Afgezien van goede fundamentals, niche-expertise en goed kapitaal, heeft u een strategie nodig die geschikt is voor de dagelijkse handel.

Dit komt omdat geruchten of schattingen van het evenement (zoals die van markt- en industrieanalisten) al vóór de officiële release zijn verspreid, waardoor de prijzen vooruitlopen. De volgende belangrijke stap bij het faciliteren van daghandel was de oprichting in 1971 van NASDAQ - een virtuele beurs waarop orders elektronisch werden verzonden. Echte daghandelaren bezitten geen aandelen van de ene dag op de andere vanwege het extreme risico dat de prijzen van de ene op de andere dag radicaal zullen veranderen, met grote verliezen tot gevolg.

Alleen al deze methode vereist meer risico dan de meeste (hoewel u mini-contracten kunt gebruiken om kleinere posities in te nemen). Dan zet je geld op het spel. Twee dingen die ik leuk vind aan Stockcharts zijn dat de site een tijdstempel geeft van wanneer de gegevens voor het laatst werden getrokken.

Vermijd transacties waarbij de terugtrekkingen erg scherp zijn, omdat dit hetzelfde is als "een mes vangen."

Wees voorzichtig met handelssites of bronnen die elk type rendement beloven, vooral voor handelaren die voor het eerst in de handel komen. Dientengevolge vertrouwen daghandelaren minder op fundamentals en meer op momentum. Ik begon een Google-spreadsheet uit te voeren als handelsdagboek. Bepaal uw strategie voordat u begint. Een oor naar de grond: Dezelfde algemene concepten zijn echter van toepassing.

 • Deze cursus leert u een zeer effectieve manier om succesvol en met vertrouwen op de markt te handelen.
 • 10 bij een korte transactie (verschil tussen entry en stop loss) moet uw doel €0 zijn.
 • Ongeacht of een transactie een winnaar of een verliezer is, krijgt de brokerage hoe dan ook zijn weg - zowel bij de koop- als de verkooptransactie.
 • Als de trend daalt, overweeg dan alleen een korte transactie als de prijs een lagere swing laag maakte, terugtrekt en consolideert onder de vorige swing high.

Maar Dat Was Meer Dan 20 Jaar Geleden

Geloof in jezelf - hoe oubollig het ook klinkt, mensen doen hun handel echt pijn door niet te geloven dat ze kunnen winnen. Eind van de dag strategie, als handelaar moet u weten hoe u uw geld kunt inzetten om meer winst te maken. Mijn grootste fouten als handelaar hebben me waardevolle lessen geleerd. Doe post-trade-analyse - Nadat je een trade hebt voltooid, of deze nu goed of slecht is gegaan, moet je deze opslaan in een Excel-bestand en opmerkingen schrijven over waarom je denkt dat je daar winst mee hebt gemaakt of hebt verloren en wat moet worden verbeterd in de toekomst. 2 is ongeveer 120% verplaatst voor elke 100% in de benchmark, afhankelijk van het prijsniveau. Om dezelfde redenen zorgen Wells Fargo, JP Morgan & Chase, Citigroup en Morgan Stanley voor zeer populaire daghandelaandelen. Ja, maar kijk eens naar dit patroon - dit kan de GROTE handel zijn - dit kan €100.000 zijn als ik contracten toevoeg.

Abonnementen

Leer alles wat u moet weten om vandaag nog te beginnen met handelen op de aandelenmarkt! Welke handelsstrategieën u ook kiest, consistentie is de sleutel. 1 keuze voor daghandel, Interactive Brokers, wint deze categorie omdat de broker zich specifiek richt op actieve en hyperactieve handelaren. Als u daghandelaar bent, ziet u klodders aandelen op en neer bewegen, prijzen omhoog en omlaag tikken en zoemende activiteit. Bekijk enkele van de online financiële diensten zoals Yahoo Finance of Google Finance. Ik had een bijzonder goede morgen toen ik een afbeeldingbericht op mijn telefoon ontving. Ze kunnen u helpen alles te doen, van het identificeren van voorraden hete olie tot het vermijden van illiquide voorraden. Zie Dagelijkse daghandelsstrategie voor bereik voor andere ideeën over het plaatsen van een doel.

