform ter wereld en beheert meer dan 30% van alle websites. Dat was het eerste moment dat ik me realiseerde dat mijn blog me niet alleen de persoonlijke vervulling van het delen van mijn passie met mijn lezers kon brengen, het kon me ook helpen een broodnodig inkomen te verdienen als thuis moeder. Houd er rekening mee dat het tijd kost om geld te verdienen met uw blog.

Schrijf Voor Groei

Oké, laten we beginnen. Ze zijn als live happy hours voor jou en je stam. Voor mijzelf ben ik in een carrière terechtgekomen waar ik absoluut dol op ben, en vanwege mijn blog heeft het de basis gelegd voor andere kansen die ik anders niet had mogen genieten. Dit zijn enkele van de beste manieren om online geld te verdienen. Hoeveel andere bedrijven kun je starten voor minder dan zeshonderd dollar per jaar? Als je nog steeds onder de indruk bent van alle verschillende blogthema's, zijn hier een paar opties voor degenen die beginnen:

Hoewel ze de 'concurrentie' kunnen zijn om een ​​affiliate voor hen te worden, kan dit een wederzijds voordelige relatie zijn. U kunt producten of diensten markeren die u gebruikt en leuk vindt zonder dat u zelf dat product hoeft te maken of onderhouden. Klinkt alsof ik dit een beetje heb overdreven. Veel meer dan €100.000 per maand (dat is hoeveel we nu verdienen). Deze blog is bedoeld om anderen te laten zien hoe ze geld kunnen besparen en een zuinige levensstijl kunnen leiden. Dit is waar Google Analytics binnenkomt. In 2019 was ik in staat om bijna €50.000 te verdienen via mijn particuliere coachingcliënten.

Verschillende Niches hebben verschillende verdienmogelijkheden

U verdient geld door een merk op te bouwen. Ik zou er echter voor waarschuwen. Mijn vriend Tracie heeft een geweldig bericht over gesponsorde inhoud waarin wordt besproken hoe kosten in rekening te brengen voor uw inhoud.

Om alles te leren wat je moet weten om geld te verdienen met behulp van affiliate marketing, is hier de beste cursus die ik heb gevonden van mijn vriendin Michelle - Make Sense of Affiliate Marketing. En dat is het belangrijke punt hier, begin bij het einde. Deze drijvende krachten brachten Liesel ertoe ons te vinden en via onze Pinterest-strategieën kon ze 28.893 pageviews genereren in haar eerste maand van bloggen. Maar hier is het ding.

De onbetwiste kampioenen van inkomende marketing zijn Hubspot die veel geweldige inhoud, community en gratis ondersteuning hebben - met betaalde plannen beschikbaar als je begint te groeien en professionele functies nodig hebt. Ontdek waar uw niche een probleem mee heeft en verkoop ze de oplossing. Onze favoriete betaalde blogthema's zijn als volgt: Soms is er maar één wat je nodig hebt (i. )Laat alsjeblieft een reactie achter als je een vraag hebt die je graag wilt beantwoorden.

Klanten-reviews

Tim Ferriss legt bijvoorbeeld in zijn boek Tools of Titans uit dat hij geen advertenties van zijn podcast begon te accepteren totdat hij meer dan 100.000 downloads had gehaald. Een van de redenen waarom ik Obstacle heb gemaakt. Als je de route van cheque of overboeking volgt, moet je wachten tot je minstens €750 hebt verdiend. Er zijn tal van betaalde hulpprogramma's voor zoekwoorden die u als blogger ook na verloop van tijd kunt verbeteren. Ik ben natuurlijk een grote fan van aangesloten inkomsten. Hun blog is volledig gericht op gezonde kindermaaltijden. Geld verdienen met bloggen is niet eenvoudig en het gaat niet snel.

Bonuspunten als u demografische informatie over uw doelgroep opneemt. Als je nog geen blog hebt, kijk dan hoe je een blog kunt starten. Zoek andere bedrijven of personen die aansluiten bij uw doelgroep, uw doelen en vooral uw plannen voor hoe u geld wilt verdienen met bloggen. Dit is een must als je je eigen producten hebt. Het is pas een paar maanden geleden dat ik besloot te stoppen met het publiceren van de exacte cijfers in elk inkomstenrapport, en ik weet ook absoluut niet in welke richting ik hiermee nog steeds ga. Er zijn veel formaten om een ​​cursus te geven, maar de meeste zijn meestal een combinatie van video's, diavoorstellingen en tekst. Ze kopen het product en verzorgen de verzending en soms de verpakking voor dat product.

 • Bezoekers vormen de kern van uw succes.
 • Je moet gewoon weten wat je doet en vertrouwen hebben in de waarde die je klanten biedt.
 • Er zijn meer marktplaatsen die u online kunt vinden.
 • Of je nu je inkomen wilt aanvullen met een beetje extra om te betalen voor een paar leuke traktaties of een blog wilt maken die je levensstijl ondersteunt, je kunt vrijwel net zoveel geld verdienen als je wilt door te bloggen als je bereid bent om het harde werk.
 • Michelle Schroeder-Gardner van Making Sense of Cents verdient bijvoorbeeld elke maand meer dan €100.000 met haar blog.
 • U kunt de volledige verdeling van mijn inkomsten hier bekijken.

Blog Advertenties

Minstens drie keer per week krijg ik e-mails van mensen die me vragen hoe ze geld kunnen verdienen met hun blog of website. Sindsdien ben ik betaald tussen de €500 - €3.000 om eenvoudige sociale media-aanbiedingen van de inhoud van anderen te doen. Dus ja, ik geloof echt dat het ethisch is.

Lauren (ik), van Create and Go, en Natalie (rechts) op een conferentie. Ik verdien regelmatig meer dan €100.000 per maand aan bloggen, en ik heb in de loop der jaren meer dan €5.000.000 verdiend met mijn totale blogbedrijf. Maar pas op dat u niet te veel advertenties op uw blog plaatst - meestal kunt u slechts beperkte directe display-advertenties per keer verkopen.