Maar de laatste BLS-statistieken stellen de mediane inkomsten voor reisbureaus op bijna €39.000, waarbij de top 10% meer dan €62.000 verdient.

00 per opdracht, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, het ervaringsniveau van een schrijver en de lengte van het materiaal. Leapforce betaalt u door directe aanbetaling binnen 30 dagen na ontvangst van een factuur van u. Snel geld verdienen: snelle manieren om geld te verdienen in 2019. Er is een breed scala aan posities beschikbaar, van Retail Account Executive tot Global Account Manager. Dit artikel/bericht bevat verwijzingen naar producten of services van een of meer van onze adverteerders of partners. Xerox - Gegevensinvoer op afstand en gerelateerde taken zijn soms beschikbaar bij Xerox. Verwacht geen geld met bloggen tot je er ongeveer een jaar over bent.

De vraag begint echt te groeien naar online onderwijsoplossingen als aanvulling op schoolonderwijs, of soms zelfs als een totale vervanging. Schrijvers kunnen vervolgens de lijst met schrijfmogelijkheden bekijken en degene kiezen die bij hun expertise passen. Medische transcriptionists transcriberen medische rapporten voor artsenpraktijken en ziekenhuizen. Zelfs als u dit soort werk niet erg vindt, is het grootste probleem met fatsoenlijke betalende externe gegevensinvoertaken dat ze zeer competitief zijn en schijnbaar moeilijk te verwerven zijn. De mogelijkheden voor dit werk, ook wel 'usability testing op afstand' genoemd, kunnen beperkt zijn. Bekijk ook de e-boekcursus "Blauwdruk om geld te verdienen met een blog". De vooruitzichten voor webdesign blijven hoog met een groeipercentage van 27% tot 2024. Overal waar een keuken en keukengerei is, kunt u een werkruimte creëren.

Transcriptionists worden vaak betaald "per audio-minuut. "Deze baan is geschikt voor iemand die extra geld wil verdienen. Houd in gedachten dat veel professionals deze service nodig hebben en iemand nodig hebben die ze vertrouwen om naar hun kinderen te kijken terwijl ze werken.

Een snelgroeiende zakelijke industrie op dit moment is online onderwijs. Voordelen van avatrade:, makelaarsrekeningen bieden u toegang tot een reeks verschillende beleggingen, waaronder aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, indexfondsen en beursgenoteerde fondsen. U kunt geld verdienen als een van de tutors van de website. Het bedrijf beheert verschillende bekroonde onderwijsplatforms, zoals TutorABC en tutorJr. Denkerswim van td ameritrade mobile, onze meningen zijn de onze. LoveToKnow is een website met artikelen over verschillende onderwerpen, van schoonheid tot reizen. A Fine Parent - Verdien €75 per post. Selecteer desgewenst de optie 'Remote OK' om specifiek naar externe mogelijkheden te zoeken. De bovenstaande plaatsen zijn geweldige hulpmiddelen voor het schrijven van taken die consistent werk bieden. Freelancen in deze branche kan moeilijk zijn als je geen ervaring hebt.

Magellan Health

Als u een goed profiel hebt, beperkt u uw zoekopdracht daarom niet tot dit soort rollen. Veel van de onderstaande bedrijven geven niet aan hoeveel ze betalen, maar volgens cijfers van Glassdoor verdienen bedienden voor gegevensinvoer thuis €31,153 per jaar. Heb een mooie stem? Dit kunnen onafhankelijke aannemersbanen zijn die je volgens je eigen planning kunt doen, maar er zijn tal van apps en websites die je zullen helpen om werk te vinden dat je leuk vindt. VoiceBunny verbindt ervaren stemacteurs met klanten voor verschillende freelance-projecten. Met slechts een paar vaardigheden en de mogelijkheid om kwaliteitswerk te leveren, kunt u gemakkelijk geld verdienen vanuit huis door websites te ontwerpen. Als u bijvoorbeeld €50 per audio-uur krijgt aangeboden, ontvangt u €50 voor elk uur audio dat u transcribeert, maar het kan u twee tot vijf uur kosten om een ​​uur audio te transcriberen.