15 onder de invoerprijs. Vergezel ons vandaag! Kies een makelaar uit de onderstaande lijst Min. Op deze manier, wanneer de prijzen dalen, bevindt u zich waarschijnlijk in aandelen of ETF's die het meest zullen dalen, waardoor het winstpotentieel van de handel wordt vergroot. Deze mensen doen het alleen. Ruil alleen als je geld op de grond ziet liggen. Wees niet overmoedig: Kun je ze in de toekomst weer zien?

 • Omdat COST de ondersteuning verbrak, bood het daghandelaren follow-through aan de korte kant - twee dagen waard.
 • Ik vertelde mijn collega's altijd dat we op een dag zullen zitten nadenken over Java-lessen zoals deze in Eclipse voor onze ogen verschijnen, en tijdens onze slaaptijd zullen we worden geïnjecteerd met enkele boeken die "gelezen" zijn, zoals in The Matrix.
 • Let op: als u dit pad inslaat, gebruik dan niet meer dan 5% of 10% voor elke transactie.
 • Daghandel is complex en riskant, en vooral als nieuwe handelaar moet u voorzichtig zijn en altijd zoeken naar manieren om te verbeteren.
 • Ga achterover zitten en kijk.
 • U hoeft niet elk aspect van de handel te perfectioneren.

Top Britse aandelen om op te letten voor daghandel

Daghandelaren werken over het algemeen met veel geld. Deze methode vereiste een constant bewustzijn van prijsbewegingen, maar niet veel actie. Bedankt voor het lezen! Daghandelaren doen dit niet, omdat ze slechts effecten voor een dag bezitten, hoewel zowel daghandelaren als swinghandelaren een soort kortetermijnhandel uitvoeren.

Net zoals u zou onderzoeken en de warme aandelen voor elke ochtend zou volgen, bieden marktverhuizers deze functie automatisch voor u op historische dagen, zodat u zich kunt concentreren op het oefenen van daghandel.

De afbeelding luidde: Een van de belangrijkste grondslagen van technische analyse is dat een eerder weerstandsgebied het nieuwe ondersteuningsniveau wordt nadat de weerstand is verbroken. Friesen zegt dat het kopen en verkopen van aandelen op basis van persoonlijke meningen in plaats van gegevens en kennis een verloren strijd is. Als daghandelaar heeft u een combinatie van goedkope transacties nodig in combinatie met een functierijk handelsplatform en geweldige handelshulpmiddelen. Veel daghandelaren gebruiken kandelaarpatronen, technische analyse en volumegegevens om het juiste moment te vinden om een ​​aandeel te kopen. Het is geen geheim hoe meer u weet over de manieren van Wall Street, hoe beter u zult zijn als daghandelaar.

Daarvoor legde ik mensen uit hoe mooi mijn machine learning-stromen zijn, zonder de alfa te kunnen uitleggen.

Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden: Tot overmaat van ramp, zult u waarschijnlijk ook een paar krantenkoppen lezen over handelaren die geluk hebben gehad of slimme daghandel hebben gedaan die een enorme winst opleverde. Hier is een uitgebreide gids voor het dagelijks verhandelen van aandelen in twee uur of minder, inclusief hoe u aandelen kunt vinden voor dagelijkse handel, dagelijkse handel, strategieën die u kunt gebruiken om te profiteren, gefocust blijven en hoe u uw bestellingen kunt verwerken.

Het kan voor veel handelaren moeilijk zijn om af te wisselen tussen trendhandel en rangehandel.

Momentumhandel

Een gestructureerde scanstrategie kan daghandelaandelen zoveel gemakkelijker maken. Onderwerpen, zou dit een fulltime optreden kunnen zijn? Nu moet u belasting betalen over uw winst. Dit is een goed begin, maar bevat alleen de top 20 of zo aandelen. Biases en emoties brengen geen positieven, vooral in de snelle wereld van daghandel.

Leer De Markt Kennen

Dat wil zeggen dat elke keer dat het aandeel een hoogtepunt bereikt, het terugvalt naar het laagste punt en vice versa. Sommige aandelen vertonen een relatief klein handelsbereik waardoor ze niet geschikt zijn voor daghandel. Gelukkig is er een beproefde manier om geld te verdienen met aandelen, maar het is geen daghandel. Aandelen dalen regelmatig nadat ze op kwartaalwinstramingen zijn geslagen of stijgen nadat ze zijn gemist.

