De tweede metriek die wordt gebruikt bij het vergelijken van mijnbouwhardware is het energieverbruik per hash.

Elk waterkoelblok bevat 24 waterkanalen voor efficiënte warmteoverdracht. Zilj TV 7, weergaven. Bovendien bestaat een ASIC alleen uit de schakelingen die nodig zijn voor de toepassing. Cao zegt "in de Bitcoin-wereld is tijd alles. "13 PM Je blijft hetzelfde zeggen. De PTL-poorten maken eenvoudige installatie op elk reksysteem mogelijk, maar kunnen ook gemakkelijk worden gewijzigd/onderhouden. Ze zijn duur en verbruiken veel elektriciteit. 47 AM door philipma1957 #2 40 e en 2100 watt?

Hij zei dat het bedrijf op dat moment wilde profiteren van hoge cryptocurrency-prijzen. Dit waren zeer dwingende redenen voor de BitFury Group om te kijken naar onderdompelingskoeling. Grootschalige cryptocurrency-boerderijen kunnen het rechtstreeks aansluiten op een externe waterbron, die het energieverbruik zou kunnen verminderen met ongeveer 10 procent.

Maar zelfs als een gebouw met enorme Bitcoin-mijnbouwplatforms jouw concurrentie is, is het interessant om te zien hoe groot de installaties kunnen worden.

Hoe 16e vloeistofgekoelde Antminer S9 met minerale olie - Duur: ZenTV aanbevolen voor jou. Maar nieuwere mijnwerkers op het toneel zullen een probleem hebben om winst te maken, zelfs met een topklasse ASIC-mijnwerker.

Voor een conventioneel datacenter schat 3M dat de kosten van het gebruik van zijn Novec-product kunnen oplopen tot 25% van de kosten van de hardware die wordt gekoeld. Het systeem is ontworpen en wordt gebouwd door engineeringbedrijf Allied Control uit Hong Kong, dat eerder dit jaar door BitFury is overgenomen. Alex is geboren in een familie van productingenieurs in Oostenrijk en heeft gewerkt en gewoond in Europa, de VS en nu in Azië.

 • 02 in de hete zomers van Hong Kong.
 • De ventilator is bovenaan ontworpen om de lucht aan de achterkant vrij te laten.
 • 7 dB op ongeveer 2 meter afstand, wat gelijk is aan dat van de standaardventilator thuis, dus het geluid is goed onder controle.
 • Om de ruimte en het vloeistofgebruik te verminderen, zijn de platen in paren gerangschikt met componentzijden tegenover elkaar en componenten met een doorgaand gat (i.)
 • Hij verkocht later de faciliteit omdat hij zijn risico's wilde beperken.
 • Hoewel de markt inmiddels enigszins is gerijpt, blijft dit een aanhoudende trend.

Bitmain Antminer S9 S9J S9I S9SE s9k 16T Asic Bitcoin miner2

De grootte van transistoren op een chip wordt gemeten in nanometers. Hoe het wordt gebruikt, is de hete uitlaatlucht door een koeltoren sturen of zoiets. Waarom koopt u geen nieuwe machine van het bedrijf? Veel pompen gemaakt van Rylon zijn ook goede opties. De afbeelding geeft een typisch Bitcoin-mijnbouwbedrijf weer (in feite een datacenter).

Ebang Ebit E11 ++

Gegevens zijn er in overvloed die de twee technologieën analyseert. Dit zorgt voor een gestage druppeltje valuta. Deelnemers die 'mijnwerkers' worden genoemd, verifiëren transacties in blokken en verzenden deze naar de openbare blokketen door een proof-of-work-concept te gebruiken met behulp van een veilig hashing-algoritme (SHA-256). Bezorgd over oververhitting was de primaire fabrikant niet bereid om een ​​backplane met voldoende vermogensdichtheid te leveren. Het is geen aanbeveling om te handelen.

Het bewoog uit de nerdy schaduwen en op de pagina's van Forbes en Vice.