In veel gevallen is de primaire vereiste dat u een moedertaalspreker van het Engels bent, omdat veel studenten gewoon op zoek zijn naar een manier om hun gespreksvaardigheden te oefenen. Je moet een paar stappen terug doen. Een miljonair op de aandelenmarkt worden | uw handleiding, hier zijn drie van de grootste:. Hoewel het waarschijnlijk niet meteen veel zal verdienen, kun je het als je hard werkt een winstgevende bezigheid maken.

Vraag om referenties. Via dit bedrijf kun je overal ter wereld lesgeven. Veel medewerkers van de klantenservice werken voor winkels, banken en kredietinstellingen. Werk vanuit huis banen zijn de heilige graal om extra geld te verdienen. Zoals bij elke legitieme thuiswerkbaan, zijn middelen nodig om te slagen. Klik hier om uw gratis Le-Vel-account aan te maken!

Ik hoop dat er iets op deze lijst staat dat past bij je persoonlijkheid, vaardigheden en uiteindelijk - je leven.

Schrijf-, Vertaal- En Transcriptietaken

Het verzekeringsveld is een van de grootste sectoren van de economie, met meer dan 2 werknemers. Hier is alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, plus 15 bedrijven die momenteel medische facturen inhuren. VoiceLog is een bedrijf dat diensten voor verificatie door derden (TPV) aanbiedt. Maar als je geïnteresseerd bent om dingen voor het bedrijf te transcriberen, solliciteer dan naar een functie. Je hebt goede klantenservice nodig, een vaste telefoon en een computer met snel internet. De wereld is vol met ambtelijke roepingen die mogelijkheden bieden om thuis te werken op een full-of part-time basis. Effectieve luister- en analytische vaardigheden, evenals het vermogen om informatie samen te vatten en oplossingen te bieden.

Voor elke echte taak thuis, zijn er tientallen oplichting. Een universitair diploma heeft de voorkeur. Aandelen, gegevens gebruiken van CoinMarketCap. Swagbucks is een programma waarmee u punten kunt verdienen (punten worden 'swagbucks' genoemd) door hun zoekmachine te gebruiken, enquêtes in te vullen, deel te nemen aan dagelijkse polls, coupons in te wisselen en speciale aanbiedingen in te vullen.

De vacaturesite heeft rollen in veel verschillende categorieën, variërend van financiën en juridisch tot programmeren en marketing.

Transcribe.com

Deze positie staat open voor inwoners van de VS en Canada. Virtuele assistenten helpen ondernemers en bedrijfseigenaren met verschillende taken waarvoor ze zelf geen tijd of vaardigheden hebben. Dat kan natuurlijk variëren op basis van je vaardigheden, ervaring en locatie.

Google is de grootste werkgever van dit soort banen, maar er zijn verschillende legitieme bedrijven die ook regelmatig zoekmachines inschakelen. Voor een initiële investering kunnen franchises een kant-en-klaar bedrijf aanbieden met naamsbekendheid, een systeem en een territorium, zegt Leslie Truex, oprichter van WorkAtHomeSuccess. Doe een beetje ervaring op bij het werken voor een klant of twee en word vervolgens agressiever met het promoten van uw services. Als u zich in de volgende situaties bevindt, wilt u waarschijnlijk externe vacatures verkennen: In plaats van klantenservicetaken uit te besteden, hebben grote bedrijven nu de mogelijkheid om zich tot een van de vele callcenters te wenden die volledig worden bemand door thuiswerkers. Als je geduld hebt en gedurende lange tijd kunt zitten en oog hebt voor detail, moet je overwegen om te transcriberen. Bedrijven hebben nieuwe klantleads nodig en u kunt premium lonen verdienen als u weet hoe u dingen als microtargeting kunt gebruiken om advertenties aan de juiste doelgroep te leveren. Grotere bedrijven hebben vaak een PR-persoon of zelfs een hele afdeling.

Bekijk hun openstaande vacatures op hun website. Als u op zoek bent naar banen voor gegevensinvoer, is Fiverr een geweldige plek om uw gegevensinvoervaardigheden te promoten en om gegevensinvoer te vinden. Het duurt slechts enkele seconden om een ​​e-mail te lezen (wat gewoon een advertentie is) en klik op de knop Bevestigen. Dit is een ander gebied waar grote, vaak op technologie gerichte bedrijven, consequent op zoek zijn naar externe werknemers. U verdient €10 voor elke test die u aflegt; een typische test duurt ongeveer 20 minuten. Het is helemaal gratis. Het hangt allemaal af van uw vakgebied.