Speel je alleen IPO's en fotografeer je voor een snelle flip op basis van de hype? Dit artikel is ook 19.173 keer bekeken. Wacht op een bevestiging van een bodem of een hoger dieptepunt als je het wilt spelen.

Monitoring Intravolatiliteit

1 - en er zit gewoon niet genoeg in voor jou. Als u kleine hoeveelheden geld investeert, zijn de winsten miniem en dekken ze mogelijk niet eens de handelscommissies die u moet betalen. Als je serieus bent over het bereiken van de laptop-levensstijl, moet je als een gek studeren. Er zijn nog een paar andere dingen waarmee u rekening moet houden bij het handelen op de dag. Hoewel de ervaring me heeft geleerd om deze specifieke sector gedurende 6 maanden te vermijden, kunt u de watch and learn-aanpak gebruiken om te begrijpen hoe een bepaalde markt beweegt om een ​​voorsprong te krijgen op andere handelaren. De prijs beweging veroorzaakt door het officiële nieuws zal daarom worden bepaald door hoe goed het nieuws is ten opzichte van de verwachtingen van de markt, niet hoe goed het is in absolute termen. Dit a-ha moment lijkt een klein probleem, maar vermenigvuldigt 200 transacties met 2.

Hoe dan ook, handelaren die de hele dag actief zijn, willen handelen in aandelen met dezelfde kenmerken: Kies een platform waarmee u de aandelen die u ziet filtert op basis van aangepaste criteria, zoals volume, volatiliteit, marktkapitalisatie en meer. In de meest basale vorm is een daghandelaar iemand die effecten op dezelfde dag koopt en verkoopt. Van commissies en noteringen tot activa die u verhandelt. Welke makelaars bieden marktkortingen voor het toevoegen van liquiditeit? Op het moment dat u uw transacties tilt, bent u gedoemd.

 • Het definieert ook precies hoeveel verlies u bereid bent te zijn voor een bepaalde transactie.
 • Snelheid en magnitude om te helpen bepalen welke transacties u moet nemen.
 • We zullen dit de "eerste golf" noemen voor toekomstige referentie.

Day Trading Platform Features Vergelijking

Als u een ETF zoals de S&P 500 SPDR (SPY) handelt die geen probleem zou moeten zijn, verlaat u gewoon onmiddellijk, want er is liquiditeit op het huidige niveau (het huidige niveau kan echter snel veranderen). Hoewel je niet de hele dag voor de computer hoeft te zitten en te handelen, moet je deze wel als een havik bekijken, anders verlies je geld. Een transactie missen is beter dan er geld aan verliezen. Probeer niet een aandeel/valuta te achtervolgen wanneer deze al de beweging heeft gemaakt die u verwachtte.

Dit moet worden bepaald voordat u een transactie start.

Voortschrijdende gemiddelden zijn een goede indicatie van hoe ver de prijs van zijn evenwicht is gegaan. U bepaalt zelf hoe u deze strategieën uitvoert. Er worden duizenden aandelen verhandeld op de twee belangrijkste U. Bij het selecteren van een te verhandelen voorraad hebt u twee benaderingen: De vraag is de laagste prijs waarvoor iemand bereid is een bepaald aandeel te verkopen, en is over het algemeen een paar cent hoger dan de biedprijs. De SEC is van mening dat degenen met een accountwaarde van minder dan €25.000 waarschijnlijk minder geavanceerde handelaren zijn. Ze accepteren hun verliezen met gratie en gaan door naar de volgende handel. Technische indicatoren zijn dingen zoals voortschrijdende gemiddelden, MACD-oscillatoren en Bollinger-banden.

Niet elk signaal dat u ontvangt, is waardevol. Hoewel de handelskosten de laatste jaren steeds lager worden, kunt u ze nog steeds niet onderschatten. Hoewel uw brokerage-account u waarschijnlijk een lijst met de top 20-25 aandelen geeft, is een van de beste tips voor het handelen in aandelen voor de dag om uw zoekopdracht een beetje breder te maken. Ruil nooit meer dan u zich kunt veroorloven om te verliezen. De beste daghandel software, een van de belangrijkste functies van TradeStation is de aantrekkelijke commissiestructuur voor opties, maar de makelaar biedt ook een fantastisch handelsplatform. Zonder wettelijke verplichtingen konden marktmakers kleinere spreads aanbieden op elektronische communicatienetwerken dan op de NASDAQ.

