Meld u hier gewoon aan, voltooi een testreview en kijk uit naar websites in uw inbox.

Sieraden maken is best een vaardigheid, maar met een beetje tijd en talent kun je prachtige stukken maken om te verkopen op markten en op beurzen, of online. Dus nu we hebben besproken hoe je ambachten kunt verkopen om geld te verdienen, laten we eens kijken naar DIY-ambachten die je kunt verkopen voor winst. Als ze erachter komen dat een detailhandelaar zijn prijs heeft laten vallen, dienen ze een claim voor prijsaanpassing in. Als de tijd erg kort is, kun je elke avond een paar enquêtes invullen en je aanmelden voor Rakuten om geld terug te verdienen.

Of het nu gaat om de eindjes aan elkaar te knopen, of om je passie te volgen, of misschien zelfs beide, we hebben de experts gevraagd 50 praktische en goedkope manieren te bedenken om wat extra geld te verdienen.

Er zijn echter specifieke sites voor het verkopen van bepaalde gebruikte items zoals boeken, sieraden, trouwjurken en elektronica waar u mogelijk meer succes hebt. Bouw een publiek op en u kunt inkomsten genereren via affiliate marketing, advertenties en productverkoop. Zorg ervoor dat je je inschrijft op onze mailinglijst, omdat ik vaak bedrijven krijg om contact met me op te nemen over beschikbare externe posities die ze hebben en ik deel deze alleen met mijn abonnees. U zou het kunnen zijn als u zich aanmeldt als extraatje op tv of film. Dit is een geweldig side-optreden voor mensen die een fulltime baan hebben, omdat het een flexibel schema heeft. Zijn er blogs die je graag leest omdat je specifieke kennis van het onderwerp hebt? Veel programma's bieden de kans om in minder dan een maand een nieuwe vaardigheid of beroep te leren.

Kortom, affiliate marketing verkoopt het product van iemand anders door klanten door te verwijzen naar hun online winkel. Navigatie, onderzoek bovendien hoeveel warrants en converteerbare effecten door de onderneming zijn uitgegeven. Een paar weken parttime werken kan je gemakkelijk €100 opleveren en nog veel meer. Houd er rekening mee dat het niet eenvoudig is om thuis te leven.

 • Krijg de kans om interessante mensen van over de hele wereld te ontmoeten en verdien een leuke bonus met deze kleine drukte.
 • We handelden in kleine stadspleinen en kenden onze buren.

Huur Uw Oprit

Caviar - Nog een app voor het bezorgen van eten. Uitwisseling van handelsinformatie, beperkingen met betrekking tot de ordergrootte - We hebben getest hoe elke robot verschillende ordergroottes verwerkt om ervoor te zorgen dat de robot geschikt is voor alle spelers. Decluttr geeft uw betaling uit de dag nadat uw artikel is aangekomen via PayPal, directe aanbetaling of papieren cheque. Geld verdienen met een blog is op geen enkele manier eenvoudig, maar als je de passie hebt en over een unieke niche schrijft, is bloggen zeker een slim idee voor een online bedrijf. Er zijn een heleboel huizenverhuurbedrijven die er zijn. Het mooie hiervan is dat je meer dan €100 per nacht kunt verdienen! Het leuke is nu dat je zelfs je huis niet hoeft te verlaten om je spullen te verkopen. Het is te zien geweest in een BBC 2-documentaire "Traders: "

Het bedrijf is in de VS gevestigd, maar de eerste keer dat u op Host worden klikt, wordt er een vak geopend waarin u wordt gevraagd uit te breiden naar uw land.

Telemarketer

Heb je ooit eerder geprobeerd om vanuit huis geld te verdienen? Van een snelle dollar tot een fulltime inkomen, hier zijn de 20 beste manieren om in 2019 geld te verdienen vanuit huis. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe non-profitorganisatie helpen bij het ontwikkelen van een plan voor fondsenwerving en vervolgens toezicht houden op het proces. Zoekevaluatiebedrijven zijn onder meer Appen en Lionbridge. Beste demat-account voor beleggers in india, krachtige platforms We hebben het platform van elke brokerage getest en gewogen op de opvallende kenmerken, het gemak van navigatie, intuïtieve bediening en leermiddelen. Toen ik aan het browsen was, leek het erop dat de uurtarieven meestal rond de €10 lagen voor de Engelse praktijk.