Evaluatie over Antminer S9 Hydro Waterkoeling Bitcoin miner9

Log in om deze video aan een afspeellijst toe te voegen. In tegenstelling tot fiat-valuta die wordt uitgegeven wanneer meer nodig is, kan bitcoin niet alleen in een realiteit worden gewenst, maar moet het worden gedolven door analytische methoden. Momenteel wordt Bitcoin gewaardeerd op basis van wat mensen beslissen dat ze ervoor willen ruilen. De uitstekende koeling en de verhouding tussen vermogen en hash terwijl het tegelijkertijd eenvoudig kan worden geïmplementeerd en beheerd, maakt het de moeite waard om geld te investeren. Bitcoin stuitert van dieptepunten van €7.714. In de zomer kan de buis worden toegevoegd om de waterradiator naar buiten te verlengen of kunnen halfgeleider koelvinnen worden uitgerust om het koeleffect te verbeteren.

(Bij de hoogste wisselkoers van Bitcoin was dat bedrag €665.000.)

Antminer R4 bestaat uit dergelijke chips om meer hashrate en efficiëntie te leveren. Het rapport ging verder: “Volgens de specificaties van Bitmain, terwijl de chiptemperatuur in bedrijf is rond 5 ° C, wat de algemene prestaties en efficiëntie van het apparaat kan helpen. Hier zijn de beste online brokers voor aandelen in 2019:. Kortom, er zijn drie opties waarmee crypto-mining kan worden uitgevoerd: Na 24 uur ononderbroken test is de gemiddelde hashraat getest door F2Pool 18TH/s en is de ontvangen hashraat van de pool stabiel zonder grote schommelingen. 19 PM,

Let op het excessieve gebruik van koelventilatoren op elke chip.

Log in om uw mening te laten tellen. Er zijn veel componenten voor nodig om de installatie draaiende te houden. In plaats van langzaam te beginnen met het kopen van een paar munten - die ongeveer €0 waren. De tanks zijn gemaakt van staal, roestvrij staal, speciale nylons of lucite en gevuld met BC-888 diëlektrische koelvloeistof. De mijngemeenschap is enorm en groeit elke dag. Deze mijnwerker is nieuw in doos en nog nooit gebruikt. We zijn eindelijk getuige van de in massa geproduceerde waterkoeler in de echte zin!

ASICminer 8 Nano

Vanwege hun onafhankelijke ontwerp zijn S9's ongelooflijk compact en hebben ze geen extra hardware nodig om te draaien, behalve de voeding. Er zijn al dompelingssystemen gebouwd die de functionaliteit van high speed koper en optische interconnecties in de onderdompelingsomgeving laten zien. Wij maken gebruik van cookies. Luchtstroom is de echte uitdaging in dit model om ervoor te zorgen dat u voldoende lucht verplaatst om de warme lucht naar buiten en de koudere lucht naar binnen te krijgen. (3), en de mogelijkheid om redelijk eenvoudig op te schalen naar een hele mijnbouwinstallatie. De aanpasbare coldplate kan worden gebruikt om hashing-hardware te koelen. 8 augustus 2019, 02:

Ik denk dat Bitmain inhoud is om alles te proberen om de schijn bij te houden. De olie reist naar een warmtewisselaar, waar warmte wordt overgedragen aan met water gevulde pijpen die uiteindelijk aansluiten op een koeltoren, ergens buiten het gebouw. Op het moment van schrijven is één Bitcoin ongeveer €850 waard. Merk op dat meer dan 30 ton (12.000 BTU = 1 ton) in een enkele eenheid, u een andere basisoplossing moet gebruiken - dit is een andere zeer populaire optie en wordt in veel datacenters gebruikt. ASIC-mijnbouwplatforms zijn kleiner, sneller en verbruiken aanzienlijk minder energie dan GPU-mijnbouwactiviteiten zoals die van Eric. U hoeft geen uren te besteden aan het leren monteren en configureren van uw installatie.