Kijk en oefen.

3 Slechte Beleggingsstrategieën Die Blijven Bestaan

Daghandelaren richten zich vaak op aandelen met grote volumes die aanzienlijke koersbewegingen zien, omdat die aandelen de beste mogelijkheden bieden om snel geld te verdienen. De liquiditeit en kleine spreads van ECN's stellen een individu in staat om vrijwel onmiddellijk transacties uit te voeren en gunstige prijzen te krijgen. Verkopen - Als gevolg van de verhandeling op zulke lage volumes, kan het moeilijk zijn om een ​​koper te vinden wanneer u wilt verkopen. Defensieve aandelen, hoewel normaal gesproken geassocieerd met lagere volatiliteit, kunnen plotseling in trek zijn als een paniek op de markt een vlucht naar veiliger beleggingen veroorzaakt, waardoor volume en volatiliteit niet altijd op de voor de hand liggende plaatsen opduiken. Bent u onze volgende handelaar?, en ze zeggen dat ze mensen zullen helpen om zich bij de rijkdom aan te sluiten zonder enige inspanning. Sommigen van jullie houden misschien van oplopende driehoeken, terwijl anderen uitkijken naar rode tot groene opstellingen (wat betekent dat de voorraad lager begint maar later de ochtendhoogtes overschrijdt). Veel daghandelaren volgen het nieuws om ideeën te vinden waarop ze kunnen reageren. 1, maar veel makelaars staan ​​4 toe: U moet een belastingdeskundige raadplegen die u kan helpen bepalen waar uw activiteiten passen en welke tarieven van toepassing zijn.

Houd er rekening mee dat u met de strategieën voor daghandel die ik leer, niet 20, 50 of 100 keer per week hoeft te handelen.

Pre-Market Day Trading: hiaten

Een grapje, je zult er waarschijnlijk niets mee doen. Als je wat papieren biljetten of munten bij je in de buurt hebt, zul je je eraan herinneren dat een €100 veel geld is om te maken of te verliezen. Het is ook belangrijk om vast te houden aan welke handelsstrategie u implementeert. Hoge volatiliteit zie je wanneer er veel op en neer is. Dit betekent dat de voorraad iets doet dat het nog niet het hele jaar heeft gedaan en dat de prijsactie zeer schoon is. Een week na het runnen van het dagboek realiseerde ik me dat mijn risico te hoog was en mijn transacties te klein waren.

Zolang u de nauwkeurigheid van ten minste 60% kunt handhaven en winstverliesratio's van ten minste 1 kunt handhaven: Meer is niet noodzakelijk beter. Het merendeel van de niet-professionele handelaren die proberen tot de dag te handelen, is op de lange termijn niet succesvol. Ja, jij kunt ook een Rich Kid van Instagram zijn! In 1975 heeft de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten vaste commissietarieven illegaal gemaakt, wat aanleiding gaf tot kortingsmakelaars die veel lagere commissietarieven aanbieden. Of u kunt een of twee aandelen kiezen en hun handelspersoonlijkheden leren kennen. Het kan dus worden gebruikt om u te helpen met de handel in dividendaandelen, IPO-aandelen en blue-chipaandelen. Met marktverhuizers kunt u in het verleden een dag kiezen 6 maanden en u kunt daadwerkelijk zien wat de warme aandelen voor die dag waren.

De Beste Aandelen Vinden Voor De Daghandel

Als je er nog steeds in wilt springen, zijn hier een paar tips om je te helpen slagen. Het heeft episch nieuws, strategieverslagen van belangrijke opinieleiders op de aandelenmarkt en niet te vergeten wereldwijd advies voor iedereen die de kneepjes van het vak wil leren. Populair onder de institutionele gemeenschap, inclusief hedgefondsen, biedt IB de laagste commissies in de industrie.

Als je een geweldige biefstuk wilt koken, heb je een gietijzeren koekenpan, kruiden, een werkkachel en een recept nodig.

U hoeft niet aan uw tv te worden gekoppeld, maar u moet weten wanneer het inkomstenseizoen is en hoe de economische kalender eruitziet. Hoe het op de juiste manier te doen. Dit komt omdat het interpreteren van de aandelenticker en het herkennen van hiaten op de lange termijn veel eenvoudiger is. Wat is daghandel?