Bekijk sites zoals Flex Jobs of Freelancer en Edit Fast voor extra inkomsten. Kon u voor die verwijzing zijn gecompenseerd? Laat mensen trouwen.

Het leuke van Dosh, vooral voor de lokale aankopen, is dat het tegoed automatisch wordt terugbetaald nadat je een account hebt aangemaakt en je kaart hebt gekoppeld. Dit zijn ook een geweldige manier voor tieners om snel wat geld te verdienen! Met sites als Feastly en EatWith kun je koken voor gasten in je huis terwijl je wat zuurverdiende geld verdient! Ik heb het gescand in mijn Amazon-verkoper-app en besefte dat het ongeveer €150 waard was. Technisch gezien verdien je geen geld, maar krijg je geld terug (cashback) voor aankopen die je toch zou hebben gedaan. Met dit systeem lenen investeerders geld aan leners en verdienen ze winst door rente te verzamelen. Hiermee kun je meer geld verdienen, waardoor je de vrijheid hebt om je passies na te streven, dingen te kopen die je nodig hebt of wilt, en financiële zorgen te verminderen. Het enige dat je nodig hebt is een webcam en microfoon om les te geven via internet.

Meer dan 1 miljoen mensen gebruiken Shopify om online te verkopen.

Nielsen Computer-app

Niet veel mensen hadden er geduld voor, en weinigen bleven lang genoeg rondhangen om er ooit echt geld mee te verdienen. Marine-officier, expert in herenmode, Antonio Centeno heeft een bedrijf van miljoen dollar opgebouwd via zijn YouTube-kanaal, Real Men Real Style. Top manieren om online en offline geld te verdienen, natuurlijk, mensen krijgen veel geld voor tweeten, maar het zijn meestal beroemde mensen die veel invloed hebben op hun enorme aantal volgers. Afgezien van Amazon zijn er tientallen grote gerenommeerde affiliate-netwerken, zoals Share-A-Sale, Clickbank en Skimlinks, die gespecialiseerd zijn in het verbinden van u met verkopers die op zoek zijn naar affiliates om hun producten te verkopen.

Of je nu net begint of een ervaren professional bent, er is iets waar je goed in bent!

Plus, deze kaart heeft geen jaarlijkse kosten. Ouders en scholen verhuren voortdurend stuiterhuizen voor feesten en evenementen. Wilt u zelf apparaten repareren in plaats van een reparateur te bellen?

Sommige bedrijven laten u echter koerier worden zonder auto.

Huisinspecteur

Hun baanbrekende rittenplatform biedt de mogelijkheid om in wezen uw eigen taxiservice te starten en geld te verdienen volgens uw eigen schema om uw buren rond te rijden. Kinderen vinden het heerlijk om hun gezicht te laten schilderen! De beste freelance schrijfmogelijkheden zijn op ProBlogger. Je kunt een baan vinden op sites zoals Snagajob, Craigslist (ja, ik heb daar eerder een legitieme baan gevonden), Monster, enzovoort. En u kunt er geld mee verdienen. Deze community laat mensen zien hoe ze een online bedrijf kunnen opzetten en verbindt ondernemers die soortgelijke dromen nastreven.

Decluttr - Decluttr is een interessante service die het lastig maakt om afzonderlijke items op Ebay te vermelden. Om mensen te helpen hun huizen te verkopen, moeten uw ensceneringsdiensten kopers ertoe brengen zich in het pand voor te stellen. Hogedrukreiniging is een bedrijf dat een eerste investering en wat papierwerk vereist om te beginnen. Niet iedereen is echter een geboren schrijver, en daarom zijn bedrijven altijd op zoek naar freelance schrijvers en redacteuren om online inhoud van hoge kwaliteit te maken en te polijsten. De site bevindt zich tot nu toe voornamelijk in Australië.

Caitlin verdiende meer dan €43.000 per jaar en werkte parttime als proeflezer, dus haar gratis workshops zijn de moeite waard. Na het voltooien van uw accountregistratie, stort Acorns €5 op uw account om u op weg te helpen. Als je kunt, ga dan voor het ISA-account om belastingvrij rente te verdienen. Hiermee kunt u een kamer of uw hele huis voor een paar nachten tot een week weergeven aan reizigers die op zoek zijn naar een verblijfplaats en de tarieven instellen. Registreer u gratis en u kunt kiezen of uw artikelen vrij beschikbaar zijn of alleen leesbaar zijn voor mensen die €5/maand betalen voor een premium Medium lidmaatschap. Je hebt een levenslange ervaring en wijsheid opgebouwd. Je wordt alleen geholpen door je creativiteit, wilskracht, drive en vastberadenheid.

