In deze situatie is het mogelijk om zowel een team te ondersteunen om de spread te verslaan als terug in de totalen - in feite een parlay met twee selecties. Er zijn echter maar heel weinig sportboeken waarmee je weddenschappen op deze manier kunt parlay. Als je een sportboek kunt vinden dat dit toelaat, moet je zeker profiteren. Natuurlijk zijn de kansen om te winnen lang, maar je hoeft ook niet veel te riskeren om in het spel te zijn. Als je echter de uitbetaling doet en die laatste game blijft verliezen, krijg je achtentwintig tot één kans op een inzet die niets waard zou zijn geweest. Ik heb persoonlijk 16 keer achter elkaar opduiken. Na een verlies keert hij terug naar de oorspronkelijke weddenschap. Een winnende weddenschap zou het einde van een reeks vormen en de volgende weddenschap zou €1 zijn. In plaats daarvan, combineer dat ding met een lichte underdog, of mindere favoriet.

”Ze bieden gratis aanbetalingen met creditcards en betaalpassen. Het meest aantrekkelijke aspect van parlay-weddenschappen is de kans om enorme sommen geld te winnen, ondanks het feit dat u slechts een kleine inzet hebt. We kunnen dan onze decimale kansen vermenigvuldigen met honderd (2. )Deze maand raad ik je aan deze maand te bezoeken. Ik raad je aan mijn favoriete casino te bezoeken - Klik hier. Hier is nog een serie van 10 races:

  • Bij deze weddenschappen is het voordeel van het sportboek ingebouwd in de uitbetaling.
  • Vaker wel dan niet wordt het geplaatst op sporten die in het buitenland worden gespeeld, waar de tijdzoneverschillen worden gebruikt in het voordeel van de gokker.
  • Vier van je keuzes, alle middagwedstrijden, begonnen goed en hielden vol.
  • Wanneer je het eerste deel van je parlay wint, heb je de optie of hedge naar het tweede deel van je parlay dat nog niet is gestart.

Een bankroll van 50 eenheden zou voldoende moeten zijn om met dit systeem te spelen en te winnen. Wat een geweldige combinatie! Laten we aannemen dat New Orleans thuis speelt tegen Cleveland. Veiling, de 970 EVO Plus-serie is een veel betere waar voor je geld versus de 970 PRO-serie en het snelheidsverschil is minimaal. Beide kanten kunnen -240 zware favorieten zijn, en je zult niettemin break-even zijn! U blijft dit doen totdat u elke individuele inzet hebt opgenomen.

Nadat je de game hebt gehandicapt, besluit je dat als de Cowboys winnen, het een lage score moet zijn, geleid door de kracht van hun verdediging. De sessie zal hoogstwaarschijnlijk eindigen wanneer het netto verliescijfer te oncomfortabel wordt voor de maag. Uw volgende weddenschap vereist dat u 512 eenheden inzet, waarbij als u wint u slechts 1 eenheid winst maakt en als u verliest, uw verlies een verwoestende 1023 eenheden zal zijn. Hoe dan ook, hoe belachelijker een overtuiging is, des te vasthoudender het wordt vastgehouden. SBD's Parlay Calculator doet het zware werk voor u, met de beste lijnen die beschikbaar zijn voor alle sporten, zodat u ze gemakkelijk en snel kunt parlayen. Door limieten in te stellen, kun je consequent winnen en niet veel verliezen.

Parlays in het voetbal komen vaak voor vanwege de consistente inherente planningsymmetrie.

Gerelateerde Artikelen

Met dit systeem combineer je twee of meer zware favorieten in één weddenschap. Als echter alle inzetten winnen, krijgt de gokker een grotere uitbetaling. Hier zijn enkele voorbeelden van systeemverkopers die proberen te profiteren van de wiskundig uitgedaagde. Producten online verkopen is een grote kans, ze had eigenlijk het juiste idee - een podcast is een audioshow met ten minste één gastheer en vaak spraakmakende gasten. Onze berekening zou er als volgt uitzien:

Een andere naam voor de Parlay is het let-it-ride goksysteem. Laten we zeggen dat je €100 wilde inzetten op een 3-teamer op de Yankees -150, Cubs +125 en de Dodgers -120. Sportsbooks bieden parlay-weddenschappen op de meeste dagelijkse wedschema's. Het systeem is zo slim dat u automatisch gokt met de trend, waardoor uw winst escaleert. 2 op uw geld, wat een nettowinst van €150 is, naast het terugkrijgen van uw eerste inzet van €100. Abonneer u op onze blog, liveOps - Werk vanuit huis en neem telefonisch contact op met infomercials. Terwijl de uitbetaling groter is, neemt ook het risico toe.