Auteur

Voor sommige sites moet u mogelijk een certificering behalen, zoals ESL, dus wees niet bang om die investering te doen. Houd er echter rekening mee dat het e-mailen van mensen heel goed kan werken met startups, maar een averechts effect kan hebben op grotere bedrijven wanneer u zich ook via een formeel proces bij hetzelfde bedrijf hebt aangemeld. Uren zijn flexibel en kunnen avonden en weekends omvatten. “Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk. Ze vragen dat hun reserveringsspecialisten beschikbaar zijn om minimaal 25 uur per week te werken, inclusief nachten, weekends en sommige feestdagen.

U moet weten wie producten zoals de uwe koopt, waar ze deze krijgen en wat ze betalen. Tip voor het zoeken naar een baan: Humana biedt ervaren zorgprofessionals en werknemers met medische kantoorvaardigheden op afstand. Het hangt waarschijnlijk het meest af van welke vaardigheden u naar de tafel brengt en hoe ervaren u bent.

Kijk maar eens rond in je eigen buurt. Met een minimale investering in webhosting (we raden Bluehost aan) kan iedereen een online winkel opzetten en beginnen met online geld verdienen. Wat is topaisafx (tafx)? De heatmap en top-movers zijn tools die het analyseren van de markt een fluitje van een cent maken, en de mogelijkheid om de potentiële winst en verlies te zien neemt beslissingen zoveel meer dan alleen een instinct. Met elke inzending verdien je slechts ergens tussen de 5 cent en €1.

Digital Marketing Coordinator (Parttime Remote)

Transcriptie kan een betrouwbare thuiswerkoptie voor u zijn. VS, Canada, VK. Denk lang en goed na voordat je geld wegschiet: Als u een achtergrond of interesse in de bouw of een gerelateerd veld hebt, kunt u uw eigen bedrijf starten in uw buurt. We hebben drie kinderen op 3 verschillende scholen, met drie verschillende schema's, dus het hebben van een mobiel bedrijf is de sleutel tot ons succes! Sommige banen zijn moeilijk te vinden, dus gebruik de woorden "thuiswerker" in uw zoektocht naar een baan en overweeg om u aan te melden voor e-mailmeldingen zodat u weet wanneer ze beschikbaar komen. Dit wordt vaak freelancen genoemd.

Ik heb een lijst gedeeld met bedrijven voor gegevensinvoer die thuis legitiem werk aanbieden: Het enige dat nodig is, is een bachelordiploma en enige onderwijservaring (dit kan een eerdere bijles zijn, lesgeven in uw kerk, enz. )Je wordt elke maandag betaald op basis van alle audiobestanden die je in de voorafgaande week hebt voltooid. Stuur nooit geld. 08 Zoekmachine-evaluatie Westend61/Getty Images Zoekmachine-evaluatoren werken online als onafhankelijke contractanten en geven feedback over de vraag of de resultaten van zoekmachines uitgebreid, nauwkeurig, relevant en actueel zijn.

Levering - Instacart en Shipt nemen allebei mensen aan om boodschappen te doen en te bezorgen die klanten online bestellen. Maar het grote geld zit in het leren hoe effectief betaalde advertenties, zoals Facebook-advertenties, kunnen worden ingezet. Ze huren externe personeelsaccountants in. Humanatic - Lees Humanatic Review - Dit is een bedrijf dat je opgenomen telefoongesprekken laat analyseren. Probeer ons efutures-platform, als u niet bereid bent uw eigen huiswerk te maken bij het kiezen van investeringen in de aandelenmarkt, dan is een full-service makelaar wellicht iets voor u. Over het algemeen haal je geen fulltime leven van een website-testtaak, maar ze zijn een uitstekende manier om wat extra inkomsten te genereren. Als een e-mail binnenkomt van een bedrijf waar je nog nooit van hebt gehoord voor een baan waarvoor je nooit hebt gesolliciteerd. Dit bedrijf voor bedrijfsprocesservices, een uitloper van Xerox, biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van gegevensverwerking en klantenservice. Ben je op zoek naar deeltijdse of voltijdse online banen?

Een andere optie is om de kneepjes van het vak te leren door met een bureau te werken voordat je je eigen bedrijf start.