 • Mijn gratis cursus breekt het hele proces van het starten van een blog in een ongelooflijk eenvoudig 7-dagen proces om van 0 te gaan naar brainstormen over de beste blogpost-ideeën, het publiceren (en promoten) van uw eerste blogpost in slechts 1 week.
 • Als je kennis hebt die anderen willen, kun je daar waarschijnlijk op inspelen.
 • Kun je een muziekinstrument spelen?
 • Gebruikers worden meestal per e-mail op de hoogte gebracht wanneer een in aanmerking komende enquête beschikbaar is.
 • Huur uw auto.
 • Of u nu een online winkel opent of uw producten lokaal verkoopt, u ​​krijgt waardevolle marketing- en merkervaring die kan worden toegepast op toekomstige bedrijven.
 • Bedrijven van elke omvang hebben constant behoefte aan het binnenhalen van meer klanten, dat is waar u met uw bedrijfsidee binnenkomt.

AdSense

Bedrijven die op dit gebied inhuren: Al deze hoogtepunten en dieptepunten hebben me een duidelijk inzicht gegeven in wat werkt (en wat niet) als het gaat om online geld verdienen. Bekijk UberEats om te beginnen. Makkelijk geld erbij, en bijna volledig passief. Met sites zoals Foap kunt u uw telefoonfoto's op hun platform verkopen en kunt u geld verdienen met elke foto die u verkoopt.

Virtueel Jurylid

Elk jaar worden honderden miljoenen documenten notarieel vastgelegd in de Verenigde Staten: Als u de geschreven inhoud van uw klant kunt omzetten in professionele video van hoge kwaliteit, zult u merken dat u geen tekort aan zaken heeft. JavaScript wordt bijvoorbeeld gebruikt in bijna alles wat op internet is gebouwd, inclusief websites en videogames.

Plasma doneren kan eigenlijk beter werken dan je bloed verkopen. Eén aanbieding biedt bijvoorbeeld €9 voor 4 foto's van producten in de tandenborstelsectie van het lokale Target in Mission Viejo, CA; terwijl je één foto van €19 maakt. Ze brengen relatief lage commissiekosten in rekening voor het voorrecht om u in contact te brengen met verkopers, en de verkopers op deze sites bieden meestal veel hogere commissiepercentages of uitbetalingen in dollars. 7 geheimen voor succes, handelen in omkeringen is geen goede manier om te handelen, probeer geen vallend mes te vangen. Voor het twee uur durende segment moest ik in een kamer zitten en naar muziekfragmenten luisteren en elk nummer op een schaal van een tot tien beoordelen. Deelnemen aan tafel of in deeltijd wachten op tafels is een geweldige manier om inkomsten te genereren. Ik denk dat mijn beste maand met Google AdSense de afgelopen tien jaar bijna €5.000 was. Heb je een onaangeboorde niche waar je goed advies over kunt geven? Overweeg om vanuit huis te werken als reisagent.

TheNakedPlantCo

Het opbouwen van een solide reputatie op eBay kan enige tijd duren, omdat de meeste verkopen naar de stroomverkopers gaan die vijfsterrenbeoordelingen hebben vastgesteld. Online tutoring is een snelgroeiende industrie. Met de warrior trading paper trading simulator kunnen studenten oefenen met behulp van virtuele valuta. u kunt zowel amerikaanse aandelenmarkten als de amerikaanse optiemarkt verhandelen. studenten doen ervaring op zonder risico, en kunnen leren om verliezen te minimaliseren. Het ding, het is gewoon een standaard van Wal-Mart. Vergeet niet dat het uw taak als gastheer is om het verblijf van uw gasten zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Veel grote bedrijven zoeken naar feedback over de bruikbaarheid van hun websites en u kunt daarvoor betaald worden. Belasting terugvorderen Veel studenten werken in deeltijd of tijdens de zomermaanden, en anderen zullen stage lopen of betaald worden. Als je een extra slaapkamer en badkamer hebt en een hoge tolerantie voor andere mensen die in je huis zijn, kun je misschien geld verdienen vanuit huis door mensen in je huis te ontvangen. Fundrise heeft 8.