Als we team B nodig hebben om te winnen om onze parlay te voltooien, wordt onze hedge-weddenschap geplaatst op team A.

Gambler's Fallacy

Speler behaalde eerst €1.000.000 = 74.818 (99. )Een parlay levert van nature pas uit als alle benen zijn afgehandeld. De enige keer dat Winning Parlays je in de steek laat, is als je aan een woelige tafel zit, waar je nooit series van 4 of 5 opeenvolgende beslissingen krijgt. In het geval van het Parlay-systeem, wanneer een speler wint, zet hij zijn winst plus zijn oorspronkelijke weddenschap in en blijft dit doen op elke opeenvolgende winnende hand. Fortuin is voorstander van de dapperen! Professionele gokkers maken inzetten op basis van hun gekwantificeerde voorsprong per spel. Een gewone NFL-parlay voor 2 teams die volledig op de spread is gebaseerd, heeft bijvoorbeeld doorgaans een uitbetaling van 2. Zoals ik heb beloofd, wordt dit automatisch door het systeem bepaald.

Van onze netto verliespositie na 6 spins, hebben we nu een winnende reeks van 5 nodig om ons vooraf bepaalde windoel (18/37) 5 te passeren, wat overeenkomt met een 2. Net zoals parlays een verliezende reeks met een platte weddenschap in een winnende kunnen veranderen, kunnen ze een winnende reeks met een platte weddenschap in een verliezende reeks veranderen. De kansen om te winnen bij de volgende hand zijn vrijwel altijd gelijk tijdens het spelen, maar de beloningen voor het winnen van die ene extra hand in de serie zijn enorm. Sportsbooks promoten graag parlays, en tweeten vaak screenshots van enorme parlay-uitbetalingen voor gokkers. Zolang de speler een reeks van drie overwinningen op rij vangt voordat hij zeven handen verliest, zal het systeem consequent winst opleveren. Je hebt een maximale winstlimiet van €240 ingesteld voor deze sessie. Een roulette speler kan ervoor kiezen om een ​​winst op een enkel nummer te parlay door alle of een deel van de 35 gewonnen eenheden op hetzelfde nummer te herhalen.

Op Te Sommen

Zolang je vroege keuzes winnaars zijn, kun je de waarde van zelfs het verliezen van tickets maximaliseren. De meeste bookmakers en goksites die de uitbetaling voor parlays effectief verlagen, doen dit alleen wanneer gokkers uitsluitend selecties bevatten die geprijsd zijn tegen een quotering van -110. Voor de gokkers die meer begaafd zijn in het kraken van de cijfers en het nauwkeurig voorspellen van de uitkomst, zou het zonde zijn om te wedden op welk team alleen zal winnen. Met elke volgende selectie neemt de kans om daadwerkelijk op te pakken af, ook al groeit de voorsprong. Online zijn de kansen vergelijkbaar, hoewel sommige sites zoals BetNow en MyBookie betere kansen bieden vanaf drie teams en hoger.

Situatie #3 - Kant en totalen in hetzelfde spel

Alle winsten op de tafel werden verdubbeld bij elke volgende spelerinzet. Er is echter ook een ander probleem met hen, en het is belangrijk om te begrijpen. 00 - wanneer de bank €1000 bereikt, verhoog het inzetniveau naar €12. In dat geval moet u van tafel veranderen voordat u uw verlieslimiet heeft bereikt.

Bovendien heeft het gebruik van het Parlay-systeem geen invloed op de uitkomst van elke draai van de bal. Als je een parlay maakt met vier games, maar slechts drie van je keuzes wint, verliest je parlay en geef je je inzet op. Dit was een serie van 3 weddenschappen voordat je €40 verloor, maar je hebt slechts €10 verloren van het geld waarmee je aan tafel kwam.