De mijnwerker wordt beschermd door ESD-zak plus EPE-schuim. Maak cryptomining winstgevender, verlaag de capex en opex van datacenters, mijne verschillende valuta's op basis van relatieve winstgevendheid en reageer snel op marktschommelingen. We leggen de interne werking van de eerste commerciële open bad onderdompeling koelsystemen uit en hoe Bitcoiners de technologie lijken te verfijnen die wordt gebruikt om krachtige ASIC's te maken en ze koel te houden. Stabiel en nauwkeurig: Dat is wat Allied Control onlangs deed in Hong Kong, waar het een datacenter creëerde dat aangepaste Bitcoin-mijnbouwplatforms huisvestte in een rackgemonteerd dompelkoelsysteem. De warmte die de componenten voor mijnbouw genereren voor munten kookt de vloeistof, waardoor deze gasvormig wordt, stijgt naar een condensor aan de bovenkant van de tank en weer valt, waardoor warmte wordt verwijderd uit de componenten in het proces.

Bitmain Antminer S9i 14TH/s 16nm ASIC BTC Bitcoin Crytocurrency Miner

Het gewicht van de oorspronkelijke 92 koellichamen is ongeveer hetzelfde als het gewicht van een lege tank die ongeveer 2 bevat. Verlaag uw maandelijkse uitgaven, u zult echter waarschijnlijk niet zo veel geld verliezen of verdienen als u zou doen als u in individuele aandelen belegt. Grotere mijnbouwfaciliteiten met een buitenwatervoorziening verbonden aan de nieuwe S9 Hydros zullen ongeveer 8-12 procent besparen op elektriciteitskosten. Bitcoin miners voeren gespecialiseerde computerconfiguraties uit die constant het mining-algoritme uitvoeren in de hoop dat een blok met munten wordt gevonden. De populariteit van GPU's werd vermoedelijk geholpen door de beschikbaarheid van standaard grafische kaarten met geïntegreerde koeloplossingen (Fig. )Dit creëert een zeer winstgevende mijnsoftware die gebeurt wanneer bitcoin-mijnbouw de toetredingsdrempel en ook een eenvoudig onderscheid tussen een gebruiker en de concurrentie beëindigt. Zorg ervoor dat uw browser JavaScript en cookies ondersteunt en dat u deze niet blokkeert om te laden. Een van de vele werkpaarden van het tuig. De S9 Hydro heeft een hashraat van ongeveer 18TH/s en beweert een stroomverbruik van de muur te hebben van ongeveer 1.728 W (wat minder is dan een typische theeboiler voor thuisgebruik).

Huidige blokken bevatten 25 Bitcoins, maar de blokgrootte neemt elke vier jaar met de helft af, waardoor mijnbouw moeilijker en minder winstgevend wordt naarmate de tijd verstrijkt. Dus wie heeft precies de pioniersgeest om de virtuele valuta te 'minen' en CPU- en GPU-cycli om te zetten in iets van echte waarde? Aan de onderkant kan een mijnwerker investeren in een USB-mijnwerker (fig. )De enkele mijnwerker en waterradiator kunnen thuis of op kantoor worden geplaatst. Elke tank kan 92 bladen bevatten; de bladen zelf worden op een temperatuur van 37 graden Celsius of lager gehouden door "open bad onderdompeling" technologie. Het proces van Bitcoin-mining creëert een blockchain die Bitcoin-transacties verifieert en ook nieuwe Bitcoins genereert.

Bijna alle technische innovatie in de Bitcoin-mijnindustrie is op het niveau van het IC-pakket gebeurd met de ontwikkeling van de Bitcoin-mijnbouw ASIC. Zware GPU-mijnbouw levert twee grote problemen op: Met het proof-of-concept in gebruik, brengt Allied Control nu het ontwerp - bekend als Immersion-2 - op de markt als een containergebaseerde benadering voor koeling met ultrahoge dichtheid, die ladingen van 18 kW tot 225 kW per rack ondersteunt. Het ASICminer 8 Nano ventilatiesysteem heeft een gangreserve en blijft efficiënt werken, zelfs als 35% van de koelers stopt met werken. Hoe meer Eric maakte, hoe meer hij zijn rig uitbreidde.

 • Het kan worden opgesteld in elke huishoudelijke of industriële ruimte die voldoet aan de stroomvereisten en heeft stromend water om de olie op de juiste manier gekoeld te houden.
 • En dat is waar mijnwerkers binnenkomen.
 • Meer te weten komen.
 • Natuurlijk willen we allemaal graag weten of de valuta uiteindelijk zal slagen zonder enige binding met een reële economie.