Jobs Voor Artiesten

Gegevensinvoer en sterke organisatorische vaardigheden. Die opgeblazen totalen houden geen rekening met gas, autoslijtage of werkbeschikbaarheid. U kunt uw diensten ook aanbieden op Fiverr of contact opnemen met bedrijven en ondernemers om ze voor uw diensten te pitchen. Als zodanig is het geen verrassing dat de 1.

(Dat betekent dat thuisblijvende ouders dit werk mogelijk niet kunnen doen terwijl hun kinderen in de huilende en/of altijd onderbrekende moeder-en-vader-aan-de-telefoonstadia zijn).

En er is potentieel om meer dan €50 per uur te verdienen naarmate u zich meer specialiseert. Volgens EnglishKey is je uurloon bespreekbaar en gebaseerd op je ervaring. U kunt ook controleren of ze zijn geaccrediteerd via het Better Business Bureau (BBB) ​​en een goede beoordeling hebben. Als een van de leerkrachten van het platform geef je online lessen. Freelance-bewerking is een competitief veld en vereist mogelijk enige eerdere ervaring in de journalistiek, zakelijke bewerking of een ander veld om je erin te krijgen. Afhankelijk van de opdrachtovereenkomst kan een positie voor het schrijven van webcontent per woord, wekelijks of maandelijks worden betaald. U kunt ook besluiten om een ​​obligatie of verzekering af te sluiten, gewoon om u te beschermen wanneer u te maken hebt met dingen van andere mensen.

De service is superflexibel, je kunt je eigen uren instellen en er is geen lesplanning bij betrokken. Volgens de BLS verdienden gegevensinvoerders een nationaal gemiddeld loon van €30,100 in 2019, hoewel de top 10% meer verdiende zoals €45.360. Werken vanuit huis klinkt super aantrekkelijk. U kunt hier door de beschikbare vacatures van Appen zoeken. De vergoeding voor algemene transcriptie is ¼ cent per woord, wat overeenkomt met 1 cent voor elke vier woorden. Als virtuele assistent bij Zirtual ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan taken, van het plannen van afspraken tot algemene admin-taken.

Steve Razinski

U zoekt banen op basis van deze categorieën. Een nauwkeurige en actuele lijst met werk van thuisbedrijven is verrassend moeilijk online te vinden; Hoewel er veel lijsten zijn, bevatten de meeste die we hebben bekeken onjuiste informatie, dode links en oplichtingsmogelijkheden. Een bondgenoot in de strijd om echte banen thuis te vinden, is een website genaamd FlexJobs. U kunt werken wanneer u wilt, waar u maar wilt, zonder u zorgen te hoeven maken over marketing van uw diensten. Zelfstandigen, of het nu parttime of fulltime is, is meestal het beste voor starters die houden van de uitdaging om problemen aan te pakken en nieuwe inkomstenstromen te creëren. Velen zijn locatiegebaseerd, maar er zijn ook veel mogelijkheden om thuis te werken. Het delen van ritten heeft een revolutie teweeggebracht in de transportsector, het aantal dodelijke slachtoffers als gevolg van rijden onder invloed verminderd en een nieuw werk vanuit huis mogelijk gemaakt voor mensen zoals jij en ik.

Uiteraard moet u beginnen met het promoten van uw eigen bedrijf om klanten te vinden. Factoren in uitbetal, er waren geen ingewikkelde instrumenten of economische theorieën bij betrokken. Zoek op hun vacaturespagina naar hun beschikbare externe en virtueel gelegen posities. Ook lopen er op dit moment een paar grote oplichters rond die interviews per chat aanbieden.

Universiteit van Maryland

Dit geldt met name voor degenen die genieten van wat ze nu doen, maar de flexibiliteit en vrijheid willen die een online job biedt. Noem me, Nick Loper, om je sollicitatie te versnellen. De beste creditcards, bovendien mag de zekerheid van klanten niet licht over het hoofd worden gezien. Op zoek naar recensenten voor zowel Engelse als Spaanse titels. Vergeet niet om van pyjama te veranderen voor het sollicitatiegesprek. Als je een professional bent in Photoshop en grafisch ontwerp, heb je een lucratieve carrière bij het maken van flyers en posters voor bedrijven. U hoeft niet te worden gecertificeerd, maar met een glimmende certificering kunt u klanten direct uit de poort helpen landen. Terwijl de op kantoor gebaseerde sysadmin ongeveer €70.000/jaar kan verdienen, merk op dat de thuis-gebaseerde versie meestal lagere tarieven heeft. Als je de ins en outs van sociale media kent, kun je zelfs worden betaald voor:

Waar kunt u huurders vinden?