Mensen lezen dat deel van een contract nooit voordat het te laat is.
Houd een lijst bij van degenen die er veelbelovend uitzien dat u in de gaten moet houden.

Samengevat

Deze strategie met een gemiddeld risico en een hoge opbrengst richt zich op bedrijven die overstappen naar of consolideren met andere bedrijven. Ik zal mijn best doen om de belangrijkste termen te definiëren, maar bekijk die infographic. Gebruikmaken van hefboomwerking is een manier om handelsaandelen ‘goedkoper’ te maken, maar zorg ervoor dat u het verhoogde risico begrijpt dat hefboomwerking oplevert voordat u het gebruikt.

Begrijp De Risico's En Uitdagingen Van Het Worden Van Een Daghandelaar.

Van 1997 tot 2019 steeg de NASDAQ van 1200 naar 5000. Begin met het bestuderen van daadwerkelijke transacties en strategieën. Het beschermt je tegen jezelf. Er zijn andere krachtige scanners die er zijn, maar om eerlijk te zijn, is alles wat je echt nodig hebt een methode om de beste winnaars en verliezers te zien. Als u over een aanzienlijk kapitaal beschikt, hebt u aandelen met een aanzienlijk volume nodig. Als u op de dag van vandaag tracht te proberen, investeer dan alleen geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

De Problemen Met Daghandel

Nieuwe klanten die vandaag een account openen, ontvangen een speciale marge. Deze methode vereist ook oefening; veel van dat. Amazon heeft een dagelijks volume van aandelen dat constant hoger is dan 1 miljoen, zelfs met een aandelenkoers van momenteel meer dan €819. Merk echter op dat dit beide kanten op gaat, omdat het routeren van een marktorder naar de NYSE in plaats daarvan een vergoeding van zou kosten. Aandelen die de neiging hebben om 3% of meer per dag te verplaatsen, hebben consistente grote intraday-verhuizingen. Breakout - Een breakout-strategie verwijst naar een aanzienlijke fluctuatie, of een break-out, op een aandelenprijs die relatief lang stil heeft gestaan. Op de lange termijn zijn markten efficiënt en weerspiegelen prijzen alle informatie over een effect. Spread is het verschil tussen de bied- en laatkoersen in aandelen.

Ik kan dat niet voor u beantwoorden, omdat elk aandeel anders geprijsd is.

Dan trekt het een beetje terug (maar niet 40% tot 70%, dus er is geen ruil voor ons), komt dan bijeen, maar haalt het eerdere niveau niet, of bereikt hetzelfde niveau (dubbele top) of overtreft het nauwelijks. Laat je geest wegdoen en discipline afnemen, en de markt geeft je een reality check. Bovendien leert u de geheimen van het profiteren van korte, scherpe prijsschommelingen. Papierhandel is in feite alsof je handelt, waarbij je dezelfde beslissingen neemt die je in een echt account zou nemen, waarna je kunt zien hoe je handel presteert zonder een cent van je kapitaal te riskeren. Als dingen eruit zien alsof ze lelijk kunnen worden, ga weg... NU, neem de liquiditeit die je kunt krijgen. Je moet alert zijn en aandacht besteden aan wat er in de voorraad gebeurt. Zorg ervoor dat uw browser cookies accepteert voor de beste resultaten.

 • Voor mij een maand winstgevende handel (en een statistisch significant aantal transacties).
 • De enige manier om het te verslaan is om limietorders te gebruiken en te anticiperen op de middelste prijs.
 • Kopen, verkopen en andere gespecialiseerde signalen helpen u om betere winsten dan ooit tevoren te behalen.
 • Zijn geprijsd tussen €10 en €100.
 • 25 per futures-contract.

Research in Motion (Nasdaq: BBRY)

Hier is een lijst van deze keuzes voor strategieën voor daghandel. Bovendien woedt het debat over het vermogen van deze bedrijven om hun uitgebreide gebruikersbestand om te vormen tot een duurzame inkomstenstroom. Ik veranderde mijn kans op winstdrempels en mijn risico om ratio's te snel te belonen. Beste onderwijs daar!, we vroegen het hen. De meeste van deze bedrijven waren gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en later in minder beperkende rechtsgebieden, dit was deels te wijten aan de voorschriften in de VS die dit soort over-the-counter-handel verbieden. Wanneer ik weer handel, zal ik nog conservatiever handelen. In feite riskeerde ik veel meer dan 1 tot 4, de realiteit was bijna 1 tot 5 omdat mijn transacties te klein waren.