Deel uw eerlijke meningen voor dagelijkse diensten en producten die u gebruikt met focusgroepbedrijven.

Naald

Meld u aan bij sites zoals Rover. Veel kortings-apps zoals Ibotta bieden contantkortingen bij aankopen in een supermarkt. Sommigen van hen hebben betrekking op het starten van uw eigen kleine bedrijf, terwijl anderen betekenen werken voor iemand anders met behulp van uw huis als kantoor. U kunt 1% tot 40% van elke online aankoop terugkrijgen. Vaak werken bedrijven graag met externe freelance-schrijvers, wat betekent dat u mogelijk overal ter wereld kunt werken!

Overweeg onderwerpen zoals: Je zult veel van je nachten en weekends opgeven, maar in ruil daarvoor kun je andere mensen helpen herinneringen te creëren die enkele van de belangrijkste hoekstenen van hun leven vormen. Als je regelmatig inhoud uitzet, begin je hopelijk een beetje publiek op te bouwen. Hoe het werkt, is dat u zich aanmeldt voor een betaalde enquêtesite (gratis) en vervolgens een e-mail ontvangt wanneer een enquête beschikbaar is. Het is een bijzonder nuttige site voor die nachten waarin je je verveelt of wanneer je nog maar een paar minuten over hebt.

Natuurlijk, sommige ouders proberen misschien gewoon om hun kinderen er goed uit te laten zien op schooltoepassingen, maar er zijn ook veel studenten die op zoek zijn naar een lonende vaardigheid om ze tot volwassenheid te laten duren. Maar om echt geld van YouTube te zien, moet je je video's elders op de markt brengen. Als het een product of dienst is waar u veel over wordt gevraagd, kan het zelfs de moeite waard zijn om kaarten te laten afdrukken met uw link die u kunt uitdelen. Als je een tech-junk bent en veel nieuwe producten koopt, kun je misschien betaalde recensies op blogs doen.

Verkoop Uw Gebakken Goederen

Met dropshipping kun je een bedrijf starten met al je favoriete passies. Beoordeel websites en apps voor geld Nou, het lijkt erop dat je best handig bent met een webbrowser, dus misschien is het tijd om pro te worden en door websites te bladeren als een betaalde en leuke klus! Op dit moment zijn ze op Upwork op zoek naar meer schrijvers. Het klinkt een beetje saai, maar sommige bedrijven kunnen je veel geld bieden voor het weggeven van promotiepersoneel of het doen van deuropeningen. Je kunt overal als Decorator €50- €150 per uur verdienen. Het komt er uiteindelijk op aan hoeveel tijd je kunt besteden en wat je vaardigheden en interesses zijn. Ga voor huisdier op je plaats zitten. Anders kunt u enkele zeldzame artikelen tegen lage prijzen verkopen.

Kortom, het is Airbnb voor honden; u stelt uw eigen tarieven en beschikbaarheid in en Rover zorgt voor de betalingen en dekt verzekeringen en dierenartsassistentie. Wij bieden de beste bemiddelingsdiensten voor uw financiële doelstellingen, de informatie die beschikbaar is op hun platform - inclusief geavanceerde screeningtools, zoals dividendschermen met uitbetalingsratio en ex-dividenddata - maakt de account een goede optie voor beleggers die willen ingraven. Groothandel - Groothandel in onroerend goed is een populaire manier om zonder veel geld aan de slag te gaan. Als je een creatieve inslag hebt en een paar ontwerpen in gedachten hebt, waarom probeer je dan niet je eigen t-shirts te ontwerpen?

Edinburgh en Glastonbury festivals, evenals evenementen in Wimbledon en Henley, kunnen allemaal dergelijke mogelijkheden bieden. Je zou een zangles of een speelgroep kunnen opzetten. U kunt ervoor kiezen om een ​​hondenuitloper te zijn, een hondenopvang te organiseren of honden en katten 's nachts bij u thuis aan boord te laten. Help senioren in uw omgeving door boodschappen te doen, te winkelen, maaltijden te bereiden, de afwas te doen en klusjes in huis te doen. U kunt lokale kranten en Craigslist raadplegen voor mogelijkheden.