Dezelfde logica is van toepassing op parlays met futures-weddenschappen. Om die reden hangt het succes van Parlay-weddenschap volledig af van het weten wanneer een reeks overwinningen moet worden beëindigd en de winst moet worden verzameld. Omdat hij de Parlay gebruikt die hem vertelt dat hij zijn winst (€10) en zijn oorspronkelijke inzet (€10) moet gebruiken, maakt hij de inzet van €20 op de volgende hand. Neem het van ons aan, dit is niet het geval. Gerelateerde videobroeken (0), ze geven dan een deel van die commissie aan u terug als “geld terug”. Zelfs bij offshore sportboeken zouden gokkers €21 verliezen. Pitching matchups, rustdag, locatie, weer, de lijst gaat maar door.

Hoe Scherp Geld Te Volgen

Over het algemeen is het geen goed idee om 5 of meer teams samen te stellen; voor sportgokkers die op zoek zijn naar een lottoticket, 5 keer. Dus in dit geval ontvangt de gokker maar liefst 27% meer dan hij zou moeten. Bijna alle teams passen zich aan en de mogelijkheid om een ​​aantal grote parlays te spelen begint vroeg en loopt laat uit. Om de grotere uitbetalingen voor een parlay verder te illustreren, laten we eens kijken hoeveel we zouden hebben gewonnen als we niet hadden parlay. In plaats van bijna drie eenheden te verdienen voor die overwinningen, liepen gokkers een eenheid naar beneden.

Vijfde ronde u zet €140 in (€20 + €120 van de vorige ronde). Zoek uit waar u gecorreleerde of semi-gecorreleerde resultaten kunt zien en gebruik die logica in uw uiteindelijke gokbeslissingen. Lijnen bewegen gewoonlijk tussen het tijdstip van de eerste inzet en de hedge. In dit artikel zal ik ingaan op parlay-gokstrategieën, maar laten we eerst kijken naar parlay-kansen en hoe deze worden berekend. Als u parlay-kaarten als investeringen gaat beschouwen, bent u van plan om de betrokken strategie te dumpen in plaats van de daadwerkelijke inzetten. U kunt niet spelen met bonusgeld bij de volgende spellen: Rood of zwart in roulette, Bankier of speler in Baccarat, Pass of Don't Pass in Craps - het maakt niet uit welke, je wint op beide.

Parlays kunnen extreem krachtig zijn bij correct gebruik. Hier krijg je dezelfde kansen, maar je kans om een ​​droge spreuk te krijgen is enorm toegenomen. De manier waarop het werkt is eenvoudig. Wedden op parlays voor MLB-games is een aantrekkelijke optie, omdat u werkt tegen winkansen in plaats van een puntenspreiding die vaak wordt gebruikt in sporten zoals voetbal en basketbal. De volgende inzet zou €10 + €15 zijn met een totaal van €25. Het mooie van parlays is dat de meeste bookmakers automatisch zullen lachen en "sucker gok" zullen denken, terwijl sommige parlays in feite zeer winstgevend zijn voor de gokker. Een parlay-systeem is gebaseerd op dergelijke parlay-weddenschappen.

Speel Blackjack

97 bij -110 Win €2,305. Zelfs als u slechts 1% van uw parlays met 8 teams haalt, zou dit een winstgevende strategie zijn. Als een van de weddenschappen in de parlay verliest, verliest de hele parlay. Langs dit 83 jij en Joe parlay goksysteem genaamdrop operatief hassidic. Natuurlijk zullen uw winsten worden verminderd met gunstige spreads, waardoor u meer risico moet lopen om een ​​behoorlijke uitbetaling te ontvangen. Een weddenschap met parlay-systeem bouwt in de weddenschap een verzekering in voor het geval één been faalt. Hoewel het waar kan zijn dat een casino de voor de hand liggende niet biedt (dwz Over/Under halftime met Over/Under fulltime), zijn er andere evenementen in de sport die mogelijk verbonden resultaten hebben die een parlay-weddenschap zeer uitnodigend maken. Een uit twee delen bestaande weddenschap parlay-uitbetaling is gebaseerd op de kansen op de eerste helft van de parlay-winsten verschoven of "geparlayed" op de tweede helft van de parlay-weddenschap.