Hoe vaker een bepaalde deelnemer handelde, hoe meer hij achterbleef bij het gemiddelde rendement. Als je een van deze niet meteen ziet, geef hem dan niet helemaal korting. Controleer de referenties van het handelsplatform bij hun regelgevende instantie om te zien of ze acties of klachten tegen hen hebben gehad.

Commissies Kunnen Je Winst Doden

Je hebt misschien zelfs advertenties gezien voor daghandel-softwareprogramma's, cursussen en andere producten die beloven dat je je baan kunt beëindigen en een levende handelsvoorraad kunt creëren. Als u eenmaal winstgevend bent met de consolidatie van 3 minuten, kunt u overwegen transacties te doen waarbij de consolidatie slechts twee minuten duurt. Als daghandelaar hebt u een effectenrekening met geld erin. Beste investeringsapps voor iphone, hoe veilig zijn gratis aandelenhandel-apps? Daghandel gaat over handelspatronen met behulp van een objectieve technische analysemethode.

Dit leidt tot een algemene afbraak van discipline. De belangrijkste factor is dat de beste handelsdagaandelen voor vandaag een goed handelsvolume moeten hebben. Momentum of trend die volgt Deze strategie probeert de golf van een aandeel te volgen dat naar boven of naar beneden beweegt, misschien vanwege een winstrapport of ander nieuws. Vanzelfsprekend zouden we graag willen dat de markt op gang komt in de richting van onze handel en ons naar ons fortuin leidt. Uw doelwaarde is €1 per aandeel.

Voeg toe aan winnaars - wanneer u winst maakt en denkt dat er meer potentieel is, kunt u de grootte vergroten en alleen het geld riskeren dat u hebt verdiend. Weten hoe je de markt in de kortst mogelijke tijd efficiënt naar je ideale daghandel kunt scannen, haalt veel stress uit je ochtenden, waardoor je in de zone kunt zijn wanneer de markt eindelijk opent. Ik geloof niet meer in het gebruik van oefenaccounts. Ik heb tonnen gratis inhoud uitgegeven om beginnende handelaren te helpen aan de slag te gaan. Elk jaar 001%, waardoor bezoekers van de site kwaliteitsgegevens krijgen die ze kunnen vertrouwen. We blijven technische compliance-oplossingen identificeren die alle lezers onze bekroonde journalistiek bieden. Dus als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het handelen in penny-aandelen overdag, kunt u met het juiste boek de beste daghandelaandelen onder de €5 identificeren.

Gerelateerde Artikelen

Er zijn verschillende gebruiksvriendelijke screeners om daghandelaandelen te bekijken en om u te helpen identificeren welke u moet kopen. 8% Het percentage daghandelaren dat na een vergoeding een nettowinst boven nul verdient, volgens een gepubliceerde studie. Doe wat Warren Buffett zegt en stop je geld in het Vanguard S&P 500 indexfonds en ga door met je leven. Onderneem actie, leer mijn day-trading strategieën en leef de laptop levensstijl.

Dit biedt een kans voor de daghandelaar, omdat een sterk aandeel 2% omhoog kan gaan wanneer de index 1% omhoog gaat. Ik had een bear spread na de uitverkoop op de markt in februari 2019, repareerde het met 0. Ik geef de voorkeur aan het gebruik van tick-charts in plaats van grafieken van één minuut. In werkelijkheid zijn aandelenkoersen iets complexer en gebaseerd op wat de bid-ask spread wordt genoemd. Het is belangrijk om een ​​exitplan te hebben voor elk van uw beleggingen omdat u hierdoor geen emotionele beslissingen hoeft te nemen wanneer u een rationele beslissing moet nemen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat sommige van deze scanners behoorlijk duur kunnen zijn. De volgende grafiek vergelijkt de SPDR S&P 500 met het SPDR Select Technology Fund (XLK). Scalperen is een strategie die consistentie vereist.