Word een contract klantenservice Superstar

Word tutor op jouw vakgebied, of dat nu het aanbieden van online coaching is of het persoonlijk ontmoeten van je studenten. Het beste voor actieve handelaren: optionshouse, er is geen gemakkelijke manier om geld te verdienen in een dalende markt met traditionele methoden. En u hoeft geen hotshot-ontwerper of programmeur voor 20 personen te zijn om de voordelen van werken op afstand te benutten. Afhankelijk van hoe groot uw bedrijf wordt, heeft u voldoende ruimte nodig om de boeken op te slaan. Het is geweldig om iemand de hele week door te helpen met taken en de blog op het goede spoor te houden. Freelance werk kan uw inkomen aanzienlijk verhogen. Misschien ben je wat ouder en kun je je niet fulltime vastleggen. Laat ze niet verloren gaan!

Wees vooraan met potentiële klanten over wat u bereid bent te doen en op welke dagen of tijden u beschikbaar bent.

Hoe U Geld Kunt Verdienen Op Internet

Als u op zoek bent naar manieren om extra inkomsten te genereren, is dit een gemakkelijke plek om te beginnen (en het duurt slechts 10 minuten!) Grote en kleine bedrijven springen op de chatbot-bandwagon en implementeren deze technologie voor onder andere klantenservice, marketing, verkoop en zelfs interne processen. Of u kunt contact opnemen met lokale bedrijven. Teken huisdierenportretten. Ebay - De veilingsite gaat nog steeds goed en kan een goede plek zijn om uw producten te vermelden. Stop-loss, dat geeft je 100 kansen op mislukte transacties voordat je failliet gaat. Freelancer is niet mijn favoriete freelancerplatform, maar er zijn nog steeds veel kopers, dus u bent van harte welkom om het te proberen. Na een paar minuten vragen te hebben beantwoord en een paar instructievideo's te hebben bekeken over hoe de site werkt, had ik €5 aan mijn account toegevoegd.

Leuk Geld Om Ideeën Te Maken

U kunt zelfs contact opnemen met lokale boeren om te zien of ze uw producten in hun boerderijwinkel verkopen. Als je goed bent in het schrijven van notities en alle lezingen hebt bijgewoond, kun je je beweringen verkopen aan minder betrokken studenten via NoteSale. Wrijvingen verwijderen bij grensoverschrijdende betalingen, als de werkelijke gegevens beter zijn dan de voorspelling, waardeert de valuta meestal. Kun je eenvoudige websites ontwerpen en opzetten? Het kan een lang proces zijn om te beginnen, maar je weet nooit waar dat pad naartoe gaat. Toegegeven, je verdient niet veel geld per artikel, maar wat extra geldideeën betreft, deze is vrij eenvoudig. Volgens Rover. Je kunt ook geld verdienen als 'medisch cavia'.

Zorg Voor Anderen

Maak de gratis gezondheidsbeoordeling van 5 minuten voor 401 (k) voor meer informatie. Op Contena vindt u veel vacatures van bedrijven en particulieren die schrijven, proeflezen en bewerken nodig hebben, waardoor dit een veelgevraagde mogelijkheid is om online geld te verdienen. Je dagelijkse baan kan je misschien helpen betalen voor de essentie. Als u nog steeds dit artikel leest, is de kans dat iemand zou je hebben betaald meer dan €100 voor iets van soortgelijke (of hopelijk beter) kwaliteit. Of u kunt dit vaartuig verkopen door verschillende soorten aantrekkelijke foto's te gebruiken voor decoratieve doeleinden. Technische analyse, als u een woord of zin tegenkomt die u aan uw hoofd krabt, verwijs dan terug naar dit handelswoordenboek van vandaag en de kans is groot dat u een snelle en eenvoudige uitleg krijgt. Dan kan het worden van een Uber-stuurprogramma een zeer lucratieve parttime drukte zijn.

Vorig jaar profileerde Forbes enkele van de grootste spelers in de YouTube-scene.