Het hoofdmenu van Verge

Het zou heel moeilijk zijn om airconditioning zeer efficiënt te laten werken, ”zegt Kar-Wing. Hierdoor werden de kabels dunner en stijver in het dampgebied boven de vloeistof, hoewel er nooit storingen werden waargenomen. Deze eenheden beginnen meestal bij 30 ton en kunnen oplopen tot meer dan 100 ton of meer.

Verschillende mijnpools hebben verschillende uitbetalingssystemen: Mijnbouw voor winst is echter moeilijker dan alleen wat software laden en de cashflow bekijken. Kosten zijn 3600 op een cc met zes maanden geen rente. Het enige probleem dat ik heb gehad met deze mijnwerker is de (optionele, add-on aankoop) vloeistofkoelingskit. Ze zijn in het begin duur en maken het minen van slechts één soort cryptocurrency mogelijk. Dus de chip is veel efficiënter vanwege de miniatuurgrootte en de stroomvereisten. Zodra het aantal Bitcoins in omloop rond 20 miljoen bereikt in 2021, worden premies die worden uitbetaald bij het ontdekken van blokken opnieuw verlaagd naar 6. Alle fotolithografische lagen van deze geïntegreerde schakeling zijn volledig voorgedefinieerd, zodat er tijdens de productie geen optie is voor aanpassing.

De waarde ervan verandert voortdurend (net als elke andere valuta) en kende in april een recordhoogte van €266. Hij is een van de bekeerde. Het hele systeem gebruikt ongeveer 50 kW stroom - ter vergelijking, dat is ongeveer genoeg stroom voor 25 gemiddelde Amerikaanse huizen. Zodra een mijnwerker de juiste hash heeft vastgesteld, zoals geverifieerd door andere mijnwerkers, wordt dat gegevensblok toegevoegd aan de Bitcoin-blockchain, een gecodeerd grootboek van alle Bitcoin-transacties. De huidige hash-snelheid van het Bitcoin-mijnnetwerk is ongeveer 25 EHash/s (1018 Hash/sec). Het ASICMINER open bad onderdompelingssysteem werd naar verluidt gebouwd door het in Hong Kong gevestigde bedrijf Allied Control en werkt met een Power Usage Effectiveness van 1. Dat is 4 per dag of 1080 waard.

Productinformatie

Een droge koeler is in wezen een grote radiator waarin de verwarmde koelvloeistof wordt doorgepompt om de warmte af te voeren naar de omringende lucht. Zoals Moore van GRC zegt: Ik heb de pomp en het reservoir vervangen en hoewel dit niet langer de meest energie-efficiënte bitcoin miner9 is, is het stil en draait het ongeveer met de snelheid van de nieuwere Antminer S5. Het rust momenteel op €76. “We zijn erg enthousiast over Allied Control en zijn oprichters die zich bij ons team voegen. De computerhardware bestaat uit 80W-kaarten die oorspronkelijk werden gekoeld met een groot aluminium koellichaam waaraan twee ventilatoren zouden worden bevestigd.

Bitcoin ASIC mijnbouw rig internals. Hoe groter de hash-snelheid, hoe groter de kans om de juiste hash te berekenen. Het geluidsniveau wordt dan gemeten als 64dB op de minimale afstand en het stroomverbruik is ongeveer 1800W.

Het noemt zijn dompelkoelingstechnologie het ‘CarnotJet-systeem’ (zie afbeelding bovenaan). Met een basissysteem hebben ontwikkelaars de luxe om stil (zowel letterlijk als figuurlijk) de technologie op hun eigen voorwaarden te verfijnen en tegelijkertijd de betrouwbaarheid, bruikbaarheid en veiligheid van de technologie te onderzoeken. Zoals gedetailleerd in een Reddit-bericht over r/Bitcoin, slaagde Limping-Zebra erin om een ​​Bitcoin-mijnbouwinstallatie te creëren bestaande uit 36 ​​ASIC's (een gespecialiseerde chip die in dit geval alleen kan worden gebruikt om Bitcoin te minen) die allemaal zijn ondergedompeld in een olietank. Alle serieuze Bitcoin-miningprocessen worden uitgevoerd op speciale Bitcoin-mininghardware-ASIC's, meestal in thermisch gereguleerde datacenters met toegang tot goedkope elektriciteit.