Humana

Leraar virtueel volwassenenonderwijs — Veel volwassenen, in Amerika en over de hele wereld, hebben minder dan academische vaardigheden op middelbare schoolniveau. Tot €65 per studie van 30-90 minuten. Een frauduleuze groep vermeldde nepopdrachten op CareerBuilder, een site die verder respectabel is. Amazon Mechanical Turk betaalt u bijvoorbeeld om licht onderzoek te doen, gegevens te verwerken en afbeeldingen en video's op internet te vinden. Om verwarring te voorkomen, wil ik eerst duidelijk maken dat virtueel assistent-werk niet altijd niet-telefonisch is, maar het kan zijn. Het bedrijf neemt legitieme online vacatures aan in de IT-, software-, verkoop- en projectmanagementsectoren.

Remote Executive Assistant

De site verbindt innovatieve bedrijven die onafhankelijke posities aanbieden aan professionals die niet gebonden willen zijn aan een kantoor of de 9 tot 5 levensstijl. Bijles wordt regelmatig betaald. Voor sommige professionals gaat het om flexibiliteit en vrijheid. Je geeft studenten online les via Skype. Niet meer knijpen met zoveel mensen in de trein tijdens het piekuur. Bekendheid met sociale media is duidelijk essentieel. We werken deze lijst elke week op maandag bij. Natuurlijk kostte het tijd om dat niveau te bereiken.

U Wordt Naar Een Externe Site Gebracht Om U Aan Te Melden.

Hoeveel kunt u verdienen op Fiverr? Het loon is ongeveer €15 per uur, en ze werken in de VS. De eigenaar kijkt meestal of zijn site gemakkelijk te navigeren en ook intuïtief is. Het is niet zo moeilijk om artikelen te vinden die te duur zijn en die u met winst kunt doorverkopen.

Krijg dagelijks of wekelijks betaald. Hoewel sommige grote bedrijven nog steeds fulltime ontwerpers in dienst hebben voor web- en marketingwerk, besteden velen dit werk uit aan bureaus of freelancers. U kunt een virtueel assistentbedrijf bezitten of thuis werken voor een bedrijf dat u beschikbaar stelt voor klanten. Ik heb dat voor je gedaan en ik hoop echt dat je de juiste online vacatures vindt die je zoekt. Het adres, telefoonnummer en website lijken te zijn gericht op werving van werknemers, niet van klanten. Mensen die drukke schema's hebben en het grootste deel van de dag van huis zijn, hebben iemand nodig die hun honden incheckt en een wandeling maakt. Ze hebben externe coachposities die van tijd tot tijd open zijn, dus bekijk hun vacatures. Betaling begint bij €11 per uur met maandelijkse bonusmogelijkheden.

Er zijn verschillende websites waar je je kunt aanmelden om als online tutor te werken.

Verdien €75 of meer als een UpVoice-panellid

Als freelance-schrijver kan ik je vertellen dat schrijven absoluut een goede manier is om vanuit huis geld te verdienen - als je de schrijfvaardigheden hebt. Ik ben een grote fan van Survey Junkie, simpelweg omdat ze al sinds 2019 bestaan, hun platform is uiterst gebruiksvriendelijk en ze hebben een Trust Pilot Rating van 8. Fiverr - Heb je een vaardigheid die je als je superkracht zou beschouwen? Ze accepteren niet alle bedrijven die van toepassing zijn. Bekijk de cursus Get Paid to Freelance van Catherine Alford. Ontwerpers behandelen meestal het visuele aspect en soms de HTML- en CSS-codering, terwijl ontwikkelaars omgaan met de meer complexe codering.