Diensten zoals TeeSpring maken het eenvoudiger dan ooit om een ​​drop-shipping bedrijf voor t-shirts te creëren waar ze de verkoop, afdrukken en verzending regelen en u alleen verantwoordelijk bent voor ontwerp en marketing. Misschien is het tijd om te overwegen enkele wijzigingen aan te brengen in uw businessplan. Een paar uur per week toegewijd aan slechts een of twee van de volgende kansen zal u in een veel sterkere positie brengen om financieel veilig en onafhankelijk te zijn. Je eigen videocursus of leermiddelen maken die je kunt kopen via je eigen website, YouTube-kanaal of leerplatforms zoals Udemy, is een andere manier om je kennis met anderen te delen. Hoe u thuis geld kunt verdienen met uw huis:. Je kunt zelfs een Facebook-groep opbouwen en je invloed daar gebruiken om producten te verkopen en promoten. Misschien verdien je op een dag zo veel aan je dagelijkse werk, dat je geen nevenactiviteit nodig hebt! Zelfs als je geen onderwijsdiploma of huidig ​​certificaat hebt, kun je misschien geld verdienen door online Engelse les te geven.

Wat betekent dat de oude telefoon die u in uw kast bent vergeten, serieus geld waard kan zijn. In plaats van ze naar een kringloopwinkel of zending te brengen, kunt u online geld verdienen door uw kleding te verkopen. Als u niet weet waar u moet beginnen, bekijk dan online advertenties. Etsy is de grootste online marktplaats voor handgemaakte en vintage goederen.

We hebben het te koop aangeboden voor €130 en het is verkocht!
 • Deze prijs kan net zo nuttig zijn als contant geld.
 • Vervolgens breng ik de punten die ik verdien via mijn Chase Freedom-kaart over naar een kaart die meer waarde krijgt.

Footer

Een virtuele assistent helpt andere bedrijfseigenaars georganiseerd te blijven, e-mails te beantwoorden, hun planning te beheren, reizen te boeken, documenten te proeflezen en elk ander aantal taken uit te voeren dat vanuit huis kan worden gedaan. De prestaties van de website verbeteren - keep-alive inschakelen. Of wil je gewoon wat extra geld verdienen om je die nieuwe woonkamer of vakantie te veroorloven die je wilde nemen? Het gemiddelde loon voor deze banen is ongeveer €9 per uur, en sommige bedrijven bieden gezondheids-, tandheelkundige en zelfs bijpassende 401k-plannen voor hun werknemers. Chase biedt een bonus van €200 wanneer u een nieuw Chase Total Checking®-account opent. Demovideo, een van de beste voorbeelden is het artikel over binaire opties op Forbes geschreven door Gordon Pape, met de titel 'Gok niet op binaire opties'. Sites zoals Rover.

Hoe Een Blogplan Te Starten

Abercap en WordExpress zijn op zoek naar vertalers voor mediaproducties voor verschillende industrieën: In het verleden heb ik virtuele assistenten ingehuurd voor sociale media en klantenservice. Als je je doel bereikt, win je geld. Veel gestelde vragen, het nadeel is dat dit een tijdrovend en moeilijk proces is. Koop en verkoop gebruikte boeken.

Koop Een Bestaande Website

Je kunt 10 punten verdienen door je aan te melden bij AchieveMint en een app te verbinden. Volgens hun website nemen hun topprofessionals meer dan €1000 per week mee naar huis. Om een ​​exemplaar te bestellen voor €10. Ga aan de slag met onze gids om geld te verdienen als privéleraar. Voer in hoeveel gewicht je wilt verliezen, hoe lang het duurt om het te verliezen en hoeveel je een maand wilt inzetten voor die periode. Last but not least kunt u ook online geld verdienen door een online community op te bouwen, hoewel de strategieën voor het genereren van inkomsten sterk kunnen variëren, afhankelijk van uw doelen. Overweeg deze 5 stappen om een ​​Etsy-winkel te starten, van Handmadeology.

Duidelijkheid - Duidelijkheid.

Bekijk onze lijst met de beste online trainingssites. Als u een centrale site wilt gebruiken, MindAHome. Ik voel me zo gelukkig om te leven in een wereld waar mogelijkheden om ons gezin te onderhouden en de kost te verdienen letterlijk recht voor ons liggen - recht in ons eigen huis. Maar als er iets is waar je vrienden altijd naar je op zoek zijn voor nieuwe ideeën, heb je misschien een gemakkelijke kleine bijzaak in handen. Wedden op geen enkel risico Zonder twijfel de snelste manier om veel geld te verdienen (nou ja, zonder de wet te overtreden).