Nadat de installatie is voltooid, begint de S9 Hydro tientallen seconden later te lopen.

8x

Sommigen hebben hun operaties naar Siberië verplaatst en ondergedompeld in olie, terwijl een zover ging als het begraven van zijn tuig onder de Euraziatische steppe. De ASIC-temperaturen liggen ruim binnen de typische bedrijfslimieten, maar het koellichaam voelt warm aan. Dit wordt uitgevoerd na het in kaart brengen. Dankzij zijn experimentele installatie met een hoge output, wist Eric winst te maken met Bitcoin-mining - een zeldzame prestatie, gezien de investering die hij deed. Inderdaad, de eerste paar ASIC-mijnwerkers betaalden zichzelf in enkele dagen terug. De eigenlijke mijnbouwapparatuur is zo groot dat het lijkt op een soort supercomputer - groot zwart rek gevuld met groene platen - bladen genoemd - en koeltanks die de wanden van een lange gang uitlijnen. Het kan koeling in één fase of in twee fasen gebruiken. bitcoin miner1 koelproducten zijn het populairst in Oost-Europa, West-Europa en Noord-Amerika.

 • Baden met deze dichtheid zijn al aangetoond [5], evenals planken verpakt met maximaal 4 kW per liter [3].
 • Zelfs bij de 2.
 • Het woord Array betekent een progressie van hoe verkoop ik bitcoins voor contant geld wanneer ik weer gebruik van bitcoin en kolommen met poorten die door de eindklant kunnen worden geprogrammeerd.
 • Bitcoin is een peer-to-peer betalingssysteem en cryptografische valuta geïntroduceerd als open-source software in 2019 [1].
 • Bitcoin-mijnbedrijf BitFury's nieuwe acquisitie kan helpen voorkomen dat servers oververhit raken bij het berekenen van de grote en complexe wiskundige vergelijkingen die nodig zijn voor het minen van Bitcoins.
 • In tegenstelling tot het gebruik van ventilatoren van luchtgekoelde mijnwerkers, kunnen de kosten van bitcoin 2019 bitcoin kopen via skrill waterkoelsysteem direct de binnenkant van de mijnwerker binnendringen om warmte af te voeren en de stabiliteit op de lange termijn te garanderen.

Speciale Aanbiedingen En Productpromoties

Naarmate de procestechnologie verbetert, wordt de grootte van de elementen op een chip kleiner, waardoor meer transistors op één chip kunnen worden gerangschikt. Achteraan bevinden zich maar liefst 12 waterleidingen. Wat deze BTC-mijnwerkers anders maakt, is de mogelijkheid om ze comfortabel samen te monteren. De koelstrategie kan daarom gepaard gaan met geforceerde convectie met twee ventilatoren in een push-pull opstelling. Hoe meer Eric maakte, hoe meer hij zijn rig uitbreidde. Twee weken later kondigde het bedrijf plannen aan om een ​​datacenter te openen. Ze kunnen worden aangepast na de vork FPGA's zijn beter omdat ze de hoge hashraat produceren tegen een fractie van de elektriciteitskosten. De belangrijkste concurrent van op Novec gebaseerde systemen is vloeistofkoeling met minerale olie.

Sinds 2019 schat Eric dat hij ongeveer €50.000 heeft geïnvesteerd in grafische kaarten, CPU's, printplaten en geheugen. Volg ons op Twitter, Facebook, Steemit en word lid van ons Telegram-kanaal voor het laatste blockchain- en cryptocurrency-nieuws. Opkomende digitale valuta-specialist BitFury bouwt 's werelds grootste tweefasige onderdompelingskoelsysteem. Dit omvatte FPGA-educatiekits, aangepaste FPGA-hardware met "krachtigere" voedingen, low-end ASIC-chips die parallel werken, om te komen tot high-end 28nm en 20nm ASIC-chips die we vandaag zien. We willen het horen. Onze koelvloeistoffen zijn eigenlijk volledig synthetische verbindingen die bestaan ​​uit maximaal 60 verschillende elementen die onder zeer strikte hitte- en drukomstandigheden worden gemengd in een speciaal ontworpen reactoreenheid om onze speciaal ontwikkelde warmteoverdrachtsvloeistoffen te creëren.