BroadPath Healthcare Solutions

Sommige vacatures bij Xerox vereisen dat u een training volgt in een specifieke Amerikaanse stad, wat vervolgens leidt tot werken vanuit huis. De topleraren verdienen ongeveer €500 per week. Email reclame, geen producten zelf hanteren. Maar als je een bachelordiploma hebt behaald in een willekeurig onderwerp, een webcam, een microfoon en een tolerantie voor oneven uren, kun je thuis een baan krijgen die Engels lesgeeft aan studenten over de hele wereld. Taken waarbij u wordt gevraagd om advertenties online te plaatsen, enveloppen te vullen of producten en handwerk bij u thuis te assembleren, zijn waarschijnlijk oplichting. Ik heb een lijst gedeeld met bedrijven voor zoekmachine-evaluatie die thuis legitiem werk aanbieden: Je zou bijvoorbeeld jezelf kunnen factureren als de beste vegetarische chef-kok voor gezond eten, die je kan helpen je te richten op een specifieke demografie en meer zaken te ontvangen.

45 per uur, maar freelance personal trainers kunnen potentieel veel meer in rekening brengen, vooral als ze zelf bellen.

Volgens salaris. Zoals u ziet, zijn er een paar verschillende opties en verschillende bedrijven die mensen inhuren om thuis te werken. Blogs zijn een geweldige manier om mensen over een bepaalde vaardigheid te leren, te entertainen of je levenservaringen te delen. Bedrijven begrijpen nu dat artiesten kunnen worden aangenomen op basis van telewerken en toch de vereisten van de baan behouden. Deze site is slechts een voorbeeld van een bijverdienste dat is omgezet in een fulltime baan vanuit huis. Hoewel er over het algemeen meer banen beschikbaar zijn voor algemene proeflezers, kunnen mensen met gespecialiseerde vaardigheden en training doorgaans meer betalen voor hun diensten.

Werk thuis Virtuele Assistent Jobs

Houd er rekening mee dat deze lijst ALLEEN banen bevat die kunnen leiden tot een aanzienlijk inkomen als ze worden aangenomen. Het werk en de bijbehorende training worden allemaal op afstand gedaan. Het loon is €14- €22 per uur. Het geeft haar ook regelmatig inspiratie voor nieuwe producten als de nieuwscyclus verandert - en dat kan leiden tot terugkerende klanten.

Dit bedrijf is op zoek naar in de VS gevestigde virtuele assistenten om met zijn klanten samen te werken. U moet online solliciteren en een transcriptietest doen om aangenomen te worden. Je krijgt €0 betaald. Dit bedrijf biedt kansen voor ervaren vertalers die op afstand werken. Gemiddeld kunnen assistent-algemene adviseurs jaarlijks tot €190.000 verdienen. Je moet uiterst voorzichtig zijn bij het zoeken naar werk thuis banen van Amazon. Het aanbieden van meer add-ons vereist een opleiding in nieuwe dingen. De "home-shore beweging" is een reactie op klachten over bedrijven die offshore op zoek zijn naar werknemers, voegt ze eraan toe.

Ze bieden ook lesplannen en andere ondersteuningsbehoeften.

Freelance Schrijven/bewerken/proeflezen

Videomarketeers (denk aan YouTubers) kunnen ook transcriptionists inhuren om hun opnamen in schriftelijke vorm te transcriberen, zodat ze hun diensten en producten online kunnen verkopen. Houd er echter rekening mee dat u €30 moet verdienen voordat u een cheque aanvraagt. Een andere online trend die jaar na jaar meer stoom wint, is videobewerking. Zelfs als u dit parttime doet, kunt u tot €1.000 per maand harken. Veel bedrijven zullen VA's inhuren als ze hulp zoeken bij online administratieve taken (e-mail, kalenderbeheer, gegevensinvoer, technische ondersteuning, enz.) Dat is gewoon niet het geval. Zoals het oude gezegde luidt: Startups bieden ook veel meer groeimogelijkheden dan grotere bedrijven.

Het bedrijf neemt mensen aan op contractbasis, met succesvolle sollicitanten die freelance vanuit huis werken. De meeste van deze banen zijn deeltijd- of nevenfuncties. Afhankelijk van het soort proeflezen dat je doet en het aantal klanten dat je hebt, kun je gemakkelijk meer dan €2.000 per maand proeflezen. Het schrijven van academische papers is al jaren een bloeiende business, zelfs als het hele idee van het schrijven van essays of papers voor luie studenten die bereid zijn om ghostwriters te betalen, sinds de start van deze websites is besproken. Je luistert naar het bestand en typt of "transcribeert" wat je hoort.