Eenvoudig En Effectief

Deze luchtstroommethode zorgt voor een soepele luchtstroom over de koellichamen en platen. Het bedrijf beweert dat bitcoin miners echter zulke servers met hoge dichtheid gebruiken dat vloeistofkosten van 2% - 5% hardware mogelijk zijn. Verdampingskoeling maakt gebruik van een bekend feit dat wanneer u een lage luchtvochtigheid heeft en u lucht over water blaast, terwijl het water verdampt, de lucht aan de andere kant van het water koeler is dan voordat het in contact kwam met het water.

Bitcoin onderhoudt een grootboek met eerdere transacties en mining is de methode om nieuwe transacties aan dit grootboek te koppelen. Bedankt, RyanOn 7 augustus 2019 om 6: Deze informatie mag niet worden geïnterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency. Het geluid wordt gemeten als 54.

Nieuws

Toen GPU's (grafische verwerkingseenheden) efficiënter bleken te zijn, overtroffen de kosten voor het runnen van CPU's snel de winst die ermee kon worden gemaakt. Het heeft eigenlijk een medium dat wordt gebruikt om het warme water over te druppelen, terwijl grote ventilatoren de buitenlucht erdoorheen trekken om koelere lucht te produceren. 57 PM,

Bitcoins zelf zijn op algoritmen gebaseerde wiskundige constructies, gemaakt door een ontwikkelaar met het pseudoniem Satoshi Nakamoto. Het wordt vervolgens door een filter geleid om deeltjes te verwijderen en terug in het systeem gepompt. Bitcoin-mijnbouwsoftware voert het Nakamoto-algoritme uit en kraakt cijfers om dit complexe wiskundeprobleem op te lossen. De S9 is luchtgekoeld en dankzij het robuuste ontwerp kan hij worden onderhouden en onderhouden. Bitcoin cash dragonslayer waar litecoin moet worden opgeslagen is een FPGA? Maar hoe Bitcoins daadwerkelijk worden gemaakt, wordt maar al te vaak over het hoofd gezien. Inderdaad, de eerste paar ASIC-mijnwerkers betaalden zichzelf in enkele dagen terug.

“De nieuwste hardwareronde - toegewijde ASIC's - is gefinancierd, ontwikkeld en geïmplementeerd door bitcoin-gebruikers, wat misschien een ongekende gebeurtenis is in de recente geschiedenis.
 • ExpressITpl 1, weergaven.
 • Ik gebruik mijn Antminer s9 als de mijnwerker voor dit experiment.
 • Mijnbouwplatforms bieden fantastische prestaties met hash-snelheden in het bereik van 1-TH/s en een efficiëntie van 0.
 • Gefabriceerd door Halong Mining the Dragonmint T Exclusief de stroomvoorzieningscomponent is de S9 een zelfstandige eenheid.

10% Meer

Gelukkig voor hem kwam winst met het pakket. Hij opereerde altijd in een mijnenpool - een groep mijnwerkers die samenwerken om een ​​blok te vinden. Wanneer een bitcoin miner4 hun mijn ontwerpt inclusief: WhatsminerM10 De M10 presenteert zichzelf als een robuuster, kosteneffectiever alternatief voor anders zeer dure ASIC-mijnbouwhardware die buiten het bereik van onafhankelijke mijnwerkers kan liggen. Wat deze BTC-mijnwerkers uniek maakt, is de mogelijkheid om ze eenvoudig samen te monteren.

Navigatie overslaan. Deze grote mijnbouwactiviteiten bevinden zich in regio's met lage energiekosten, zoals IJsland (met zijn goedkope aardwarmte en koude luchtkoelingsklimaat), of de centrale staat Washington in de Verenigde Staten. Dus met negen maanden loopt u 1080 achter, misschien minder. De 3M-vloeistof werkt door van vloeistof in damp te veranderen bij een zeer laag kookpunt, meestal 49 graden Celsius. Het jaar waarin de ASIC werd geïntroduceerd, steeg de hash-snelheid van Bitcoin-mijnbouw van THash/s (1012) naar PHash/s (1015) en BTC steeg in de open markt van ongeveer €100/BTC tot ongeveer €1000/BTC tegen het einde van de jaar (Bitcoin. )Een stille ventilator werkt samen met de waterkoelblokken om andere plaatcomponenten op de C1 koel te houden. Skving-technologie wordt gebruikt om een ​​New-Style waterkoelblok te ontwerpen.

Op Maat Gemaakte Chips En Donker Silicium

Dit is een geweldige nieuwe technologie voor bitcoin-mining! Sommigen verdelen de munten gelijkmatig, terwijl anderen ze verdelen op basis van wie er het meeste werk in heeft gestoken. “Met passieve tweefasige onderdompelingskoeling kunnen we de dichtheid van onze systemen behoorlijk verhogen. Vanwege de hoge temperaturen die worden gecreëerd door de hardware die wordt gebruikt voor het delven van cryptocurrencies, beschermt deze 36 ASIC's (applicatiespecifieke geïntegreerde circuitchips) rig zijn waardevolle chips door de warmte snel te verspreiden. De koeltoren verspreidt vervolgens de warmte in de lucht. FPGA-chips die op of boven de door de fabrikant gespecificeerde limieten worden gebruikt, down-clocked bij oververhitting, wat resulteert in lagere hash-snelheden.

De ASIC-mijnbouwinstallatie, met meerdere PCB's gevuld met Bitcoin-hashing ASIC's, consumenten ongeveer 1 kW. De middelen die zijn besteed aan de ontwikkeling, validering en inzet van het water-lucht hybride koelsysteem met gesloten kringloop hadden kunnen worden vermeden [7]. De beloning halveert zichzelf ook om de vier jaar, dus toen Eric begon met mijnen, was de uitbetaling 50 bitcoins per blok, maar nu is het 25. Het bedrijf constateerde echter ook dat de vraag naar vloeistofkoelsystemen groeit, aangedreven door stijgende energiekosten en de opkomst van krachtige datacenters. De ASIC-mijnbouwhardware verkoopt snel en is niet overal verkrijgbaar, maar belooft een belachelijke uitbetaling. En dat is waar mijnwerkers binnenkomen. Op dit moment zei hij dat het paar werkt aan een gloednieuw onderdompelingsgekoeld concept, hoewel er geen verdere details klaar zijn om te worden gedeeld.

Vanwege de lage hash-snelheden in vergelijking met het Bitcoin-netwerk en de efficiëntie in de J/MH (Joule per Mega-Hash) CPU-reeks, werd mining met behulp van CPU's financieel niet haalbaar (Mijnbouw - Bitcoin Wiki, 2019) en evolueerde naar het gebruik van GPU's. De verpakking is allemaal origineel van de fabrikant en de doos is door mij geopend om de inhoud te verifiëren. Hij was geïnteresseerd in meer informatie over elektronische valuta, toen hij Bitcoin tegenkwam op een online forum en was meteen geïntrigeerd. Al deze uitrusting kost geld, natuurlijk zijn elektrische rekening niet meegerekend. Hierdoor kunnen C1's profiteren van de stabiliteit en nauwkeurigheid van S3 + die vereist is om 24 uur per dag te werken met minimale downtime.

Opleiding

Het bedrijf Asicminer, dat is gevestigd in het industriële gebouw Kwai Chung in Hong Kong, heeft niet alleen een Bitcoin-mijnbouwinstallatie gecreëerd, maar een volledige faciliteit. GPU-mijnbouw is een grote stroomuitval - mijnwerkers slikken gezamenlijk ongeveer 3.176 megawattuur elektriciteit per dag op. Wat nu bekend staat als de 'Bitcoin-mijnindustrie', is binnen twee korte jaren door verschillende hardwaregeneraties gegaan. Afmelden bij VirtualCoin? Dit is een geweldige aanpak en geeft je jaar rond verkoeling. Hier is een basisoverzicht van de verschillende koeltechnologieën en hoe deze werken:

Oplossingen voor de meeste ventilatieproblemen worden gevonden door te identificeren welke functionele componenten ontbreken of niet naar behoren werken.